- 18 Temmuz 2022
- 515
- 474
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
Ya benim öyle değil göbeğimden 6-7 cm aşağıda resmen bir çıkıntı oluştuBenim var ya adet olacakmışım da karnım şişmiş gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim öyle değil göbeğimden 6-7 cm aşağıda resmen bir çıkıntı oluştuBenim var ya adet olacakmışım da karnım şişmiş gibi hissediyorum
Bebek değildir sanmam zaten daha kasığında ya yukarıya çok haftalar sonra büyüdükçe çıkacak daha annesiYa benim öyle değil göbeğimden 6-7 cm aşağıda resmen bir çıkıntı oluştu
Teşekkürler bakayımKızlar telefonuma Dr banu çiftçinin uygulamasını indirdim her hafta bebek teki gelişmeleri anlatıyor bence sizde indirin hem sizin yerinize takip eder kaç hafta kaç günlük oldu diye
Bende kullanıyorum.Özellikle videolar gerçekten çok faydalıKızlar telefonuma Dr banu çiftçinin uygulamasını indirdim her hafta bebek teki gelişmeleri anlatıyor bence sizde indirin hem sizin yerinize takip eder kaç hafta kaç günlük oldu diye
Aynı zamanda gitcez doktora bende carsamba gidicem suan hesabıma göre tabi dogruysa 5+35,6 hafta arası olmam lazım. Çarşamba günü kontrolüm var benimde.Cok heyecanlıyım ama 2.kontrol benim için daha heyecanlı olacak.
Suan tahminince hafta günlüksün bende carsamba gitcemDünden beri buraya giremedim kızlar herkese sevgiler.Yeni gelenler de hoş gelmişler.Hepimize sağlıklı bir 9 ay diliyorum.Benim erken mide bulantılarım başladı.Dün her yemekten sonra lavaboya zor yetiştim.Hatta 5 günde 2 kilo vermişim şimdi tartıldım.İlaçla biraz kontrol altına alabiliyorum.Çarşamba ilk dr randevum var.Gideyim hemen yazacağım buraya
Merhaba benimde hesabıma göre 5+1 16 kasıma randevum var acaba sizin ilk beta değeriniz neydi ve adetinjz kaç gün geçikmiştiAynı zamanda gitcez doktora bende carsamba gidicem suan hesabıma göre tabi dogruysa 5+3
İlk ben 973 cıktı 3 gün geçmişti adetMerhaba benimde hesabıma göre 5+1 16 kasıma randevum var acaba sizin ilk beta değeriniz neydi ve adetinjz kaç gün geçikmişti
Merhabalar size bisey sormak istiyorum 1 kasımda evde test yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gidip kan verdim 516 çıktı değerim doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı dayanamayıp 4 kasımda bidaha verdim 1221 çıktı cumartesi gelmemi söyledi vajinalde karında da kese göremedi dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi kan verip bugün 7 kasımda tekrar kan verdim 3672 çıktı yine kese görünmedi tuplerde bisey yok rahimde sol tarafta bisey gördü ama kese yok olsa bile sağlıklı büyümeyebilir dedi size dış gebelik mi yoksa kesenin görünmesi için daha var mı acaba son adet tarihim 29 Eylül 3 ekimde bitti kanama baş dönmesi vs hicbiseyim yok bugün progesteron da baktı oda normal çıktıBenim görüşüm normal aynı değerlerde nerdeyse beta hcg miz bende bekliyorum doktorum 1000leri geçmesi lazım muayene için dedi. Bende 3 gün ve kan tahlili verdiğinde 1500leri görürsün inşallah haftaya da randevu al iyi bi doktora görün canım araştırmadan gitme kesinlikle zaten hassas bi dönemden geçiyoruz bide onların egosunu çekmeyelim
Merhabalar benimde hesabıma göre 5+5 ama doktorum hala keseyi göremedi dış gebelikten de şüpheleniyor bugün gittim tekrar tuplerde sıkıntı yok rahimde sol tarafta yuvarlak bisey gördü ama kese yok siz ne zaman görmüştünüz keseyi dış gebelik olabilir mi sizce 1 kasımda değerim 516 3 Kasım 814 4 Kasım 1221 7 Kasım 3672 çıktı hersey normal dış gebelik belirtilerimde yok kanama baş dönmesi vsMerhaba benimde hesabıma göre 5+1 16 kasıma randevum var acaba sizin ilk beta değeriniz neydi ve adetinjz kaç gün geçikmişti
İlk randevunza ne zaman gitmiştiniz ve kesesini görmüşmüydünuzMerhaba Bir süredir temmuz grubunu arıyordum ben de. 6+2’deyiz. Cuma günü 2. randevum var, umarım miniğimizle tanışma randevumuz olacak Geçen hafta keseyi gördük çok şükür.
Maalese dış gebelik hakkında bir bilgim yok daha bende doktora gitmedim geç döllenme falan olabilir mi öyle bir ihtimalden bahsetti mi öyle bir şey olabilir miymjşMerhabalar benimde hesabıma göre 5+5 ama doktorum hala keseyi göremedi dış gebelikten de şüpheleniyor bugün gittim tekrar tuplerde sıkıntı yok rahimde sol tarafta yuvarlak bisey gördü ama kese yok siz ne zaman görmüştünüz keseyi dış gebelik olabilir mi sizce 1 kasımda değerim 516 3 Kasım 814 4 Kasım 1221 7 Kasım 3672 çıktı hersey normal dış gebelik belirtilerimde yok kanama baş dönmesi vs
Evet geçen hafta çarşamba gördük çok şükür.İlk randevunza ne zaman gitmiştiniz ve kesesini görmüşmüydünuz
Gec döllenmeden bahsetmedi maalesef çarşamba tekrar gidicem güzel haberler duyarım inşallahMaalese dış gebelik hakkında bir bilgim yok daha bende doktora gitmedim geç döllenme falan olabilir mi öyle bir ihtimalden bahsetti mi öyle bir şey olabilir miymjş
İnşallah her şey yolundadır. Hakkında hayırlısı olsun canımGec döllenmeden bahsetmedi maalesef çarşamba tekrar gidicem güzel haberler duyarım inşallah