- 10 Kasım 2022
- 5.067
- 4.186
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #4.781
Evet bende kullanıyorum o uygulamayıKüçücük ve kalbi var ahududu kadar yazıyor bi uygulamada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende kullanıyorum o uygulamayıKüçücük ve kalbi var ahududu kadar yazıyor bi uygulamada.
Canım merhaba. Simsiyah kanama devam ediyor ama azaldı. Zift gibi. İdrarımı yapamıyorum çamur gibi bir şey akıyor. Sabah sağlık ocağına gittim idrar ve kültür tahlili istediler. 1 litre su içmeme rağmen yok idrarımı yapamadım. Çok çok az bir kaç damla anca verdim. Bakalım çıkmazsa sonuç cuma tekrar vereceğim. Kan da aldılar gebelik takibi başladılar. Cuma da kliniğe gideceğim. Korku başladı bende. İnşallah sağlıklıdır. Sen nasılsın?Canım nasıl gidiyor kanamaların iyice azaldı mı gittin mi kontrole tekrar
O neyBen düşünüyorum yaşın ileri yaptır dedi doktor biraz canım sıkıldı yaşın ileri cümlesine ama.
Valla benim de gözüm korktu.Annelerin hakkı gerçekten ödenmez.Aklıma annemi üzdüğüm zamanlar geldikçe şu an gözlerim doluyor.Hayırlısıyla gelsinler kucağımıza alalım bebislerimizi sanki makineyim herif beşe tamamlayak die tutturdu üçüncü bu zaten büyük konusmayim yok anam daha doguramam
Gen testiymiş anlattıklarına göre
Kızlar cahilligime verin o ne kiBen düşünüyorum yaşın ileri yaptır dedi doktor biraz canım sıkıldı yaşın ileri cümlesine ama.
Öyle vallaValla benim de gözüm korktu.Annelerin hakkı gerçekten ödenmez.Aklıma annemi üzdüğüm zamanlar geldikçe şu an gözlerim doluyor.
Hım anladım cnmmGen testiymiş anlattıklarına göre
Küçücük ve kalbi var ahududu kadar yazıyor bi uygulamada.
Annelik çok zor vallaÖyle valla
Gen testiymiş bana doktor bazı şirketler yapıyor dedi.Pahalı da birşeymiş yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum ben kapı kapı gezdim çok pahalı diye dedi sonra özel hastanede kendine bi doktor belirlemişti oda hastanede 200 TLye yapıyoruz biz onu demiş normalde 2.000-7.000 arası bişeylerden bahsediyorlar ben şok oldum doktordan duyunca.Kızlar cahilligime verin o ne ki
Fiyata bak beeeGen testiymiş bana doktor bazı şirketler yapıyor dedi.Pahalı da birşeymiş yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum ben kapı kapı gezdim çok pahalı diye dedi sonra özel hastanede kendine bi doktor belirlemişti oda hastanede 200 TLye yapıyoruz biz onu demiş normalde 2.000-7.000 arası bişeylerden bahsediyorlar ben şok oldum doktordan duyunca
Senin yaşın kaç canım. Ben de mi düşünsemGen testiymiş bana doktor bazı şirketler yapıyor dedi.Pahalı da birşeymiş yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum ben kapı kapı gezdim çok pahalı diye dedi sonra özel hastanede kendine bi doktor belirlemişti oda hastanede 200 TLye yapıyoruz biz onu demiş normalde 2.000-7.000 arası bişeylerden bahsediyorlar ben şok oldum doktordan duyunca.
34 canımSenin yaşın kaç canım. Ben de mi düşünsem
Benim de 33. Bi araştırayım bunu34 canım
Yaşla alakalı birseymi buSenin yaşın kaç canım. Ben de mi düşünsem
Ya sorma odadan çıktım zaten bana yaşlı demesine mi yanayım bu testin parasına mı yanayım bilemedim nevrim döndü zaten bir sürü bilgi birikti kafamda.Fiyata bak beee
İleri yaşlarda risk artıyor sanırım. Genetiksel bozukluklar açısından bebekteYaşla alakalı birseymi bu
Down sendromunu falanda baz alıyormuş galiba.Kadından gelen geni araştırıyor gibi anlattı bana.Devlet belli bi yaşı geçmiş gebeye önermemizi istiyor dedi.Yaşla alakalı birseymi bu
Senin de mi ilk gebeliğin yaşlarımız da yakınmışAyyy bende merak ettim şimdi