- 1 Kasım 2022
- 30
- 28
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
Kızlar kese ve yolk aynı şey mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vakijınal almak daha iyi oluyor benı agızdan çok etkılıyordubence kesmeyelim ama benim biraz zorunluluktan da oldu yarın yine içeceğim sen de devam et cnm 12. haftaya kadar kanama devam edebilir diyenlerde var
Yolk bebeğin oluşan ilk bölümü kese ayrı yolk demek bebek var demek oluşuyor demekKızlar kese ve yolk aynı şey mi
Gozuktuyse ıcınde rahat olsun daha yainan hiç rahatlamıyor 12 hafta böyle gececek galiba bende yolk gözüktü:)
Hahaha bende seni buraya getirecektim zaten burdaymışsınHosgeldiniz
Doktora gittinmi isen aşkooHahaha bende seni buraya getirecektim zaten burdaymışsın
o benim de aklıma geldi ama kanama varken alttan da alabilir miyiz progestan 100 benimki sizinki neydiVakijınal almak daha iyi oluyor benı agızdan çok etkılıyordu
Ben daha randevumu bekliyorum canım belki 10 kasım değilse 17 kasımda gidicemDokotr
Doktora gittinmi isen aşkoo
Kan verdin mi kaç çıktı canımDokotr
Doktora gittinmi isen aşkoo
Bende tekrar 11 kasımda gideceğim hem tekrar ve tekrar tahliller veriyorum şu virüs yüzünden cumaya kadar tüm tahliller çıkacak ve sonucum o zaman belli olacak insallah bebeğim benimle kalır sağlıkla kalır. Keseyi gördük bizde inşallah herşey güzel olur sende güzle haberler verirsin bizeBen daha randevumu bekliyorum canım belki 10 kasım değilse 17 kasımda gidicem
Canım çok geçmiş olsun… Hep yat hep dinlenŞu an dinlenmekten başka bir şey yapamıyorum zaten inşallah canım
Daha kan vermedım daha doğrusu sağlık kabınınde verdım değer soylemıyolar sadece pozıtıf dedıler yarın kan verıcem , onu bılemem çok hatırlamıyorumo benim de aklıma geldi ama kanama varken alttan da alabilir miyiz progestan 100 benimki sizinki neydi
Helal sana ya 16 da benımkı suan tam 5srtı kacBen daha randevumu bekliyorum canım belki 10 kasım değilse 17 kasımda gidicem
Kan verdım ama sağlık kabınınde sadece pozıtıf dedılrr değer yok yarın verıcemKan verdin mi kaç çıktı canım
Yolkda bellı görünür bellı olmaz eskı ultrasonları bulursam bakıcamKızlar benimde sat 5 ekim. 11 kasıma doktora randevu aldım. Sanırım doktora gittiğimde 5+2 olmuş oluyor. Ben de Beta yükselsin diye o tarihe almıştım.
Yolk u da ilk defa bu akşam duydum Allah asip ederse inşallah bende anca kese görünür değil mi
İlk bebişin kaç yaşında canım?Yolkda bellı görünür bellı olmaz eskı ultrasonları bulursam bakıcam
Canım alttan al kanama da olsa hem seni daha az etkiler hem daha çabuk tesirini görürsüno benim de aklıma geldi ama kanama varken alttan da alabilir miyiz progestan 100 benimki sizinki neydi