- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #4.761
Saol ca
Saol canım inşallahDikkat et kendine hastalanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım inşallahDikkat et kendine hastalanma
Ana simdi fark ettim ikinizde aynısının bakalım hanginiz önce doğum yapicakGünümüz bile aynı benim de 7+1
Birşey değil cnmSaol ca
Saol canım inşallah
Canım nasıl gidiyor kanamaların iyice azaldı mı gittin mi kontrole tekrarAmin. Çok geçmiş olsun. Benim de ilk gebeliğimde kalbi durmuştu. Çok çok üzülüyor insan. Aylarca ağladım rüyalarıma girdi. Rabbim sağlıklısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah yaşın daha çok genç Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin gönlünce.
en de simdi gordum. Bakalim. sağlıkla gelsin de hepimizin ki. Hamile olmadan önce acaba kızım mi olur oğlum mu diye hep hayal ediyor insan. Hamile kalınca betayı keseyi kalp atımını beklerken içindeki tek dişlek sağlıklı olması oluyor. Şimdi tek sağlıklı olsun diyorumAna simdi fark ettim ikinizde aynısının bakalım hanginiz önce doğum yapicak
Doktorun ilaç verdimi cnm bana sagdece vitamin verdien de simdi gordum. Bakalim. sağlıkla gelsin de hepimizin ki. Hamile olmadan önce acaba kızım mi olur oğlum mu diye hep hayal ediyor insan. Hamile kalınca betayı keseyi kalp atımını beklerken içindeki tek dişlek sağlıklı olması oluyor. Şimdi tek sağlıklı olsun diyorum
Benim böbreklerde taş var zaten.Su içemiyorum bazen ağzımı acı acı yapıyorÇıkar canım çok iyi oluyor. Bol su içiyorum. Çişini tutma. Bi de iç çamaşırını mümkünse ütüle sık değiş. Bi ara gittim doktor kum dokuyosun dedi o derece kötü oldum. Bobreklerime vurdu. Yeni düzeldim derken hamile kaldım. Dikkat etmeye çalışıyom. Son iki gündür tuhaf bi yanma var. Tahlil vermedim. Biraz daha devam ederse bende kültür vericem
2 hafta önce hafta sonu ormana gittik yürümeye hiç bişeyim yoktu.Yolda bi başladı köy yollarında öğüre öğüre canım çıktıAy ne güzel ya kusmalarin başladımi cnm
Ana simdi fark ettim ikinizde aynısının bakalım hanginiz önce doğum yapicak
Ayyy bende merak ettim şimdiGünümüz bile aynı benim de 7+1
Progestan bi de folik asit. Başka bi şey vermedi. Benim düşük tehlikem var. Sanırım progestan o yüzdenDoktorun ilaç verdimi cnm bana sagdece vitamin verdi
Benim bulantı iki hafta oldu basliyali sabahlari hele zehir gibi oluyor ağzımın içiBenim böbreklerde taş var zaten.Su içemiyorum bazen ağzımı acı acı yapıyor
2 hafta önce hafta sonu ormana gittik yürümeye hiç bişeyim yoktu.Yolda bi başladı köy yollarında öğüre öğüre canım çıktı
2 adımda bir durduk rezil olmuşumdur heralde yollarda dağlara bayırlara karşı
Tövbe ettim yeşillik görmek istemiyorum oysa çok severim.Arabanın sileceklerinden nefret ediyorum onlar ritmik sildikçe içim bayılıyor,
Tvde atlamalı zıplamalı klip sahne göreyim bulantı başlıyor bende.Bi garibim
Dikkat et kendine ozman ilaçlarını eksik etme cnmProgestan bi de folik asit. Başka bi şey vermedi. Benim düşük tehlikem var. Sanırım progestan o yüzden
Hayırlısıyla gelsinler kucağımıza alalım bebislerimizi sanki makineyim herif beşe tamamlayak die tutturdu üçüncü bu zaten büyük konusmayim yok anam daha doguramamAyyy bende merak ettim şimdi
Benim bulantım yok şükür. Ama ağzım benim de bi tuhaf. Farklı bi tat varBenim bulantı iki hafta oldu basliyali sabahlari hele zehir gibi oluyor ağzımın içi
Bunyeden bünyeye değişiyor canım yakında başlar senindeBenim bulantım yok şükür. Ama ağzım benim de bi tuhaf. Farklı bi tat var
maşallah vallaha. Birincide daha şimdiden gözüm korktu benimHayırlısıyla gelsinler kucağımıza alalım bebislerimizi sanki makineyim herif beşe tamamlayak die tutturdu üçüncü bu zaten büyük konusmayim yok anam daha doguramam
Küçücük ve kalbi var ahududu kadar yazıyor bi uygulamada.Şuan sanki akvaryum gibiyiz içimizde canli var
maşallah vallaha. Birincide daha şimdiden gözüm korktu benim
Ben düşünüyorum yaşın ileri yaptır dedi doktor biraz canım sıkıldı yaşın ileri cümlesine ama.Fetal DNA (NIPT) testi yaptırmayı düşünen var mı?