2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bu mübarek güzel günlerde bol bol duamdaziniz sağ salim kucagimiza alalım yavrularimizi inşallah. Gebelik zor bir süreç. Ama sonunda sağlığımız iyi olsun evlatlqrimiz iyi olsunda hepsi unutulur inşallah birde tetenoz aşısı için toplatildi diye duydum benimde aklımda şüphe kaldı açıkçası. Yaptırmayı düşünmüyorum

Özel kabul etmedi kendi çalıştığım yerin fakultesinde yapıyorlarmış oraya gideceğim yarın. Bide diş çıktı başıma
Bi kac yere daha zor ozelde yaparlar
Diş agrisida bende cok cektim tansiyonum firladi diş yuzunden ihmal etme bu aylarda tek yapabilirsiniz

Merhaba herkese uzun süredir kayıtlıyım ben de takip ediyorum hepinizi SaT 6 Ekim benimkiler de ikiz inşallah Temmuz'da doğacaklar. Bugün öğrendik ikisi de erkek eklerseniz sevinirim
Ayyy hoşgeldin canim
İkizlerimiz cogaliyor
Saglikla gelsin prens ler
Yaş ve kacinci gebeligin ekliyim seni gruba

Gecmiş olsun canim
Zaten senin daha oncede kanaman olmustu dikat etmen lazimdi
Plesanta previa bazen yukariya cikabiliyormuş
İnsallah seninde yukariya yerleşir

Bak herşey yolundaymiş bebisinde saglikli tamam eklerim canim prensesi

Ben de öyle duymuştum ama ebe aradi yapacakmişiz sanırım

Eki Görüntüle 3197573
Kizlar bu mubarek gunde insallah hepimiz saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insallah
4 gundur oruc tutuyordum iftira acmadan once hepinize dua ediyorum
Amin canım benim amin bende bugün başladım inşallah yarınada gücüm olur. Allah dualarınızı kabul etsin . Sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı.

Bugün nasılsın, hastaneden çıktın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…