- 12 Temmuz 2016
- 4.220
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.125
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.561
Merhabaa kedilerle alakali..benim de bir minnosim var ev kedisi hic sokak gormedi kuru mama disinda bisey yemiyo doktoruma bunlari soyledim toksoplazma acisindan. 0 ihtimal veriyorum ama aklimizda kalmasin diye test istedi negatif geldi sukur. Bisey yapmam lazim mi diye sordum ekstra olarak biseye gerek yok kurek kullan yinede eldiven kullan yeterli dedi.Sat 16 Ekim, yaş 31, ilk çocuk.
Ben kedilerimle hala iç içeyim. Hala doktor arıyorum, en önemli kriterim hayvansever olması. Çünkü 6 buçuk yıldır bizimleler ve gerçekten onları da ben doğurmuşum gibi seviyorum. Eşimle beraber bak bu huyu sana benziyor, bu huyu bana benziyor diye yorumlamalarımız var hatta hala. Doktor bir şey derse kedilere -özellikle test yapmadan, direkt kafadan- doktoru değiştiririm.
Amin canım sağlıcakla dogsunlar insallah valla ben nazardan düğün günümde ölümden döndüm bunu bilir bunu soylerimİyi aksamlar cnm wallh ben cok inaniyorum diyer cocugumda soyledim tmm hastalikta vardi ama cekemeyen pis nefeste coktu kaybettim bebgimi allh korusun 6 ay sonra tekrar hamileyim 6+2 haftalik daha kimseye soylemedim kendi ailem haric herkezinkini allh korusun saglikla kucaginiza alin inslh
Oyyy minnoşumaaaaaa
Aman dikkat et canım Allah korusun çişini damlatıyorsa eve falan dikkatli olunAynen biz de de var dışkıdan falan uzak duruyorum mamasını bile koymuyorum. Bazen seviyorum genelde uzak duruyorum
Ayyy kıyamam boncuk bu ya trans vajinal mi canım bu ne kadar net çıkmış.
Karından baktı, vajinal değil :)Ayyy kıyamam boncuk bu ya trans vajinal mi canım bu ne kadar net çıkmış.
Maşallah ya kıyamam bizimkiler sanki tost makinasında çekiyorlarKarından baktı, vajinal değil :)
9+2’deyim.Maşallah ya kıyamam bizimkiler sanki tost makinasında çekiyorlarkaçıncı haftadasın canım
Birlikte gidiyoruz sanırım.9+2’deyim.
Benimde bugün 9+4 falan sanırım9+2’deyim.
Cok teşekkür ederim gerçekten duzeldi.. ben görüyordum zaten sonradan bir sey olmus ne olmussa. Neyse halloldu teşekkürler tekrardanHesap -forum seçenekleri - başkalArının mesajının altındaki imzaları görü tıklayın düzelmesi gerekir.
Beni de ekler misin2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayi Yas Son Adet Tarihi Kacinci Çocuk Cinsiyet @evrem38 27 26 Eylul 1 ? @paris2023 39 26 Eylul 1 ? @Etoilepolaire 32 26 Eylul 1 ? @mineHira 36 29 Eylul 2 ? @Kbranrr 27 29 Eylul 1 ? @smelllikeheaven ? 29 Eylul 1 ? E Emineemine89 33 30 Eylul 1 ? T Tuuubii 29 1 Ekim 2 ? @linkin13 33 1 Ekim 1 ? T Tuuubii 29 1 Ekim 2 ? @merve_eymen ? 1 Ekim 2 ? Mervelious 33 1 Ekim 1 33 @yesillibiri 27 1 Ekim 1 ? @psikolojikdelipdr 27 2 Ekim 1 ? @gumusservii 27 3 Ekim 1 ? LadyMorganas 24 3 Ekim 3 ? @LeucotheaThemis ? 4 Ekim 1 ? @Rosebelle 31 4 Ekim 1 ? Pheebs 29 4 Ekim 1 ? @burdabikiz 34 5 Ekim 1 ? @elossss1 25 5 Ekim 1 ? @midnattsol 29 5 Ekim 1 ? @darwali 23 7 Ekim 2 ? @Eymen01 22 6 Ekim 2 ? @ebru1695 32 7 Ekim 2 ? @biscotti20 29 7 Ekim 1 ? @Hep ayni hikaye 32 7 Ekim 1 ? @efeeylul 34 8 Ekim 2 ? @weis 37 8 Ekim 2 ? @lina2005 30 9 Ekim 1 ? Minesuu 33 10 Ekim 2 ? @tomriscandan 37 10 Ekim 1 ? @PISTIGIM 35 11 Ekim 3 ? @Minicikfzt 29 11 Ekim 1 ? @mesirmacunu 27 14 Ekim 1 ? M melek076 24 14 Ekim 1 ? @1inci misali 36 14 Ekim 2 ? @251119 26 14 Ekim 3 ? @Mehter34 28 15 Ekim 3 ? @halimeL 30 16 Ekim 1 ? @jester 34 17 Ekim 1 ? @Sedeflikaraf ? 17 Ekim 2 ? @elbitra 29 18 Ekim 1 ? @kendimeinanamiyorum 26 20 Ekim 1 ? @Snowlake ? 20 Ekim 1 ? @aslikeremuco 28 22 Ekim 2 ? @merveibo2305 ? 23 Ekim 2 ? @krmtba 27 23 Ekim 1 ?
Cnm benm doktorum 8. Haftamda benden kedi ve köpek hastalığı rubella ve toksoklazma için tahlil istemişti yaptım temiz çıktı çok şükür bir bağışıklığına bakıyorlar birde şuanda üzerinde varmı diye... Benmde evimde iki tane köpeğim var banada çiş ve dışkılarını elleme dediler zaten bu tedaviye gireli eşim üstlendi temizliklerini Allahtan birde sokaktaki kedi köpeklere temas etmemeye çalış evdekilerin aşıları parazitleri takip ediyorsun ama sokaktakilerin bilmiyorsun o yüzden bilmediğim sokaktaki hayvanlara temas etmiyorum...Canım kedilerim de aşılı ama dışarıda da dolaşan kediler
Yani ben o testi bilmiyordum yarın doktoruma söylerim
Ve ben yan komşuma verdim onları güvenim ona sonsuz çünkü yıllardır tanırız birbirimizi
Yani onlar hep kapıya gelse de maalesef açamıyorum mecburen ona geçiyorlar
Zaten önceden de babamı kaybettim o zamanlar da ona vermiştim yine
Köpek hastalığı rubella tahlili kedi hastalığı toksaplazma tahlili ben 8. Haftamda bu hafta yaptım hem bağışıklık hem üzerimde şuanda varmı diye çok şükür temiz çıktı... Temizliğini üstlenme dışardaki hayvanlara temas etme yeterli...Canım kedilerim de aşılı ama dışarıda da dolaşan kediler
Yani ben o testi bilmiyordum yarın doktoruma söylerim
Ve ben yan komşuma verdim onları güvenim ona sonsuz çünkü yıllardır tanırız birbirimizi
Yani onlar hep kapıya gelse de maalesef açamıyorum mecburen ona geçiyorlar
Zaten önceden de babamı kaybettim o zamanlar da ona vermiştim yine
Ederim cnmAman dikkat et canım Allah korusun çişini damlatıyorsa eve falan dikkatli olun
Ne demekCok teşekkür ederim gerçekten duzeldi.. ben görüyordum zaten sonradan bir sey olmus ne olmussa. Neyse halloldu teşekkürler tekrardan
1.5-2 saat önce bi ara öğün yapabilirsin fındık badem ya da meyve yanında süt yoğurt olabilirKızlar hep bu saatlerde midem hem çok bulanıyor hem de karnım çok acıkıyor. Bir öneriniz var mı?
3 senelik anne zamanı mıbenim muhtemelen sadece 2 ay iznim olacak. Hadi 3, 3 buçuk ay olsun, sonra tekrar dönmek zorunda kalcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?