2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Canım nasıl gidiyor kanamaların iyice azaldı mı gittin mi kontrole tekrar
Canım merhaba. Simsiyah kanama devam ediyor ama azaldı. Zift gibi. İdrarımı yapamıyorum çamur gibi bir şey akıyor. Sabah sağlık ocağına gittim idrar ve kültür tahlili istediler. 1 litre su içmeme rağmen yok idrarımı yapamadım. Çok çok az bir kaç damla anca verdim. Bakalım çıkmazsa sonuç cuma tekrar vereceğim. Kan da aldılar gebelik takibi başladılar. Cuma da kliniğe gideceğim. Korku başladı bende. İnşallah sağlıklıdır. Sen nasılsın?
 
Hayırlısıyla gelsinler kucağımıza alalım bebislerimizi sanki makineyim herif beşe tamamlayak die tutturdu üçüncü bu zaten büyük konusmayim yok anam daha doguramam
Valla benim de gözüm korktu.Annelerin hakkı gerçekten ödenmez.Aklıma annemi üzdüğüm zamanlar geldikçe şu an gözlerim doluyor.
 
Kızlar cahilligime verin o ne ki
Gen testiymiş bana doktor bazı şirketler yapıyor dedi.Pahalı da birşeymiş yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum ben kapı kapı gezdim çok pahalı diye dedi sonra özel hastanede kendine bi doktor belirlemişti oda hastanede 200 TLye yapıyoruz biz onu demiş normalde 2.000-7.000 arası bişeylerden bahsediyorlar ben şok oldum doktordan duyunca.
 
Fiyata bak beee
 
Senin yaşın kaç canım. Ben de mi düşünsem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…