Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Hanımlar kahverengi akıntım vardı geçen hafta. Cumartesi günü sanki regl olmuşum gibi kan gidince hemen hastaneye gittik kanama alanı biraz büyümüş dedi doktorum 1 gece yattım hastanede . Evde istirahat et dedi kalçadan 50mg Progestan verdi diğer ilaçlarıma ek . Bugün kontrole gittim kanama alanı aynı duruyor dedi ama kanamam yok düşük riskin var dedi dikkat et dedi kalçadan iğnem bitince tekrar kontrole gideceğim haftaya çarşamba . Bana dua eder misiniz lütfen 🙏🏻
Geçmiş olsun dinlenmeye çalış, çok fazla düşünme, stres etkiler seni 🌸

Lioo Lioo merhaba 24 yaşındayım ilk gebeliğim sat 29.12 4+6 da keseyi gördük benide ekler misiniz ? ☺️

Merhaba! İki vajinal ultrasonumda kese ve yolk kesesi göründü ama embriyo görünmedi. Bugün 5+6'yım, sat 15 Ocak. Kesemin boyutu 18 milimetreymiş. İlk ultrason geçen haftaydı, bugün ikincisini oldum. Göğüslerimde ve arada karnımda ağrı oluyor. Kanamam hiç olmadı. Midem de hiç bulanmadı. Yaşım 36 ve ilk gebeliğim, düşük olma ihtimali düşük değil gibi geliyor:( Aramızda benzer bir durumda olan var mı diye sormak istedim. Sizce ne yapmalı?

Merhaba! İki vajinal ultrasonumda kese ve yolk kesesi göründü ama embriyo görünmedi. Bugün 5+6'yım, sat 15 Ocak. Kesemin boyutu 18 milimetreymiş. İlk ultrason geçen haftaydı, bugün ikincisini oldum. Göğüslerimde ve arada karnımda ağrı oluyor. Kanamam hiç olmadı. Midem de hiç bulanmadı. Yaşım 36 ve ilk gebeliğim, düşük olma ihtimali düşük değil gibi geliyor:( Aramızda benzer bir durumda olan var mı diye sormak istedim. Sizce ne yapmalı?
Canım senin bir sorunun yok gibi anlattığına göre. Düşük olacağını düşündürün ne seni

Kızlar ben yine vajinal enfeksiyon oldum sanırım. Yarın doktor için randevu aldım. Bugün kızılcık kaynattım içtim. Günde 5/6 kere iç çamaşırı değiştiyorum zaten şu an için ek ne yapabilirim sizce?

Kızlar ben yine vajinal enfeksiyon oldum sanırım. Yarın doktor için randevu aldım. Bugün kızılcık kaynattım içtim. Günde 5/6 kere iç çamaşırı değiştiyorum zaten şu an için ek ne yapabilirim sizce?
Enfeksiyon belirtilerin ne canım bende yeşil akıntı var ama doktorum koku yoksa bir şey kullanmana gerek yok dedi başka bi doktor da krem verdi ama kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım

Canım senin bir sorunun yok gibi anlattığına göre. Düşük olacağını düşündürün ne seni
6. haftada embriyo görünmüyorsa düşük ihtimali yükseliyor diye okudum sağlık sayfalarında. Doktor da biraz hazırlar gibi konuştu gibi geldi ama hormonlardan bana da öyle gelmiş olabilir. Haftaya yine gel dedi. Ankara Şehir Hastanesine gitmiştim, cuma özele gideceğim sanırım.

Merhaba ben de aynı durumdayım sat 14 ocak. Kesem 5+1 de görüldü geçen çarşamba. 10 gün sonra gel dedi cuma günü gideceğim kalp atısı için. Hiç bulantım yok gögüs şişliği ve hassasiyeti var ben de bos gebelik mi diye korkuyorum ilk gebeliğim dua edelim birbirimize🥹🌸

Enfeksiyon belirtilerin ne canım bende yeşil akıntı var ama doktorum koku yoksa bir şey kullanmana gerek yok dedi başka bi doktor da krem verdi ama kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım
Sarı yeşil karışık akıntı geldi bugün canım çok ağır bir koku yok ama koku sıfırda değil o yüzden enfeksiyon olduğumu anladım 🥲 başından yakalamışken hemen çözmek istiyorum allahtan erken haftalardayız ileri ki haftalarda daha büyük problem

Sarı yeşil karışık akıntı geldi bugün canım çok ağır bir koku yok ama koku sıfırda değil o yüzden enfeksiyon olduğumu anladım 🥲 başından yakalamışken hemen çözmek istiyorum allahtan erken haftalardayız ileri ki haftalarda daha büyük problem
Doktoruna söyle tabi test yaptırsın ama enfeksiyonu en iyi gelen şey bol su ve bol lavaboya çıkmakben hep öyle atlattım. İdrarını tutma ve sürekli su iç günde net 3 litre iç canım. Geçmiş olsun

kızlar tansiyon düşmesi yaşayan var mı özellikle yemekten sonra bayılacak hissi şişkinlik mide bulantısı
Ben şu an böyleyim. Yemek yedim fenalaştım çok kötüyüm kuscak gibi oluyordum zaten sabahtan bu yana, şimdi yemek yiyince daha da kötü oldum. Gaz desen bıktım artık gaz çıkartmaktan ve dehşet kokulu benim midem bulanıyor valla yıldım. Her gün yeni güncellemeler geliyor bana 😅

Doktoruna söyle tabi test yaptırsın ama enfeksiyonu en iyi gelen şey bol su ve bol lavaboya çıkmakben hep öyle atlattım. İdrarını tutma ve sürekli su iç günde net 3 litre iç canım. Geçmiş olsun
İçiyorum canım 3 litre su içiyorum. Sürekli iç çamaşırı değişiyorum tuvalete eşim girdiyse ya sirke ya çamaşır suyu döküyorum çamaşırıma nioli yağı damlatıyorum ama bazen ne yaparsan yap oluyor 🥹🥹

Merhaba ben de aynı durumdayım sat 14 ocak. Kesem 5+1 de görüldü geçen çarşamba. 10 gün sonra gel dedi cuma günü gideceğim kalp atısı için. Hiç bulantım yok gögüs şişliği ve hassasiyeti var ben de bos gebelik mi diye korkuyorum ilk gebeliğim dua edelim birbirimize🥹🌸
Sizin için de dua edeceğim, sonucunuzu yazın olur mu? Ben de yazacağım.

Back