- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
- Konu Sahibi LadyMorganas
Sen hiç doktora gittin mi peki? Ben gitmedim. Acile gidip gidip kan veriyorum ( 3 defa gittim)Benim de sat 7 Ekim yakin zamanlardayiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hiç doktora gittin mi peki? Ben gitmedim. Acile gidip gidip kan veriyorum ( 3 defa gittim)Benim de sat 7 Ekim yakin zamanlardayiz
Tabi ki iğne her zaman daha etkilidir ama ben de hiç bir etkisi olmadıProgestan kullanınca uzuyodu ama iğne anında kahverengi ye döndürüp kesiyor bence daha etkili iğne
Teşekkür ederim6+1de yolk 8 haftalık kalp atışı
Bulantı da yapıyor ama uyku da yapıyor uyku etkisi de ilacı kullandıkça azaldı ilk günlerde daha çok yapıyorduAyy sana iyi uyku yapmış ben içemiyorum onu ya anında miğdem bulanıyor nedense
Kusura bakma canım ama eşinin yaptıkları çok sinir bozucu ben okurken canım sıkıldı alkah yardımcın olsun inşallahbebim eşim yanımda ama bir bardak su vermedi desem yeridir yataktan çıkmam yasak olduğu halde sabah aksam annesinde yedi bir tabak yemek getirmedi tencere mi tasıyacağım dedi ben de anneme gectim
Hahaha iyi yapmışsınAy canım ne bilim temmuz ayına ait sayfalar çoktu.Hangisi aktif diye yazdım ikisine. birindede devam edecektim.birlikte gideriz inşallah doğuma
Ben gece 3,4,5 defa kalkıyorum lavaboya.Daha bu azalmış hali.tekrar uyuyorum sonrasında ama sanki uyumamışım.bilincim açık gibi sürekliKizlar bu arada hep okuyordum ilk zamanlar cok yorgun uykulu oluyormus herkes diye, ben yataga erken gitsem bile oyle guzel hic uyuyamiyorum, uykumu guzel alamiyorum, uyaniyorum hep, ozellikle gece 4-5 gibi tuvalete gittikten sonra bir daha cok zor dalabiliyorum. Sizde durum nasil, uykulu musunuz yoksa uykusuz
Hg.Insallah o günleri görmeyi nasip ederSelam, bende aranıza katılıyorum sanırım henüz daha yenı öğrendim ve çok minik. Rabbım nasıp ederse ikinci bebeğim olacak
Canım ben daha Dr gitmedim doktorum 5 haftalık olsun öğle gel dedi kese varmı yokmu hiç bilmiyorum daha 4+3 günlük daha benimkiBoş gebelikte kese gözükür büyür ama içinde bebek olmaz canım 5 hafta bebek gözükmesş için erken canım ben 7 haftalık iken kesede bebek gözükmedi boş gebelikti keseyi karından mı gördü vajinal ile mi
İşte her hamilelik farklı ama düşünceler aynı inşallah bişey olmasın şu kanamalar kesilsin de iğne de yaptırırız ilaçta sadece güzel kafamızın rahat geçirdiği bir hamilelik olsun istiyoruz hepimiz inş hepimiz sonu görüp sağlıklı minnak bebişlerimizi kucağımıza alabilirizTabi ki iğne her zaman daha etkilidir ama ben de hiç bir etkisi olmadı
Güzel haberler alasın inşallahHanımlar bugün kanımı verdim , merakla sonuclarımı beklıyorum :))
Aynen öyle canım inşallah inşallahİşte her hamilelik farklı ama düşünceler aynı inşallah bişey olmasın şu kanamalar kesilsin de iğne de yaptırırız ilaçta sadece güzel kafamızın rahat geçirdiği bir hamilelik olsun istiyoruz hepimiz inş hepimiz sonu görüp sağlıklı minnak bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz
kan ver canim kesinlesirKizlar benim bat 17 ekimdi cuma gunu ruyamda gördüm hamile oldumu test yaptim boyle ilkinde ikinci silik ikinci resimde 3 cizgi ben sok adet 8 kasimda olacam daha iki gun var
Ben çok bilmiyorum ama iş yerinde sağlık merkezine başım ağrıyor diye gittiğimde önce oturtup 5 dk bekletirlerdi tansiyona bakmak için yürüdüm diye.kizlar bugun saglik ocagina gittim rutin gebellik testlerimi yaptırdım yarin cikacak sonuclar
bide bnm tansiyon 130/80 cikti hemsireye yuksek degilmi dedim bana dedi ki yolda yurumuşsun ondan kizlar sizce yuksek degilmi gebelik icin
inşallah canım yarın gideceğim ben de kontroleİşte her hamilelik farklı ama düşünceler aynı inşallah bişey olmasın şu kanamalar kesilsin de iğne de yaptırırız ilaçta sadece güzel kafamızın rahat geçirdiği bir hamilelik olsun istiyoruz hepimiz inş hepimiz sonu görüp sağlıklı minnak bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz
benım normalım 10 max 11 mesela fazlası benı carpıyor :) son aylarımda 13 -14 olmustu bır ay takıp etmıstık hatta ama , dinlenik vucutla ölçülmesş doğru olankizlar bugun saglik ocagina gittim rutin gebellik testlerimi yaptırdım yarin cikacak sonuclar
bide bnm tansiyon 130/80 cikti hemsireye yuksek degilmi dedim bana dedi ki yolda yurumuşsun ondan kizlar sizce yuksek degilmi gebelik icin
ilk gebeligimde de tansiyonum vardi bende biraz yuksek buldumBen çok bilmiyorum ama iş yerinde sağlık merkezine başım ağrıyor diye gittiğimde önce oturtup 5 dk bekletirlerdi tansiyona bakmak için yürüdüm diye.
Sadece fikrimi söylüyorum bildiğimden değil de tansiyonun normalde 12-8 ise hamilelikte de bu olur yüksek denilmez. Ama tansiyonun normalde 9-6 iken 13-8 çıktıysa evet sıkıntılı.
Ben de üçüncüye kan vereceğim acilde. Doktora cumartesi günü giymeyi düşünüyorum, biraz ilerlesin de kalp atışı olmasa da keseyim görmek için.Sen hiç doktora gittin mi peki? Ben gitmedim. Acile gidip gidip kan veriyorum ( 3 defa gittim)