- 22 Şubat 2015
- 163
- 180
- 37
- Konu Sahibi LadyMorganas
Kizlar, ben yarin doktora gidecegim 5+2 de neler gözüküyo? Ve alttanmi üsttenmi ultrason yapilmasini neye göre belirliyorlar? Alttan istesem sakincali olurmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde yasiyorsun canim? Normalde kendin ödeyip tüm Laborlarda yaptirabiliyorsun beta hcg degerine baktirabiliyorsun. Su an kanda bakilsa cikar aslinda.Ay cildiricam artik vallahi, sat 12 ekimdi ortalama 25-26 gün sürüyor. Bugün adetim gelmesi gerek sabah test yaptim negatif gösteriyor ama tüm belirtilerde var anlamadim. Bende yurtdisinda yasiyorum burada öyle kanda bakmiyorlar testde cikarsa anca dr randevu veriyor. Aglicam..
gidince durumdan haberdar edın 5+2 de gıdecegım bendeKizlar, ben yarin doktora gidecegim 5+2 de neler gözüküyo? Ve alttanmi üsttenmi ultrason yapilmasini neye göre belirliyorlar? Alttan istesem sakincali olurmu?
Vajinal muayene olur muhtemelen. Bende daha önce öyle olmuştu. Henüz yeni diye karından görünmeyebilir.Kizlar, ben yarin doktora gidecegim 5+2 de neler gözüküyo? Ve alttanmi üsttenmi ultrason yapilmasini neye göre belirliyorlar? Alttan istesem sakincali olurmu?
bizimkiler galiba aynı gün doğacaklar Bana doktor beta 3000 küsür olduğunda karından kese gözükür dedi şuan betam 2000 cuma günü görürüz dediVajinal muayene olur muhtemelen. Bende daha önce öyle olmuştu. Henüz yeni diye karından görünmeyebilir.
oğlumda 4+5 cıbarlarında 600 gibi bi değerle kese görmüştük bz canım benım kese herturlu gorursun bencebizimkiler galiba aynı gün doğacaklar Bana doktor beta 3000 küsür olduğunda karından kese gözükür dedi şuan betam 2000 cuma günü görürüz dedi
Ben 4+5 ken gitmiştim hcg 539 du vajinal ultrasonda dahi görünmemişti kese buradan arkadaşların söylemesi ve benim araştırmalarıma göre 1500 civarlarıdnayken görünüyormuş. Sizin maşallah çok erken görünmüşoğlumda 4+5 cıbarlarında 600 gibi bi değerle kese görmüştük bz canım benım kese herturlu gorursun bence
Herkes de değişebiliyor tabi ama bence karından görünür ben de 5+2 deyim karından çok rahat görünüyorKizlar, ben yarin doktora gidecegim 5+2 de neler gözüküyo? Ve alttanmi üsttenmi ultrason yapilmasini neye göre belirliyorlar? Alttan istesem sakincali olurmu?
valla bes sene oncenın olayı adetım gectmeden daha gıttıgımde bıle evet kese var ama ne olacagı bellı olmaz demıstı oglumda bos kese olusmaya baslamıs dıye soylemıstı ama bebek cok daha sonra gozuktu 6 +larda yolk gozuktu bebek yoktu yıne 8 lerde kalp atısıBen 4+5 ken gitmiştim hcg 539 du vajinal ultrasonda dahi görünmemişti kese buradan arkadaşların söylemesi ve benim araştırmalarıma göre 1500 civarlarıdnayken görünüyormuş. Sizin maşallah çok erken görünmüş
Benim betam daha düşük 1000 lere bile gelemedim henüz bugün kan vereceğim bakalım kaç olmuşbizimkiler galiba aynı gün doğacaklar Bana doktor beta 3000 küsür olduğunda karından kese gözükür dedi şuan betam 2000 cuma günü görürüz dedi
ben 5.haftadayım yüzümde sivilce oldu aşırı değil ama normalde hiç olmazdı ve göğüslerim büyüdü baya 2 haftadırKızlar 5. 6. Haftada olup karnında minik bir şişlik olan var mı içinizde
İki gun sonra test yaptim yine negatif cikmadi bakalım yarin adet gunu adet olmassam cuma ya test verecem inskan ver canim kesinlesir
ama teste gore hamilesin bnmde ilk ogrendigimde boyleydi
Sivilceleri hiç sorma zaten sorunluydu yüzüm patladı yine her yerimden sivilceler ama beni şaşırtan karnımda şimdiden bir çıkıntı oluştuben 5.haftadayım yüzümde sivilce oldu aşırı değil ama normalde hiç olmazdı ve göğüslerim büyüdü baya 2 haftadır
Benim var ya adet olacakmışım da karnım şişmiş gibi hissediyorumKızlar 5. 6. Haftada olup karnında minik bir şişlik olan var mı içinizde
İnşallah dayanabilirim benim bat 14 üymüş hadi hayırlısı kendimi frenliyorum test yapmamak için ama meraktan cıldırıcam klomen kullandım bu ay ama umutlanmak istemiyorum..inşallah isteyen herkese nasip olsundayanirsan adete 1 gun kala yada adet gunu test yapsan daha iyi
canım ben de de sürekli adet olacakmışım hissi var arada adet krampı gibi hatta ama ona normal diyorlar yıllardır olduğu için yalancı hismişBenim var ya adet olacakmışım da karnım şişmiş gibi hissediyorum