- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 63
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #5.241
Kayinvalidem yanımda yatıyorum 3 gündür sadece lavaboya kalkıyorumMaşallah canım. O haftalarda çok oluyor. Dikkat et. İmkanın ve ilgilenenin varsa bacaklarını uzat yat hiç kalkma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayinvalidem yanımda yatıyorum 3 gündür sadece lavaboya kalkıyorumMaşallah canım. O haftalarda çok oluyor. Dikkat et. İmkanın ve ilgilenenin varsa bacaklarını uzat yat hiç kalkma.
Herkese merhaba , bulantilar beni mahvediyor![]()
Canim ben de hic kullanmak istemiyorjm ama calistigim icin almak durumundayim yoksa berbat geciyor gunlerim kusamiyorum da surekli bulanti oluyordu bendeİlaç fobim var cok büyük ilaç alerjisi yaşadım. Hamileyken bilmediğim birşey kullanmak istemiyorum o yüzden
Herkes aynı demekki
Midemde hala hassasiyet var canım ağır şeyler yiyemiyorum kusucam korkumdan su bile zor içiyorum inan gastronoloji mi neyse ona git dedi hortum atılması riskli diye cesaret edip gidemedim bugün başka bi doktor la konuştum gavisconu gebeliğinin sonuna kadar bile içebilirsin dedi miden hastaysa a sınıfı hiç sorun değil dedi sizlerin de aklınızda bulunsun midesi yanan arkadaşlar da dahil eziyet çekmek yerine 1 2 gün gaviscon şurup için.Canım çok geçmiş olsun. Şimdi iyi misin?
Bende gittim bugün benimde hala duruyorlar 3 tane falan doktor hala risk var yok diyemem dedi. İnşallah zamanla geçerler sende sıkma canını bende 5. haftaya dönecek nerden baksan kahve leke geliyor 2 gün gelmese 3. Gün mutlaka geliyor. Kahve leke gelmesi içerideki alanın büyümesini engeller daha iyi dedi.Bende bugün doktora gittim iğne yaptılar içerde kan halâ mevcut lavaboya gittikçe akar yada içeride emilir ama riskin devam ediyor dedi doktor yatıyorum bende
Canım sen kontrole gittin mi tekrar nasıl kanama alanların küçülmüş mü?Yat canım kalkma. Ben de çok yattım. Devam ediyor bazen azalıyor bitti diyorsun ertesi gün su gibi devam ediyor. Bitti diyip güvenme sakın. Ben neler yaşadım. 20 gündür devam ediyor. Çok zor bir durum. Bebek sağlıklı olsun yeter ki diyip panik yapmamaya çalışıyorum.
Tsh yüksek cıktıSizin hangi değer yüksek çıkmıştı
Ay gastroentroloji endoskopi yaparken bayıltmazsa öğürmekten canı çıkıyor insanın bebek mebek kalmaz aman gitme canım. Bayıltması da narkoz açısından tehlikeli. Gaviscon en iyisi o zaman.Midemde hala hassasiyet var canım ağır şeyler yiyemiyorum kusucam korkumdan su bile zor içiyorum inan gastronoloji mi neyse ona git dedi hortum atılması riskli diye cesaret edip gidemedim bugün başka bi doktor la konuştum gavisconu gebeliğinin sonuna kadar bile içebilirsin dedi miden hastaysa a sınıfı hiç sorun değil dedi sizlerin de aklınızda bulunsun midesi yanan arkadaşlar da dahil eziyet çekmek yerine 1 2 gün gaviscon şurup için.
Takdir ettim kayınvalidenizi ellerinden öperimKayinvalidem yanımda yatıyorum 3 gündür sadece lavaboya kalkıyorum
Yarın gidicem canım. Büyük gün ayın 9 uCanım sen kontrole gittin mi tekrar nasıl kanama alanların küçülmüş mü?
O kamera bağırsağa kadar iniyormuş canım ondan riskliAy gastroentroloji endoskopi yaparken bayıltmazsa öğürmekten canı çıkıyor insanın bebek mebek kalmaz aman gitme canım. Bayıltması da narkoz açısından tehlikeli. Gaviscon en iyisi o zaman.
İnşallah herşey çok güzel çıkar gönlünce olsun canım benim.Yarın gidicem canım. Büyük gün ayın 9 umeraktan ölüyorum.
İnşallah bugünleri atlatırız biran önce yatmak çok sıkıcı dün iyiyim diye oturdum biraz ağrılarım başladı hemenBende gittim bugün benimde hala duruyorlar 3 tane falan doktor hala risk var yok diyemem dedi. İnşallah zamanla geçerler sende sıkma canını bende 5. haftaya dönecek nerden baksan kahve leke geliyor 2 gün gelmese 3. Gün mutlaka geliyor. Kahve leke gelmesi içerideki alanın büyümesini engeller daha iyi dedi.
Teşekkürler inşallahTakdir ettim kayınvalidenizi ellerinden öperimbir an önce iyi olursun bebek sağlıkla gelir inşallah
Hayırlı olsun bebeklerinizKızlar çok şükür bebeklerimi gördüm kalp atışlarını da duydumDoktor hemen risklerden bahsetti.Beni perinatoljiye yönlendireceğim söyledi sistemden randevu almak için bakıyorum ama kadın doğuma gidin yazıyor,Sisteme diğer gün mü düşüyor acaba
Evet öyle söyledi kadin dogum doktoru sisteme giriyorum dedi randevu alman için mhrs den randevu alamıyorum halaHayırlı olsun bebeklerinizperinatoloji ekstra uzman olduğu için normal kadin doğuma görünmeden direkt gidilmiyordur diye tahmin ediyorum. O ilk gittiğiniz Doktor sistem üzerinden sizi oraya sevk etmiştir. Perinatolojinin sistemine dusmussunuzdur bence.
Yarına kadar bekle olmadı ara hastaneyiEvet öyle söyledi kadin dogum doktoru sisteme giriyorum dedi randevu alman için mhrs den randevu alamıyorum hala
insallah ilk gebeligimde yasadimya ondan korkuyorum tansiyon aleti alacam galibaAnladım canım. Hormonların dengesizliğinden baş ağrısının olabileceğini okumuştum bir yerde. Umarım kalıcı rahatsızlık vermez geçicidir.![]()
Evet doktorun yanına giderim yoksa randevu zor bulunuyor dedi kendisi deYarına kadar bekle olmadı ara hastaneyi