- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.805
- 25
- Konu Sahibi LadyMorganas
Kizlar hangi vitamin ilaci kullaniyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım endişelenme ağrın var mı krampla birlikte ??Canım daha yeni tuvalete gittiğimde kahverengi lekeler gördüm endişelenmeli miyim sence biseyim yoktu bugün oldu
Cok tesekkurler sana da ben de bi liste yok ama bildiklerimi soyleyeyim; nar, portakal, mandalina, kivi, turuncgiller, asiri yagli yemekler, asitli icecekler kotu etkiliyor.Geçmiş olsun canım. Sende listemi var.bana atabilir misin listelerini.Enazindan temkinli olurum yediklerimde.Bir nar yüzünden tadım kaçtı.valla yemek bile yiyemiyorum.
Ben gebelik şüphesi ile verdiğim ilk kanda sonucum 4027,97 çıktı ertesi gün kontrole gittim karnımdan bakılan ultrasonda kucukte olsa kese göründü bence emin olmak için sizi ertelemiştir içinizi ferah tutunBen 1 kasımda kan verdim 516 çıktı doktorun 2 gun sonra tekrar vermemi soyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı 4 kasımda bidaha verdim 1221 çıktı cumartesi gittim kese görünmedi vajinalde de karında da 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi bugün gittim yine görmedi keseyi kanda verdim 3672 çıktı çarşamba tekrar gidicem sizce kese görünür mü dış gebelikten de suphelendi doktorum sizin ne zaman görünmüştü
İnşallah, çok teşekkür ederiminsallah bebebişi girmek nasip olur cnm
Dış gebelik olabilir belki ama hiçbir şey demedi mi doktor benim kan 1000 cıktı 3 gün sonra doktora gittim keseyi gördük çok minik ama var dış gebeliği eleyebiliriz dedi. Sen doktora gidince sor neden böyle görünmedi gerekmezmi falan diye en doğru cevabı o verecektirBen 1 kasımda kan verdim 516 çıktı doktorun 2 gun sonra tekrar vermemi soyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı 4 kasımda bidaha verdim 1221 çıktı cumartesi gittim kese görünmedi vajinalde de karında da 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi bugün gittim yine görmedi keseyi kanda verdim 3672 çıktı çarşamba tekrar gidicem sizce kese görünür mü dış gebelikten de suphelendi doktorum sizin ne zaman görünmüştü
Bana doktorum pre momvital onerdi ama doktornuza danisin kan tahlilerinize gore verir belki. Bana multivitamuin basladi daha alamadim.Vitamin ilacı kullanmaya başlayan var mı
canim biz seninle sanirim ayni gidiyoruz, ben 5+6 yim bugun. Ayni sekilde benim de dun 1 kr buyuklugunde bir kahverengi lekelenmem oldu, peceteye sildigimde bir sey gelmiyor. daha once de 1-2 kez belki nokta kadar goruyordum ic camasirimda sukur kramp-kasik agrilarim yok ama insan bilemiyor.. doktora gitmedim ben yurtdisinda yasiyorum, senin durumun nasil?Canım daha yeni tuvalete gittiğimde kahverengi lekeler gördüm endişelenmeli miyim sence biseyim yoktu bugün oldu
Doktorum da söyledim yarın bakacağını söyledi ama yerleşme kanaması olabilir mi sencecanim doktora durumunu anlatsan daha iyi kahverengi kanamalar kirmiziya donusebilir
Hiç ağrım yok valla canım gayet iyiyim sadece lekelenme gördüm eşim de sağlıkçı benim ona da söyledim ağrı fln var mı dedi yok dedim beklememi soylediCanım endişelenme ağrın var mı krampla birlikte ??
İnşallah canım yarın tekrar gidicem bugün de kahverengi lekelenme oldu hiçbir ağrım sızım biseyim yok yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum doktoruma söyledim yarın bakacağını söylediBen gebelik şüphesi ile verdiğim ilk kanda sonucum 4027,97 çıktı ertesi gün kontrole gittim karnımdan bakılan ultrasonda kucukte olsa kese göründü bence emin olmak için sizi ertelemiştir içinizi ferah tutun
Valla canım doktorun da kafası karıştı değerlerim gayet iyi yükseliyor dış gebelikle alakalı.agri sizi kanama fln hicbiseyim yok yarın tekrar gidicem ama bugün lekelenme oldu kahverengi yerleşme kanaması olabilir mi senceDış gebelik olabilir belki ama hiçbir şey demedi mi doktor benim kan 1000 cıktı 3 gün sonra doktora gittim keseyi gördük çok minik ama var dış gebeliği eleyebiliriz dedi. Sen doktora gidince sor neden böyle görünmedi gerekmezmi falan diye en doğru cevabı o verecektir
5+4 te kese gördüm bebek ve kalp atışı için 1hafta sonra gel dedi sende büyük ihtimal kese görürsün sadece şimdi 6 haftayı doldurdum bile
Aynen canım ayni gidiyoruz hiçbir sıkıntım yok ağrı kramp baş dönmesi fln sadece lekelenme oldu bugun doktoruma söyledi yarın bakacağını söyledi yerlesme kanamasi olabilir mi acabacanim biz seninle sanirim ayni gidiyoruz, ben 5+6 yim bugun. Ayni sekilde benim de dun 1 kr buyuklugunde bir kahverengi lekelenmem oldu, peceteye sildigimde bir sey gelmiyor. daha once de 1-2 kez belki nokta kadar goruyordum ic camasirimda sukur kramp-kasik agrilarim yok ama insan bilemiyor.. doktora gitmedim ben yurtdisinda yasiyorum, senin durumun nasil?
Olabilir de canım benim doktorum kahverengi lekelenmeler tüm hamilelik boyunca normal sayılabilir demişti inşallah yarın gidince keseyi görüşünde gönlüm rahatlarValla canım doktorun da kafası karıştı değerlerim gayet iyi yükseliyor dış gebelikle alakalı.agri sizi kanama fln hicbiseyim yok yarın tekrar gidicem ama bugün lekelenme oldu kahverengi yerleşme kanaması olabilir mi sence
Bebek için bilmiyorum ama kalp atışı en erken 6+3 dedi alttan ultrasonla o da. Bende 5+5 falan gidicem tekrardan bebeği görebilir mıyız hiç bilmiyorumMerhabalar ben şuan 5+3 üm doktor hep karından baktı sadece kese görüyor cuma tekrar gideceğim göremezsem vajinal bakacağım dedi. Hem görmek istiyor şu dönemde hem erken diyor doktor bende de kafa karışıklığı yaratıyor. Bu tarihlerde karından usg ile kese de yolk kesesi bebek falan gören yok benim anladığım kadarıyla. stres yaratıyor bu durum ben de.
Benim doktor kalp atışı görmeye çalışıyor ama kesede birşey göremiyoruz erken diyor sonra da cuma 5+6 olucam alttan bakacak büyük ihtimal. Göremez ise hiç birşey bilmiyorum kafamı almak bullak ettiBebek için bilmiyorum ama kalp atışı en erken 6+3 dedi alttan ultrasonla o da. Bende 5+5 falan gidicem tekrardan bebeği görebilir mıyız hiç bilmiyorum