- 6 Kasım 2022
- 291
- 288
- 27
- Konu Sahibi LadyMorganas
Canım adet tarihlerimiz bire bir aynı bende yarin kontrole gideceğim bakalım kese ve bebek hakkında neler diyecek seni bilgilendiririm.Ama bence daha çok erken olabilir.beklemekte fayda var.kese ve bebek 6. Haftada varlığını belli ediyor.Belki seninkisi geç döllenme olabilir.Sıkma canını bir süre daha sabırla bekle derim.Insallah hayırlı haberlerini alırız burada.Merhabalar size bisey sormak istiyorum 1 kasımda evde test yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gidip kan verdim 516 çıktı değerim doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı dayanamayıp 4 kasımda bidaha verdim 1221 çıktı cumartesi gelmemi söyledi vajinalde karında da kese göremedi dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi kan verip bugün 7 kasımda tekrar kan verdim 3672 çıktı yine kese görünmedi tuplerde bisey yok rahimde sol tarafta bisey gördü ama kese yok olsa bile sağlıklı büyümeyebilir dedi size dış gebelik mi yoksa kesenin görünmesi için daha var mı acaba son adet tarihim 29 Eylül 3 ekimde bitti kanama baş dönmesi vs hicbiseyim yok bugün progesteron da baktı oda normal çıktı