2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hayırlısıyla ozman bir gelsin bilmiyorum ya kafam karışık şuan daha zaten 15+2 yim tarama ne zaman yapılıyor ki ilaçlara bile yeni başladım bugün herşey yeni yazıldı bana
Detaylı ultrason 20. Hafta da canım 4 lü tarama dersen 16.20 arası

Masallah bebişe.Bende 18 i bekliyorum bir haftalar geçsede çabucak .Hareket etmesi içimi rahatlatacak.Hersey yolunda derim enazindan.
ben bi kendimi pimpirikli sanıyodum :) herkeste aynı dert varmış sürekli iyi mi diye merak etmek çok yorucu

Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün kontrole gittim. Bebiş iyi çok şükür. Doktora doğum pakrti var mı anlaşmalı olduğunuz hastanede dedim. Yok dedi. Ama hafta sonu doğum yapan hastam 26 bin ödedi dedi. Şok oldum. Senin doğumuna kadar değişir fiyat. 3 ayda bir güncelliyorlar dedi. Doğum paketi alan arkadaşlar çok şanslı. Bu ne ben şok oldum.
Gercekten cok yuksek bi fiyat ben de acibadem in 30 bin olduguni duymustum yilbasindan önce yine zam gelmistir mutlaka. Dogum fiyatlarinda cok farkliliklar oluyor ben de arastirma icimdeyim bakalim

Merhaba herkese uzun süredir kayıtlıyım ben de takip ediyorum hepinizi SaT 6 Ekim benimkiler de ikiz inşallah Temmuz'da doğacaklar. Bugün öğrendik ikisi de erkek🙏🤗 eklerseniz sevinirim
Merhaba hosgeldiniz benim de ikiz masil geciyor gebeliginiz ve ilk gebeliginiz mi? Benim ki cok zorluyor ve ikiz olmasindan dolayi bazı korkularim var ilerki aylarda nasil tasiyacagim gibi sizde de varmı bu tarz endiseler ben mi pimpirikleniyorum acaba🙂

Esenyurt Beylikdüzü civarı onerebilecginiz doktor var mı ben şuan kliniği olan bir doktora gidiyorum ama yılbaşı sonrası çok pahalı oldu o yüzden iyi bir doktor hastahane arıyorum
Canım beylıkduzu medicanaya gidiyorum ben cigdem solmazgül cok iyi analyıslı sevecen isinin ehli

Gercekten cok yuksek bi fiyat ben de acibadem in 30 bin olduguni duymustum yilbasindan önce yine zam gelmistir mutlaka. Dogum fiyatlarinda cok farkliliklar oluyor ben de arastirma icimdeyim bakalim
ben de benim gittiğim hastane 10800 deyince sevindim ama bi gün önce bile paketi alamıyomuşsım aşırı aptalca geldi.doğuma gittiğin gün ödeme yapıyomuşsun o zamana 25 bini görür

Ben de decavit kabız yaptı inşallah bu da yapmaz😊
İnşallah yapmaz canım ya, beni normalin aksine kan ilaçları ishal gibi değişik birşey yapardı, bu sefer de şaşmadı yine sıkıntı olmadı şükür (bu arada ben 1 kutuyu bitiriyorum, ilk gebelik tetkitlerinde değerlerim referans değerinin en alt sınırında çıkınca doktor hemen başlamıştı bakalım bitince ne yapacak
Kızlar bu arada sağlık ocağından çağrılmaya başladınız mı? Önceki gebeliğimde başka ilde idim, düzenli vitaminleri hep sağlık ocağı verip takip ederdi, bu sefer şuana kadar hiç aranmadım

ben de benim gittiğim hastane 10800 deyince sevindim ama bi gün önce bile paketi alamıyomuşsım aşırı aptalca geldi.doğuma gittiğin gün ödeme yapıyomuşsun o zamana 25 bini görür
Bence de baya iyi fiyat evt sadece dogum zamanindaki fiyat gecerli oluyor. 25 bin olmasa da 15 falan olur sanirim. Ben de 15 olursa raziyim o zamana. Muayene fiyatlari ne alemde ben Pendik teyim yuzyil hastanesinde 580 tl şu an.

Bence de baya iyi fiyat evt sadece dogum zamanindaki fiyat gecerli oluyor. 25 bin olmasa da 15 falan olur sanirim. Ben de 15 olursa raziyim o zamana. Muayene fiyatlari ne alemde ben Pendik teyim yuzyil hastanesinde 580 tl şu an.
yok şikayete biri yazmış 15 olmuş diye 3 ayda bir 4-5 bin zam yapıyolar sanırım, ben tınaztepe galene gidiyorum 440tı ocakta 540 yaptılar

Çok az bir fark alınıyordu 2019 da. Bölümü ayrı arayıp randevu alıyorsunuz. Doktorun ismimi unuttum yazarım inşallah.
Çok sevinirim
2li test için bende çapa dan randevu aldım, eğer ki tavsiye edeceğiniz bir doktor varsa Cerrahpaşa ya da gidebilirim
Aslında benim tanıdıklar hep çam sakura ile devam ediyor ama ben hiç randevu bulamadım 🤷‍♀️

X