- 22 Mart 2019
- 5.255
- 11.805
- 25
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.001
Canim allah o gucu veriyor inanAmin canım benim amin bende bugün başladım inşallah yarınada gücüm olur. Allah dualarınızı kabul etsin . Sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı.
Canım fakülte Hastanesi'nde ayarlamam daha iyi oldu özelden daha çok güven verdi bana bugün ne yapacaklari belli olacak inşallah çabuk halledilecek biseydirBi kac yere daha zor ozelde yaparlar
Diş agrisida bende cok cektim tansiyonum firladi diş yuzunden ihmal etme bu aylarda tek yapabilirsiniz
Ayneb cnm ben de duydum onu yaptirmayacagim büyük ihtimal ben de. Dikkat edecegim tabii ki paslı vb şeylereKizlar bu mübarek güzel günlerde bol bol duamdaziniz sağ salim kucagimiza alalım yavrularimizi inşallah. Gebelik zor bir süreç. Ama sonunda sağlığımız iyi olsun evlatlqrimiz iyi olsunda hepsi unutulur inşallah birde tetenoz aşısı için toplatildi diye duydum benimde aklımda şüphe kaldı açıkçası. Yaptırmayı düşünmüyorum
Allah razi olsun cnm Allah kabul etsin. Benim de borclar var cok tutmak isterdim ama istisnasiz hergün cikariyorum artik umudum Ramazan ayina duzelir de insallah midem tutabilirim.Eki Görüntüle 3197573
Kizlar bu mubarek gunde insallah hepimiz saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insallah
4 gundur oruc tutuyordum iftira acmadan once hepinize dua ediyorum
Daha iyim sadece bas agrim var tansiyonum sinirda cikti. Aksama dogru muayene edeckmis doktor ona gore cikartir insallah beniBugün nasılsın, hastaneden çıktın mı ?
Teşekkür ederim cnm. İnsallah yukari cikar çıkmayabiliyormus bakalim Allah büyükGecmiş olsun canim
Zaten senin daha oncede kanaman olmustu dikat etmen lazimdi
Plesanta previa bazen yukariya cikabiliyormuş
İnsallah seninde yukariya yerleşir
çok geçmiş olsun canım inşallah bebişinle biran önce sağlıklı bir şekilde evinize dönüp hamileliğin tadını çıkarırsınDaha iyim sadece bas agrim var tansiyonum sinirda cikti. Aksama dogru muayene edeckmis doktor ona gore cikartir insallah beni
Benim 3.gebelikte öyleydi. Çıktı 5.ayda.Teşekkür ederim cnm. İnsallah yukari cikar çıkmayabiliyormus bakalim Allah büyük
İnşallah çıkarsın.Daha iyim sadece bas agrim var tansiyonum sinirda cikti. Aksama dogru muayene edeckmis doktor ona gore cikartir insallah beni
Çok teşekkür ederim acaba muayene ve doğum ücreti ne kadar bilgi verebilirmsnz rica etsem?Canım beylıkduzu medicanaya gidiyorum ben cigdem solmazgül cok iyi analyıslı sevecen isinin ehli
İnsallah kurtulursun bu diş agrisindanCanım fakülte Hastanesi'nde ayarlamam daha iyi oldu özelden daha çok güven verdi bana bugün ne yapacaklari belli olacak inşallah çabuk halledilecek biseydir
Canim kusuyorsan tutmaAllah razi olsun cnm Allah kabul etsin. Benim de borclar var cok tutmak isterdim ama istisnasiz hergün cikariyorum artik umudum Ramazan ayina duzelir de insallah midem tutabilirim.
Hepimizin kandili mubarek olsun bu arada hanımlar.
Tm canim
Şeker testi 20 hafta 24 hafta arasinda yapiliyorArkadaşlar merhaba 16 haftayı bitirdik bugün kontrolüm vardı. Doktor suyumun üst sınırda olduğunu söyledi. 2li test temiz çıkmıştı. Ultrasonda da baya inceledi. Herşey yolundaymış. Şekerden şüphelendi. Yeni bir endişe oturdu içime
Hayirli olsunKizlar ben yurtdisinda yasiyorum, hamile olan kime sorsam erkek bebek bekliyor. Burda da daha cok erkek goruyorum, bu arada benimki de erkek:) sizin de dikkatinizi cekti mi? Sanki son zamanlarda erkek olma olasiligi daha yuksek gibi, gerci burda oylamada kiz daha cok cikmis, ama yazanlar sanki hep erkek bebek bekliyor.