2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bi kac yere daha zor ozelde yaparlar
Diş agrisida bende cok cektim tansiyonum firladi diş yuzunden ihmal etme bu aylarda tek yapabilirsiniz
Canım fakülte Hastanesi'nde ayarlamam daha iyi oldu özelden daha çok güven verdi bana bugün ne yapacaklari belli olacak inşallah çabuk halledilecek biseydir

Ayneb cnm ben de duydum onu yaptirmayacagim büyük ihtimal ben de. Dikkat edecegim tabii ki paslı vb şeylere

Eki Görüntüle 3197573
Kizlar bu mubarek gunde insallah hepimiz saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insallah
4 gundur oruc tutuyordum iftira acmadan once hepinize dua ediyorum
Allah razi olsun cnm Allah kabul etsin. Benim de borclar var cok tutmak isterdim ama istisnasiz hergün cikariyorum artik umudum Ramazan ayina duzelir de insallah midem tutabilirim.
Hepimizin kandili mubarek olsun bu arada hanımlar.

Allah razi olsun cnm Allah kabul etsin. Benim de borclar var cok tutmak isterdim ama istisnasiz hergün cikariyorum artik umudum Ramazan ayina duzelir de insallah midem tutabilirim.
Hepimizin kandili mubarek olsun bu arada hanımlar.
Canim kusuyorsan tutma
Bende ikizlerde 5 ayliktim ramazan oruclarimi hepsini tuttum tabi o aralar kusmalarim yoktu

Şeker testi 20 hafta 24 hafta arasinda yapiliyor
Sende o haftalarda yap bence

Hayirli olsunAğustos annelere grubunda daha cok kız çocuğu cikti şimdiye kadar sağlıklı gelsinler inşallah benimkide kız

Kızlar vajinal bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Normalde lazere gidiyorum ara vermek zorunda kaldım şuan ağda yapıyorum kendim ama bi süre sonra göbekten göremeyeceğim, aranız da kuaföre agdaya giden var mı hijyen bakımından temiz mi ? Yada gilette venüs kullanan memnun olan ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…