• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Kızlar geçen perşembe 21+2 haftalıkken yaptırdım detaylıyı güzel konuştu doktor.herhangi bir sorun olduğunu düşünmedi benim de içim rahat etti. Ben sık giremiyorum zaten takipten iyice koptum. Ara ara girip okumak istiyorum ama bebekle çok zor oluyor bir de ramazan telaşı var. Bu arada herkesin ramazanını kutlarım.
Detaylı için randevu almamış olanlara ve arayanlara gittiğim doktoru tavsiye edebilirim. Ben normalde doğum yapacak olduğum hastaneden randevu almıştım ama daha ileri bir tarihe verdikleri için tekrarı istenirse sorun olmasın diye başka yerde yaptırdım. Anadolu yakasında olanlar için zeki Şahinoğlu hem alanında iyi hem de fiyat olarak hastanelerin çoğundan daha uygun. Nakit 4500 kredi kartına 5000 TL ymil ve sağlık ödemesi olarak geçtiği için kendi bankanızın kampanyası varsa taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Arayışta olanlar için yazmak istedim.
Bebişin kız olduğu detaylı ile kesinleşti 460 Gr dedi doktor. USG fotosunda kızıma benzettik😍
Bu arada doğum fiyatları yeni yıl ile güncellenmiştir ben kendi hastanemle tekrar görüşmedim bilgim yok sizler fiyat aldınız mı bu konu konuşulduysa ben kaçırmışımdır muhtemelen
Ben de zeki beye randevu alacağım ama bayram haftası 22 haftalık oluyor ideal zaman tam olarak sanırım o haftaya denk geliyor. İnş ayarlayabilirler randevu verirken daha önce konuştuğumda 12 haftalıkken muayene olmak istemiştim sekreteri vermedi randevu paketledi kapadı telefonu. Doktor harika ama sekreteri cadı biraz 🥲 inş sağ salim randevu alabilirim 😅

Kuzum muhtemelen bizim normal tansiyonumuz bu. Benim yılardır hep düşüktü. Hamilelikte iyicedüştü 😅 doktorum hamilelikte düşük tansiyon normal bi şey dedi. Bence normal durumdayız 😅

kuzum evet magnezyum kullanıyorum belki de ondandır hiç düşünmemiştim
Olabilir kuzum hep düşük benim de zaten hiç değişmiyor 😅
Kızlar geçen perşembe 21+2 haftalıkken yaptırdım detaylıyı güzel konuştu doktor.herhangi bir sorun olduğunu düşünmedi benim de içim rahat etti. Ben sık giremiyorum zaten takipten iyice koptum. Ara ara girip okumak istiyorum ama bebekle çok zor oluyor bir de ramazan telaşı var. Bu arada herkesin ramazanını kutlarım.
Detaylı için randevu almamış olanlara ve arayanlara gittiğim doktoru tavsiye edebilirim. Ben normalde doğum yapacak olduğum hastaneden randevu almıştım ama daha ileri bir tarihe verdikleri için tekrarı istenirse sorun olmasın diye başka yerde yaptırdım. Anadolu yakasında olanlar için zeki Şahinoğlu hem alanında iyi hem de fiyat olarak hastanelerin çoğundan daha uygun. Nakit 4500 kredi kartına 5000 TL ymil ve sağlık ödemesi olarak geçtiği için kendi bankanızın kampanyası varsa taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Arayışta olanlar için yazmak istedim.
Bebişin kız olduğu detaylı ile kesinleşti 460 Gr dedi doktor. USG fotosunda kızıma benzettik😍
Bu arada doğum fiyatları yeni yıl ile güncellenmiştir ben kendi hastanemle tekrar görüşmedim bilgim yok sizler fiyat aldınız mı bu konu konuşulduysa ben kaçırmışımdır muhtemelen
Maşallah kızına canım benim güzel haberlerle gelmene çok sevindim. Sağlıkla gelsin inşallah ❤️ 🥰
Selam arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. İyi haberleri okudukça seviniyorum. Küçük sorunlarla boğuşup haber bekleyen arkadaşlara da sabır ve sağlıklı haberler diliyorum.

Detaylı bizim de iyi geçti çok şükür. Bir de dün Tetanos aşısı oldum, resmen gazi gibiyim. Sizde de aynı etki oldu mu, kaç günde geçiyor bu kol ağrısı?

Dün gece ateşim de çıktı parol içmek zorunda kaldım. İkinci aşıyı olmamayı düşünüyorum, umarım bir tane aşı bebeği koruyordur.
Çok sevindim detaylinin iyi geçmesine canım benim. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Geçmiş olsun ben ilk hamileligimde iki defa oldum ama böyle şeyler pek yaşamadım ateş falan. Herkeste farklı etki oluyor demek ki. 16 Nisan'da asmde kontrolüm varmış o zaman yapacak ebe aşımı. Bakalım bende nasıl etki yapacak.

anlatırsan sana Dr tarafından söylenenleri sevinir
Hala enfeksiyon var direk düşen birşey değilmiş, spiramisin kullanıyorum önlem amaçlı bol bol dua ediyorum. Perinatolog kontrolünde gidiyorum. Yapılan çalışmaları okudum bir makalede 25 toxolu gebede ilk 10 haftadaki sebebsiz düşükler harici tüm bebekleri sağlıklı doğmuş.
Doktor ilaç iç çok düşünme takip edeceğiz dedi, amniyosentez önerdi süreçte değişiklik olmayacağı için yaptırmamayı seçtik.

Ben de zeki beye randevu alacağım ama bayram haftası 22 haftalık oluyor ideal zaman tam olarak sanırım o haftaya denk geliyor. İnş ayarlayabilirler randevu verirken daha önce konuştuğumda 12 haftalıkken muayene olmak istemiştim sekreteri vermedi randevu paketledi kapadı telefonu. Doktor harika ama sekreteri cadı biraz 🥲 inş sağ salim randevu alabilirim 😅
Bende zeki beye gittim , 1saatten fazla beklettiler, sekreterleri için hafif söylemişsin :D
Tıbbı bilgisi için birşey diyemem ama doktor bize aşırı soğuk geldi ağzından lafları zor aldık, motive edici yada iyi gelecek 1 cümlesi yoktu, çıkınca biz ne yaşadık dedik.
Emre Erdoğduyu tavsiye ederim , nerdeyse 1 saat muayne ediyor, iletişimi çok iyi , olayları anlayacağın dilde anlatıyor.

Olabilir kuzum hep düşük benim de zaten hiç değişmiyor 😅

Maşallah kızına canım benim güzel haberlerle gelmene çok sevindim. Sağlıkla gelsin inşallah ❤️ 🥰

Çok sevindim detaylinin iyi geçmesine canım benim. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Geçmiş olsun ben ilk hamileligimde iki defa oldum ama böyle şeyler pek yaşamadım ateş falan. Herkeste farklı etki oluyor demek ki. 16 Nisan'da asmde kontrolüm varmış o zaman yapacak ebe aşımı. Bakalım bende nasıl etki yapacak.
Herkeste farklı etkileme oranı olabiliyormuş evet, umarım seni olumsuz etkilemez. 💐🥰

Her bebiş gelişini kendisi belirler durumlarına hiç girmiyorum da sezeryanin iyileşme süreci zormuş ben sezeryan olan deli cesaretlileri takdir ediyorum ama hiç istemem inşallah bunu da vajinal yapayım da anlık çekiyorsun sanciyi bebiş çıkınca sıkıntı kalmıyor, sezeryan öyle değil ki çok zor geliyor bana açıkçası 🤦🏻‍♀️😂
Ben de ilk başlarda bilmiyordum ne var hemen sezaryenle alırlar olur biter diye düşünüyordum ama yazılanları okudukça fikrim değişti. Bir de bazılarının derisi çabuk iyileşiyor benimki hiç öyle değil yıllarca sızlar bir de iz kalır belli olur. Mecbur kalırsak tabii elden bir şey gelmez ama inşallah en kolay şekilde normal yoldan yaparız. Siz zaten tecrübelisiniz maşallah 😊😊🌸

Ya ben de sezaryen den korkumdan normal doğumun her detayını okuyup öğrenip kurslara gitmiştim çok faydasını görmüştüm basına ne geleceğini bilmek insanı rahatlatıyor şimdi ki hayalimde doğumda kucağımda bebekle yürüyerek çıkmak 😍😍 birkaç kitap tavsiye edebilirim doğuma dair
Ay inşallah dediğiniz gibi pıt diye doğurup kucağımızda çıkarız bebişle. Olabilir kitap ismi isterim tabii ben de bu konuyu biraz araştırayım alışmaya çalışayım bari 😅

Hahaha benden de sana yıldızlı bir 33 gelsin😅😅😅
Keşke tıp ilerleseydi de kocam doğursaydı🤣🤣🤣
Ya küçük yaşımız daha bizim 😁 Etrafımda çoğu arkadaşım benim gibi olduğundan içim biraz rahat. Tabii bebeği erkekler taşısaydı ne güzel olurdu ama onların canı tatlıdır en ufak ağrıda yatardı kalkmazdı bir de onunla uğraşırdım.

Tabii bebeği erkekler taşısaydı ne güzel olurdu ama onların canı tatlıdır en ufak ağrıda yatardı kalkmazdı bir de onunla uğraşırdım.
Eşime blof attim seni doğuma sokucam beni sinir ettin falan dedim yok beni alma ben seni öyle görünce bayılırım diyor 🤣 aslında prenseste değildir ama doğum olunca konu kaçacak delik ariyor 🤣🤣

Kızlar benim sonuç çıkmış. Daha başka bir şeye baktilar mi yoksa sadece bu ikisine mi bilmiyorum ama bunlar çıkmış. Negatif mi bu şimdi. Yok mu yani enfeksiyon?

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-05-13-30-07-998_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-05-13-30-07-998_com.android.chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
Hala enfeksiyon var direk düşen birşey değilmiş, spiramisin kullanıyorum önlem amaçlı bol bol dua ediyorum. Perinatolog kontrolünde gidiyorum. Yapılan çalışmaları okudum bir makalede 25 toxolu gebede ilk 10 haftadaki sebebsiz düşükler harici tüm bebekleri sağlıklı doğmuş.
Doktor ilaç iç çok düşünme takip edeceğiz dedi, amniyosentez önerdi süreçte değişiklik olmayacağı için yaptırmamayı seçtik.

Bende zeki beye gittim , 1saatten fazla beklettiler, sekreterleri için hafif söylemişsin :D
Tıbbı bilgisi için birşey diyemem ama doktor bize aşırı soğuk geldi ağzından lafları zor aldık, motive edici yada iyi gelecek 1 cümlesi yoktu, çıkınca biz ne yaşadık dedik.
Emre Erdoğduyu tavsiye ederim , nerdeyse 1 saat muayne ediyor, iletişimi çok iyi , olayları anlayacağın dilde anlatıyor.
Anladım canım çok geçmiş olsun ya. İnşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Böyle beklemek zor seni anlıyorum. Şimdi de eşimle konuştuk eğer enfeksiyon kaynaklı değilse neyle alakalı olabilir diye. Enfeksiyon kaynaklı değilse genetik mi yoksa başka bir şey mi. İnşallah git gide normale döner de sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Daha doktorum aramadı bakalım arayınca ne diyecekler. Beni yine bastı stres..
Herkeste farklı etkileme oranı olabiliyormuş evet, umarım seni olumsuz etkilemez. 💐🥰
İnşallah canım benim ❤️ sağlıkla alalım su evlatlarımızı kucagimiza da inşallah bunlar gelir geçer napalim.
Canim enfeksiyon gozukmuyoor hadi gozun aydin 🧿
Sağol canım teşekkür ederim ❤️ enfeksiyon olmamasına sevindim tabi çok. Ama enfeksiyon ise belki tedavisi olurdu ya genetikse diye bana yeniden bir stres havası geldi. İnşallah git gide düşer normale döner de sağlıkla gelir yavrum ya. 🤲

Negatif çıkmış gözün aydinn
Sağol canım benim çok teşekkür ederim ❤️ kendi mantığım çalışmaz oluyor bazen yanlış mı görüyorum acaba diye bir de sizlere sorayım.dedim.. işin içine evlat girince ben tabi panik oluyorum. Bir düşse su değer normale dönse. Önümüzdeki cumartesi detaylı doktoruna gidene kadar bana rahat yok.. tekrar ölçüm yapacak. 🤲❤️

Kızlar 4.aya kadar 2 kg almıştım bu ay tam 3 kilo daha almışım her dk kendimi durduramadan yemek yiyorum ağzım asla boş kalmıyor yine acıkıyorum bu 5.ay felaket iştah artışı oldu sizde böyle durum yaşayan var mı 😐😐

Kızlar 4.aya kadar 2 kg almıştım bu ay tam 3 kilo daha almışım her dk kendimi durduramadan yemek yiyorum ağzım asla boş kalmıyor yine acıkıyorum bu 5.ay felaket iştah artışı oldu sizde böyle durum yaşayan var mı 😐😐
Valla benim de iştahım felaket açıktı su detaylı sonucuna kadar. Bir kaç gündür normal seviyede yiyiyorum. Kendimi durduramıyor habire tıkınıyordum şimdi de eh.iste. kaç kgyum onu da bilmiyorum bu ara hiç tartilmadim kuzum.

Valla benim de iştahım felaket açıktı su detaylı sonucuna kadar. Bir kaç gündür normal seviyede yiyiyorum. Kendimi durduramıyor habire tıkınıyordum şimdi de eh.iste. kaç kgyum onu da bilmiyorum bu ara hiç tartilmadim kuzum.
Detaylı da bir sıkıntı mj oldu

5 ayda 3 kılo bende öyleyim :) ama çok yememeye calısıyorum az yemeye çalışın sık yiyin bu aylardan sonra kılo alımı cok normal
Detaylıda neden sorun olsun ki

Benim de açıldı iştahım son bir ayda, mide bulantıları geçince oldu daha çok. Kilo alımına ay ay mı bakmak lazım toplam olarak mı acaba? Toplamda 7 kg aldım ben şimdiye kadar, benim de çoğu son ayda oldu. Doktor normal dedi 20 haftada 7 kg için. Toplamda 15 kg ile falan bitirmeye çalışalım dedi, her ay 3-5 alırsak olmaz tabii bu😊Bakalım artık...

Şöyle ki bebeğin sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı hatta sınırı biraz geçiyordu. Yukselmemesi gerekiyormuş. Kendi doktorum ölçtü bir tık daha düşük çıktı. Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Görünen enfeksiyon yok daha aramadi.da bakalım.ne diyecek. Detaylı Dr ile ikisi ortak takipte kalacaklar yükselip yukselmedigini takip edecekler. O zamandan beri stres, üzüntü ne ararsan var. Dua edip bekliyoruz zamanın geçmesini.
Hadi güzünnn aydın canımmmm enfeksiyon daha önceden gecirmiş olabilirsin suan negatif
İnşallah canım bakalım. Doktorum bir tık daha düşük ölçtü zaten belki de düşer ya. Ne bileyim valla kafamda bin tane soru var beklemekten başka çare yok. 🤲❤️

Back