- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.541
Ya evde kedisi olanlar için dışkısından uzak durun dediklerini çok duydum benim doktorum da bu süreçte kedi sevmeye ara veriyoruz dedi canım inan bilmiyorum detaylı sadece çişinin değdiği şeylerden bulaşıyor hayvanınBenimde bi kedim var aşıları tam ama toksaplazma için ayrıca bi aşı falan var mı acaba biliyo musunuz ? Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri tuvalet temizleme işini eşim yapıyor ama geceleri bile beraber uyuyoruz tüyünden falan bişey olur mu acaba yutuyoruzdur illaki. dışarı çıkmıyor hiç başka kedili ortama da girmiyor.
İnşallah canım benim sağlıkla ilerlesin detayları doktoruna sorabilirsin ben bildiğim kadrıyla sadece evinde olanlara dışkısı ile çişi ve kakasıyla temas etmemeyi söylemişti.Canım kedilerim de aşılı ama dışarıda da dolaşan kediler
Yani ben o testi bilmiyordum yarın doktoruma söylerim
Ve ben yan komşuma verdim onları güvenim ona sonsuz çünkü yıllardır tanırız birbirimizi
Yani onlar hep kapıya gelse de maalesef açamıyorum mecburen ona geçiyorlar
Zaten önceden de babamı kaybettim o zamanlar da ona vermiştim yine
İnşallah canım benim.Teşekkür ederim bu bilgilerin için canımBen bunları bilmiyordum
İki tane kedim var onları şimdilik yan komşuya verdim cünkü kokuları ve yemleri bana nedense şuan iğrenc geliyor
Nasıl böyle oldum bilmiyorum da sanırım hormonlardan dolayı
Bakalım biraz daha iyi olursam eşime değiştirtir ben uzak dururum canım
Soracağım yarın. Şeker hastalığından dolayı.Ya neden yasakladı ki kuru meyveleri. Doktora bi sor istersen şuruba müsade etmiyorsa belki fitil gibi bir şey önerir.
Aynen biz de de var dışkıdan falan uzak duruyorum mamasını bile koymuyorum. Bazen seviyorum genelde uzak duruyorumİnşallah canım benim sağlıkla ilerlesin detayları doktoruna sorabilirsin ben bildiğim kadrıyla sadece evinde olanlara dışkısı ile çişi ve kakasıyla temas etmemeyi söylemişti.
Temmuz yaklasırken beraber korkarız madem simdi duralım
Ben de hep olur . Şeker hastalığından dolayı iki saat sonra ara öğün yaparsan meyve ile yoğurt gibi daha iyi olabilirsin.Kızlar ya aranızda benim gibi yemekten 2-3 saat sonra şekeri düşüp gözü kararanlar var mı, nasıl başa çıkıyorsunuz? Hamilelikten önce hiç böyle olmazdı
İkinci gebelik sat 24.09.2022 yaş 33Kizlar ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor benim kusmalarim gunde ikiye duştu ve acayip uykum halim var
Bu arada listeyi tamamladim adi listede olmayanlar msj atsinlar bana
İyiyim gibi bazen bulantılarım oluyorKizlar ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor benim kusmalarim gunde ikiye duştu ve acayip uykum halim var
Benim de sat 6 Ekim. 2. Gebeliğim. 1 oğlum var. 33 yaşındayım.Kizlar ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor benim kusmalarim gunde ikiye duştu ve acayip uykum halim var
İnşallah bebeklerimiz için her şey yolundadır canım. Benim normaldede olan bir tiroid hastalığım var her zaman dengede tuttum ilaçla bir sorun yoktu zaten sorun olsa gebe kalamazdim. Ama gebelik dengeyi bozdu hormon 6yı geçmiş . Normalde hep 75ml kullanıyordum ilacı. Ama artık üç hafta 100ml kullanicam kan verip bakacak düzeldi mi diye,Korkmamın nedeni hani bu haftalar beyin gelişimi oluyorya. Ya ben müdahale edene kadar olan olduysa diye. E şimdi biz üç haftada bu hormonu normal seviyeye getirirsek hasar olduysa bile düzelecek mi çok endişeleniyorum elimde değil. Annelik böyle birseymis demekki...Canım aynı sorun benimde var inş bir problem yoktur. Normalde tiroid değerlerim düzenlidir bir rahatsızlığım söz konusu değildi gebelikte oluştu sanırım 25 mcg kullanıyorum şuan 3 hafta sonra tekrar değer ölçülecek bakalım neler diyecek bu hafta 3. Haftam oluyor perşembe gününe randevum var.
İnşallah olmamıştır canım benim endişem bu ilk iki ay hormon bu sekilde kaldı bu ilk tremestirda beyin gelişimi oluyorya o yüzden korkuyorumİnşallah olmamistir içini ferah tut çünkü sen zaten ilacını kullanıyorsun. Daimi olup da hicbi şekilde müdahale edilmezse olur. Sen gönlünü ferah tut ufaklık iyidir iyiii.
İyi aksamlar cnm wallh ben cok inaniyorum diyer cocugumda soyledim tmm hastalikta vardi ama cekemeyen pis nefeste coktu kaybettim bebgimi allh korusun 6 ay sonra tekrar hamileyim 6+2 haftalik daha kimseye soylemedim kendi ailem haric herkezinkini allh korusun saglikla kucaginiza alin inslhİyi akşamlar canım kizlaryaaa çevrenize söylediniz mi kızlar ailelere falan biz hala korkuyoruz ben Nazara da çok inanırım , sizlerin de bu konularda düşüncelerini merak diyorum
Ben warim cnm tansiyondan oyleyim bende surekli dusuk kansekerim falan doktora soyedim bebek senin vitaminlerini aldigi icin oyle oluyorsun bol bol yemen bol su icmen lazim dediKızlar ya aranızda benim gibi yemekten 2-3 saat sonra şekeri düşüp gözü kararanlar var mı, nasıl başa çıkıyorsunuz? Hamilelikten önce hiç böyle olmazdı
Hımm anladım canım geçmiş olsunSoracağım yarın. Şeker hastalığından dolayı.
Sat 16 Ekim, yaş 31, ilk çocuk.Kizlar ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor benim kusmalarim gunde ikiye duştu ve acayip uykum halim var
canim bu surecte izin al bence kanama rislikdirKızlar ben bugün döndüm okula sonuç yine hüsranyoğun kanama.Öğleden sonraki dersleri iptal ettim. Gidip iğnemi oldum eve geldim. Ama yarın yine gitmem lazım bırakamam öğrencileri. Cuma kontrolüm var bakalım neler olacak o güne kadar.
canim keseye gore cinsiyet yaniliyorEki Görüntüle 3171929 tahmin yapabilen var mı kızlarrrr
tmm canim eklicem valla ben aksamlari uyku tutuyor gunduzleride kusmam basliyorİyiyim gibi bazen bulantılarım oluyoristesemde uyuyamıyorum hem çocuk var hem kurs
Canım sat 3 Ekim yaş 34 2. Çocuk
Bu arada doğum tarihleirmizide yazmak istersen eğer 10 Temmuz 2023
tmm eklerim canimBenim de sat 6 Ekim. 2. Gebeliğim. 1 oğlum var. 33 yaşındayım.
Bende de uykusuzluk var günde 3 4 saat uyuyamıyorum. Bedenim uyumak istiyor ama yokkKizlar ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor benim kusmalarim gunde ikiye duştu ve acayip uykum halim var
Listemiz ne güzel olmuş ellerinize sağlık2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayi Yas Son Adet Tarihi Kacinci Çocuk Cinsiyet evrem38 27 26 Eylul 1 ? @paris2023 39 26 Eylul 1 ? @Etoilepolaire 32 26 Eylul 1 ? @mineHira 36 29 Eylul 2 ? @Kbranrr 27 29 Eylul 1 ? @smelllikeheaven ? 29 Eylul 1 ? @Emineemine89 33 30 Eylul 1 ? T Tuuubii 29 1 Ekim 2 ? @linkin13 33 1 Ekim 1 ? T Tuuubii 29 1 Ekim 2 ? @merve_eymen ? 1 Ekim 2 ? @Mervelious 33 1 Ekim 1 33 Y yesillibiri 27 1 Ekim 1 ? @psikolojikdelipdr 27 2 Ekim 1 ? @gumusservii 27 3 Ekim 1 ? LadyMorganas 24 3 Ekim 3 ? @LeucotheaThemis ? 4 Ekim 1 ? Rosebelle 31 4 Ekim 1 ? @Pheebs 29 4 Ekim 1 ? @burdabikiz 34 5 Ekim 1 ? @elossss1 25 5 Ekim 1 ? @midnattsol 29 5 Ekim 1 ? darwali 23 7 Ekim 2 ? @Eymen01 22 6 Ekim 2 ? @ebru1695 32 7 Ekim 2 ? @biscotti20 29 7 Ekim 1 ? @Hep ayni hikaye 32 7 Ekim 1 ? @efeeylul 34 8 Ekim 2 ? @weis 37 8 Ekim 2 ? @lina2005 30 9 Ekim 1 ? @Minesuu 33 10 Ekim 2 ? @tomriscandan 37 10 Ekim 1 ? @PISTIGIM 35 11 Ekim 3 ? @Minicikfzt 29 11 Ekim 1 ? @mesirmacunu 27 14 Ekim 1 ? @melek076 24 14 Ekim 1 ? @1inci misali 36 14 Ekim 2 ? @251119 26 14 Ekim 3 ? @Mehter34 28 15 Ekim 3 ? @halimeL 30 16 Ekim 1 ? @jester 34 17 Ekim 1 ? @Sedeflikaraf ? 17 Ekim 2 ? @elbitra 29 18 Ekim 1 ? @kendimeinanamiyorum 26 20 Ekim 1 ? @Snowlake ? 20 Ekim 1 ? @aslikeremuco 28 22 Ekim 2 ? @merveibo2305 ? 23 Ekim 2 ? @krmtba 27 23 Ekim 1 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?