• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Ben on tane test sipariş vermiştim adete altı gün kala başladım silik gördüm adet günü de erken testler var ondan yaptım direk çizgi çıktı olunca zaten anlıyor insan göğüsler yumurtlamadan bir kaç gün sora sizlamaya dolgunlasmaya basliyor halsizlik uyku hali sorasinda gelen belirti
Hayrlı ölsün öncelikle. Çocuk çok istedım için belirtileri ben her ay yaşıyorum cnm.ama hiç adet gecikme yaşamadım.Göğüslerim aşırı sisiti ve agarım de var mide bulantim var bu sabah. Ama test yine negatif 2 gün daha beklerim sonra kan veririm pek umudum kalmadı ol'saydı çıkartı erken gebelik teste hayrlısı artık. Bu ay aşılama yapıcektik ondan dolayı belirsizlik zor oldu benım ıcın. Söktürücü de içmek istemiyorum ya varsa diye

Hayrlı ölsün öncelikle. Çocuk çok istedım için belirtileri ben her ay yaşıyorum cnm.ama hiç adet gecikme yaşamadım.Göğüslerim aşırı sisiti ve agarım de var mide bulantim var bu sabah. Ama test yine negatif 2 gün daha beklerim sonra kan veririm pek umudum kalmadı ol'saydı çıkartı erken gebelik teste hayrlısı artık. Bu ay aşılama yapıcektik ondan dolayı belirsizlik zor oldu benım ıcın. Söktürücü de içmek istemiyorum ya varsa diye
İnşallah vardır ne diyim yoksada havalar cidden soğuk üşütmek bazen adet gecikmesi yapıyor

Canim ben yaşadım böyle bisi ilk hamileligimdi rüyamda annemin elinde bebek vardı mavi battaniye ye sarılmış bi şekilde annem bana hadi emzir diyordu bana bende anne bu kim dediğimde zeynepnisa dedi aa ama mavi battaniye ye niye sarılmış ki diyordum ve kalktm kızım olacağını öğrendiğimde de zeynepnisa koycam demiştim ama iki dini isim gibi ağır gelir dediler eşimde masal ismi hayaliymis kizim olursa koyarım diye ben rüyamda ismini duyunca ses çıkarmamış o yüzden kızımın ismi masal zeynep oldu 🙄 oğlumda da rüyamda parti yapıyorduk pastadan it is a boy çıkıyordu gerçekten de boy oldu😂😂😂😂 şimdiki hamileligimde de dogurmusum kiz bebek verdiler kucağıma ama bakalim bu da çıkacak mi😂😂
hadi yaaa
çok enteresanmış, ya bilmiyorum da bende rüyamda isim görsem koyamayabilirim :D o yüzden inşallah isim görmem :D
bakalım çıkacak mı, zaman geçtikçe merak ediyor insan

Önceden sezeryan olduğum için belim çok hassas en ufak bir üşütme de ağrı yaşarım Ara ara oluyor bende
ayaktq kalınca bende de oluyo.dolaşirken evin içinde bile hemen yoruluyorum ağrı yapiyo.yatiyorum direk öyle olunca
Bu hafta bir hareketli haftam biter bitmez full dinlenecegim. Kalçama ağrı vuruyor o tarafa da yatamiyorum. Doktora gittiğimde konuşacağım bu konuyu :halay:

Merhaba kızlar , bende aranıza katılmak istedim , ikinci bebek , sat 10-11 aralıklı tam hatırlamıyorum , şuan 10+4 olmam lazım 😍
Doğum tarihi tahmini Dr 16 Eylül dedi
Yaş 30

benim ağrım yok şükür ama bulantım geçmiyor ya, sürekli alt üst durumdayım

Back
X