- 22 Mart 2019
- 5.255
- 11.805
- 25
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.981
Saglikla gelsin prensesKızlar az önce yazdım sanıyodum yazmamışım. Bu arada sürprizzz bana erkek demişti ya 10. Haftada bugün kesinleşti kızçeymişsağlıkla büyüsün doğsun inşallah hepsi LadyMorganas benim cinsiyeti de ekleyebilirsin artık canım.
Bi kac yere daha zor ozelde yaparlarÖzel kabul etmedi kendi çalıştığım yerin fakultesinde yapıyorlarmış oraya gideceğim yarın. Bide diş çıktı başıma
Bence yazmıştım ama. Benimki erkek canımSaglikla gelsin prenses
Ayyy hoşgeldin canimMerhaba herkese uzun süredir kayıtlıyım ben de takip ediyorum hepinizi SaT 6 Ekim benimkiler de ikiz inşallah Temmuz'da doğacaklar. Bugün öğrendik ikisi de erkekeklerseniz sevinirim
Gecmiş olsun canimKizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorumplesanta.previa yani plesanta rahim agzinda
Oylemi canim valla unutuyorum bu aralar baş agrim varBence yazmıştım ama. Benimki erkek canım
Bak herşey yolundaymiş bebisinde saglikliMerhaba, dün yazamadım bir türlü ama çok şükür haberler iyi. Kanama alanım küçülmüş. Pazartesi son bir iğne daha yaptıracağız. Sonra bırakıyoruz. Raporum bitiyordu onu yenileyecek. Abartmadan araba kullanabilir ( pazartesi hastaneye giderken) , ev içinde hareket edebilirmişim. Yürüyüş vs yasak dedi. Bebek iyiymiş. Zaten iki hafta önce kız demişti, kız olmakta kararlı dedi167 gr olmuş minik tırtılım ( listeye ekleyebilirsin teyzesi)
Canım çok çok geçmiş olsun. Hiç kendini üzüp strese sokma. Yaşanacakmış yaşandıArtık bebeklerimiz de büyüdü çok şükür. Güçlüler artık annesi Şu an durum nedir? İlaçların etkisini göstermiştir inşallah
Bana da dün verdi. İlk defa bugün başlayacağım. Sabah aç karına iç dedi
Ayy inşallah olmaz öyle bir şey. Bende bugün bsşlıyorum. Zaten hamileliğin bsşından beri kabızlık çekiyorum. Bir de şimdi bu etki ederse yanarım
ben de bu ilacı kullanıyorum. sabah-akşam 1 er tane aç karna . doktor o şekilde kullanmamı söyledi zatenKızlar doktor kan ilacı olarak gyno ferro sanol verdi aranızda kullanan var mı ne sıklıkla kullanıyorsunuz
ben de bekliyordum açıkcası , ben sana ultrasonda söylerim dediBana Fetal DNA testinden sonra doktorum cinsiyeti söyledi neden söylemediler ki acaba
Gördüm gördüm çok sevindim senin adına benimde kız :) hayırlısıyla sağlıkla doğsun lar inşallah.Sağ ol canımmcinsiyetimiz kızmış gördün mü
Dozu herkeste farklı anladığım kadarıyla. Bana da günde bir aç karnına verdi. Şifa olsun bebişlerimizeben de bu ilacı kullanıyorum. sabah-akşam 1 er tane aç karna . doktor o şekilde kullanmamı söyledi zaten
Allah razı olsun hep dualarimdasiniz benim deEki Görüntüle 3197573
Kizlar bu mubarek gunde insallah hepimiz saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insallah
4 gundur oruc tutuyordum iftira acmadan once hepinize dua ediyorum
Ben de öyle duymuştum ama ebe aradi yapacakmişiz sanırımKizlar bu mübarek güzel günlerde bol bol duamdaziniz sağ salim kucagimiza alalım yavrularimizi inşallah. Gebelik zor bir süreç. Ama sonunda sağlığımız iyi olsun evlatlqrimiz iyi olsunda hepsi unutulur inşallah birde tetenoz aşısı için toplatildi diye duydum benimde aklımda şüphe kaldı açıkçası. Yaptırmayı düşünmüyorum
Allah kabul etsin canım benim tansiyonunda iniş çıkış oluyordu sanırım dikkat et allah korusun çok zorlama kendini.Eki Görüntüle 3197573
Kizlar bu mubarek gunde insallah hepimiz saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insallah
Amin canım benim amin bende bugün başladım inşallah yarınada gücüm olur. Allah dualarınızı kabul etsin . Sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı.Eki Görüntüle 3197573
Bugün nasılsın, hastaneden çıktın mı ?Kizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorumplesanta.previa yani plesanta rahim agzinda
Allah kabul etsin canımEki Görüntüle 3197573
Bugun tek tutacamAllah kabul etsin canım benim tansiyonunda iniş çıkış oluyordu sanırım dikkat et allah korusun çok zorlama kendini.