• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Benim biraz değişik durumlar canım 6 haftalikken kabizliktan dolayı zorlandım kırmızı pembeye yakın leke gördüm acile koştum, kanama alanı var diyim progestan verdi kullandım kanama alanı geçti 8 haftalıkken tekrar zorlandım bu defa kırmızı daha fazla kan geldi yine koştur koştur acile gittim gece yarısı bir sorun yok progestana devam ilişki yasak dedi. Geçen gün yine aynı şey oldu bu defa gitmedim fitili kullandım iyiyim şuan. Seninde leke devam etmediği sürece bir sorun olacağını sanmıyorum cnm.
Bence bir şey yoktur canım bahsettiklerin ekstrem durumlar yani bir şeyler tetiklemiş de olmuş kanamalar, yoluna girer her şey 💞

Bilmiyorum öyle dedi banada biraz abartı geldi ama yinede dinlenmekte fayda var ben dün gerçekten dışarda çok oyalandim yoruldum eve gelince lekelenme oldu hatta rengi baya koyuydu şimdi de ara ara çok açık kahverengi lekelenme var
Ben de bugün baya gezdim ve dünden misafirim vardı yemek yaptım kahvaltı hazırladım ev topladım derken zorladım o yüzden oldu galiba, yani umarım o yüzdendir dinlenince geçer 🥲 Lekelenme devam ediyor ama takip edeceğim Çarşamba’ya kadar sürecek mi, inş sürmez

H honeydukes hen kiloluyum hem pcos hem troid var, hem de tüp yavrularım 🥰 ha lekelenmem de var ara ara ☺️ troid işi çok hassas sakın kendi başına yapma doz ayarını ki gebelikte 3.8 i kabul edeb drlar da var. Belki iki gün 75 bir gün 100 verecek belki gerek duymayacak. Çarşamba ya sabret lütfen 🙏 sağlıklı bir gebelik dilerim ❤️
Öyle yapacağım canım hemen ilk sıkıntıda doktora veya acile koşmak psikolojimizi kötü etkiliyor bence. Kendi kendimizi sakinleştirmemiz lazım 🥲 Ben de sana sağlıklı güzel bir gebelik ve doğum dilerim 💗

Kızlar benim kasık ağrılarım bitmişti çok nadir geliyordu, bugün devamlı ağrıdı şu anda da sol tarafım ağrıyor bir de belim. Bugün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum. Normal mi sizce? Sürekli kanamam var mı diye kontrol edip duruyorum ama yok.

Son düzenleme:
Kızlar benim kasık ağrılarım bitmişti çok nadir geliyordu, bugün devamlı ağrıdı şu anda da sol tarafım ağrıyor bir de belim. Bugün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum. Normal mi sizce? Sürekli kanamam var mı diye kontrol edip duruyorum ama yok.
Canım dinlen iş falan yapma bu aylarda dikkat edelim ben pişman oldum dikkat etmediğime 🥲

Canım dinlen iş falan yapma bu aylarda dikkat edelim ben pişman oldum dikkat etmediğime 🥲
Ay aslında çok da bir şey yapmadım sadece mutfak dolaplarını sildim, bulaşıkları makineye yerleştirdim ama merdivenler beni çok yoruyor. Evimiz 3 katlı. Sürekli in çık halindeyim ondan herhalde neyse doğum kolay olur belki böyle olduğu için, merdivenlerde egzersiz yaparım bol bol 😂 sana ne oldu bu arada, kaçırdım ben yorumlarda, iyisindir umarım 🥰

Ay aslında çok da bir şey yapmadım sadece mutfak dolaplarını sildim, bulaşıkları makineye yerleştirdim ama merdivenler beni çok yoruyor. Evimiz 3 katlı. Sürekli in çık halindeyim ondan herhalde neyse doğum kolay olur belki böyle olduğu için, merdivenlerde egzersiz yaparım bol bol 😂 sana ne oldu bu arada, kaçırdım ben yorumlarda, iyisindir umarım 🥰
Egzersizi ilk 3 aydan sonra yaparsın, bu süreçte kullanma merdivenleri elinden geldiği kadar ☺️ Ben de kahverengi lekelenme yaşıyorum ve kendimi çok yorduğum için olduğunu düşünüyorum canım

Egzersizi ilk 3 aydan sonra yaparsın, bu süreçte kullanma merdivenleri elinden geldiği kadar ☺️ Ben de kahverengi lekelenme yaşıyorum ve kendimi çok yorduğum için olduğunu düşünüyorum canım
Zaten egzersizi doğumdan hemen önce için demiştim 😂 sen de dikkat et kendine canım boşver yapma bir şey. Artık öyle yapıcaz napalım elimizden geldiğince. Her şey miniklerimiz için. Bu arada baktım ilk sayfadan aramızda 1 gün var sadece, sat da da bebişlerin doğum tarihinde de, bakalım ne zaman doğacaklar, ay çok heyecanlı ya 🥰🥰

Bu arada sen kalp atışını duymuş muydun ve bebeği görmüş müydün, tabloda göremedim ama belki yazmıssındır buraya. Ben henüz gidemedim malum. Haftamız aynı ya merak ettim🤭

Kızlar kahverengiye döndü hayrolsun ya 😞😞😞
Eski kan oldupuniçin kahveye dönüyor hani aktif bir kan değil içerde kalmış kan canım korkma .. ama endişeleniyorsan doktora veya acile git. Yakın zamanda vajinal ultrasona girdiysen oda yapabiliyormuş . Zararsız lekelenmeler diyorlar ona . Yada çok yorulmak veya kesenin büyümeside yapıyor diyorlar

Kızlar lütfen tüm bilgileri bir kerede yazarmisiniz ben ss alip bakarak ekliyorum Listeye her birini ayrı yazıyorsunuz aklımda kalmıyor.
Canım beni eklememissin sanırım ekler misin rica etsem

Patron kanama alanım varmış çok önemsemedim aslında. Patrona kızmıyorsun demi kız 🙈 olmasan topiğimiz nice olurdu ondan yani ☺️
İşe gitme demediler ya keşke deselerdi🤣 fiziki güç istemiyorsa git bence dağılıyor kafa da iyi oluyo ♥️
😆 arada diyorum neden patron diyor diye 🥰
Haftada max 4 gün gidicem. Çoğunlukla haftanin 2 3 günü giderim. Günlük iş olacak. Sabahtan oglen 2 ye kadar. Hem kafam dağılır hemde kendi maddi özgürlüğe ihtiyacım var.

Back