- 25 Temmuz 2019
- 78
- 46
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.081
Ben kullanıyorum ama aşılama olduğu için sabah 1 akşam yatmadan 2 tane dedi doktorumKızlar progestan kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum ama aşılama olduğu için sabah 1 akşam yatmadan 2 tane dedi doktorumKızlar progestan kullanan var mı?
Çekeceğim inşallah hele o gün gelsin sen çalışıyor musun canım yoksa evde oturabilmek için ne yaptın arbeıtsamt uğraşıyor benimle yaevettt günler geçmiyor canım aramızda 5 gün var desene 17 sinde benim randevum bence duyarız zaten alttan muayene ediyorlar o zaman kesin duyarız Rabbimin izniyle tabi ayyy ilk oğlumda video çekmiştim sende öyle yap hatıra
Yok ben kursa gidiyorum şimdilik öyle bişeyim olmadığı için de devam ediyorumÇekeceğim inşallah hele o gün gelsin sen çalışıyor musun canım yoksa evde oturabilmek için ne yaptın arbeıtsamt uğraşıyor benimle ya
Gecikti 1 hafta bugun tekrar verdim 476 cikti dun 400 du dr pazartesi tekrar bakalim dedi dis gebelik acisindan guzel yukselmemis dedi insallah benimledirHımmm anladım.
Çok anormal gelmedi bana artış bence bir gün daha bekle tam 2 günde bir vermiş olursun kollarına da yazık olmasın sağlıklıdır seninledir bebeğin adetin gecikti mi ?
darısı başıma diyorum canı günümden inşallah bende görürüm.tekrar dış gebelik olmazAynen evet bence temmuzun ilk haftasi dogum olur dedi doktor bugun. Valla keseyi gordum olmasi gereken yerde icim rahatladi ama bisey diyeyim mi simdi 10gun sonra cagirdi kalp atisi icin nasil beklicem bilmiyorum bende 1 hafta sonra gidip gorseydim her seyi keske dedim. Ama dis gebelik oykum oldugu icin mecbur erkenden gittik. Doktorda oyle soyledi 6.5 haftadan once cagirmam normalde stres olmasin diye ama senin dis gebelik ihtimalini elememiz lazim diyerek cagirdi. Sag salim gorcez insallah ikimizde haftaya
İnşallah canım sen hiç tedirgin olma bol bol dua et ben geçirdim dış gebelik ağrın sızın yoksa kanaman yoksa hiç stres etme bazen artışı sonradan değişenler oluyorGecikti 1 hafta bugun tekrar verdim 476 cikti dun 400 du dr pazartesi tekrar bakalim dedi dis gebelik acisindan guzel yukselmemis dedi insallah benimledir
canım dış gebelik için sorun olması gerekiyor galiba tüplerde vs sen ameliyat olmuşsun orası yenilenmiştir vücudun hamileliğe hazır hale gelmiştir bence için rahat olsundarısı başıma diyorum canı günümden inşallah bende görürüm.tekrar dış gebelik olmaz
İyiyim bende hamdolsun olmaz mi bi doluÇok şükür sen nasılsın var mı belirtiler
Ay sormaaa 2000km yol yaptim kos yuru esya tasi indir ac derken evime vardim sukur cooook sevindimNaptın ki kız 10 gün çok koşmasaydın bebiş tutunuyor annesi ben iyiyim her şey yolunda
İnsallah rabbim tez vakitte saglikli hayirli gebelik kolay dogum saglikli bi evlat nasip etsin ,darısı başıma diyorum canı günümden inşallah bende görürüm.tekrar dış gebelik olmaz
Ohh maşallah Çok şükür ❤Merhabalar arkadaşlar. Ben de dün doktora gittim. Keseyi gördüm, kalbini duydum çok şükür. çok net kalp sesiydii Sat ile uyumlu dedi. 6+3 ölçtü doktor.
Canim Ben sendikada katibelik yapıyorumYok ben kursa gidiyorum şimdilik öyle bişeyim olmadığı için de devam ediyorum
Niye uğraşıyor acaba gitsin de bedavadan evde oturup para alanlarla uğraşsın bi zahmet
Ya benim sadece uykum var dün saat 8 de yattım 8 de uyandım şimdi yine koltukla aşk yaşamaktayımİyiyim bende hamdolsun olmaz mi bi dolu
Ne yaptın canımTamam canım ben kontrol olduğu için gidiyorum bugün inşallah küçük bir ihtimal ama kalbini duysam günüm çok güzelleşirdi
Çok güzel şeyler yaşadım hepinizin başına inşallah. Kan tahlillerim virüsü 3 aydan önce geçirdiğim o gösteriyor ve bu bebeği etkilemeyecegini gösteriyor çok rahatladım sonra Kesede bebeği gördük kalp atışı çok uğultulu ve net gelmesede çok hafif duyduk ayrıca kalp atışını ultrasonla gördük çok çok muhteşem gerçekten senin ve tüm bebek bekleyenlere nasip olsun hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza M mucizeOlduNe yaptın canım
merhaba canım, nasıl bir özel izin ? beni de etkiliyr işim stres yapıyrm.Canim Ben sendikada katibelik yapıyorum
Şimdilik rapor aldım
Ama özel bir izin var devlet bana vermesi lazım onun için uğraşmaktayım
Çünkü benim işim psikolojik etkiliyor
Aynen ben de dün öyle uğultulu duyduk karından baktığımı için öyle uğultulu geliyor şuan daha minik kalp atışları gayet güzel dedi ne zaman tekrar çağırdı canımÇok güzel şeyler yaşadım hepinizin başına inşallah. Kan tahlillerim virüsü 3 aydan önce geçirdiğim o gösteriyor ve bu bebeği etkilemeyecegini gösteriyor çok rahatladım sonra Kesede bebeği gördük kalp atışı çok uğultulu ve net gelmesede çok hafif duyduk ayrıca kalp atışını ultrasonla gördük çok çok muhteşem gerçekten senin ve tüm bebek bekleyenlere nasip olsun hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza M mucizeOldu