• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Ben de bugün baya gezdim ve dünden misafirim vardı yemek yaptım kahvaltı hazırladım ev topladım derken zorladım o yüzden oldu galiba, yani umarım o yüzdendir dinlenince geçer 🥲 Lekelenme devam ediyor ama takip edeceğim Çarşamba’ya kadar sürecek mi, inş sürmez
Ondan olmuştur baya dikkat etmek lazım progestanda kullan

Günaydın kızlar 😇 Benim haftalardır sitem ettiğim göğüs hassasiyetim bugün yok… Neden yok ki acaba ? Bi sıkıntı yoktur dimi var mı böyle birden kaybolan ?? Böyle böyle delireceğim sanırım 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlar 😇 Benim haftalardır sitem ettiğim göğüs hassasiyetim bugün yok… Neden yok ki acaba ? Bi sıkıntı yoktur dimi var mı böyle birden kaybolan ?? Böyle böyle delireceğim sanırım 🤦🏻‍♀️
Bende de hiç yok. Arada kaybolma olabilir

Merhabalar herkese kızlar bir şey sormak istiyorum benim gün içşnde hiç bulantım olmuyor sadece akşam saatlerinde hafif bulantım oluyor çok ilginç geliyor gündüz sanki hamile değilim ☺️ aynı şeyi yaşayan var mı

Merhabalar herkese kızlar bir şey sormak istiyorum benim gün içşnde hiç bulantım olmuyor sadece akşam saatlerinde hafif bulantım oluyor çok ilginç geliyor gündüz sanki hamile değilim ☺️ aynı şeyi yaşayan var mı
Benim de özellikle yatma vakti bastırıyor ☺️

Kızlar selam herkese, sabahtan beri koşturduğum için tek tek cevap vermek yerine burdan toplu duyuru yapayım dedim merak edenler için 😅 3.hastanemde muayene olabildim sonunda, doktorum devam ederse acile gitmemi söylemişti şimdi çıktım 3. acil denememden. Kalp atışını duyduk ve bebeği gördük 🥹🥹🥹 Progestan bile vermediler gerek yok dediler, Çapa’ya gelmiştim bu arada 💗

Selam kızlar, Ben kalp atışını duydum. 1 aylık vitaminimi de yazdırdım. 7+1'im şu anda. Bir daha ne zaman kontrole gitmek gerekir? Devlet hastanesi çok ilgisizdi 12. hafta ultrasona gel dedi sadece. Aslında 10. haftada yapılması gereken çok önemli fetal dna testi var. Özelde devam edeceğim bundan sonra. Özele gidenlere ne zaman gel dedi doktor bir daha?

Bu arada TSH yüksekliği için verilen ilacın prospektusunde biotin kullanıyorsanız TSH testi yanlış sonuç vermiş olabilir diyordu. Haftaya endokrinolojiye gidip gebelik mutivitaminimde biotin olduğunu söyleyeceğim. Tekrar test yapmak gerekebilir belki, ya da biotinsiz bir vitamine geçip öyle kan vermek gerekebilir.

Yol boyu midem bulandı. Arabanın içinde kusucam diye kendimi zor tuttum. Araba yaramadı galiba

Dün sabah 8den akşam 5e kadar gezdim. Ankarada karlı havada. Eve geldim hasta gibiydim hem yorgundum bebisin olduğu yere de ağrılar girdi. Hamileyken çok yorulmamak lazım gerçekten. Normalde evden çalışan biriyim dışarıda o kadar uzun kalmaya da alışkın değilim. Kendinizi yormayın kızlar bol bol dinlenin

Selam kızlar, Ben kalp atışını duydum. 1 aylık vitaminimi de yazdırdım. 7+1'im şu anda. Bir daha ne zaman kontrole gitmek gerekir? Devlet hastanesi çok ilgisizdi 12. hafta ultrasona gel dedi sadece. Aslında 10. haftada yapılması gereken çok önemli fetal dna testi var. Özelde devam edeceğim bundan sonra. Özele gidenlere ne zaman gel dedi doktor bir daha?
Ben 6.haftada duydum kalp atışını ve doktorum 2 hafta sonra gel tekrar dedi. Özele gidiyorum diye bilgi vermek istedim ama herkesin aynı olmayabilir

Kızlar selam herkese, sabahtan beri koşturduğum için tek tek cevap vermek yerine burdan toplu duyuru yapayım dedim merak edenler için 😅 3.hastanemde muayene olabildim sonunda, doktorum devam ederse acile gitmemi söylemişti şimdi çıktım 3. acil denememden. Kalp atışını duyduk ve bebeği gördük 🥹🥹🥹 Progestan bile vermediler gerek yok dediler, Çapa’ya gelmiştim bu arada 💗
Çok şükür canım gözün aydın 🥰

Benim de bir var bir yok ilerliyordu daha doğrusu çok canımı yakıcak şekilde değildi. Dün sabah gitmiş gibi geldi ilerleyen saatlerde yine hissetmeye başladım. Doktorum ilk zamanlar sorduğum sorular dolayısıyla arayıp ‘artık bedenini bu kadar dinlemeyi bırakır mısın lütfen’ demişti :D başarabilirsek bunu yapmak en güzeli olucak çünkü kendimizi en çok biz yıpratıyoruz

Ben varım bir geliyor bir gidiyor 🤣 ayarlarla oynamak için bire bir korkma korkma gelir o 🤣

Fetal dna yi devlet hastanesi yapmiyor canim özellerdede baya pahaliymiş galiba senden kan testleri istemedimi doktor

Back