- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.461
Olabilir canım benim devlette. Gebelik öncesi iki ay önce almıştı tam kan sayımı falan. Gebe kalınca tekrar aldıHmm çok teşekkür ederim canım soracağım doktora o zaman, biraz şanssızlık oldu bende iki kere doktor değiştirdim ondan belki arada kaynamış olabilir
Ay inşallahTabiikii, inşallah herşey yolundadır güzel bir muayene geçiririz ve bebişimizi sağlıkla görürüz canım
Anladım canımBallı süt içiyorum. Şeker hastalığından çok kullanamıyorum bal. Odaya nemlendirici almayı düşünüyorum böyle devam ederse
Kıyamam sana ya ilaç kullanabiliyo musun peki vitamin olarak c vitamini falanYa bizim aile hekimleri pek rapor vermiyor maalesef. Aciller de aynı şekilde. Müdürden de izin alamam, o da vermez. Gelip oturup gidiyorum
Çok iyiymiş ama hem önce hem sonra tahlil yapmalarıOlabilir canım benim devlette. Gebelik öncesi iki ay önce almıştı tam kan sayımı falan. Gebe kalınca tekrar aldı
Ben sabahtan 2 kere kustum bile yaUmarım bir an önce rahatlarsın canım benim hala devam ediyor mu ? Ben bulantım azaldı zannederken dünher yemekten sonra bulantım oldu sabah aşırı rahatsız etti sanki kusunca rahatlatırım diye düşünüyorum ama beni kusacak konuma getirmedi hiç bakalım bugün nasıl geçecek.
Bu arada gebelik bildirimini bizim mi yapmamız gerekiyo onların bizi araması gerekmiyo muydu biz hamile oluncaYaaaa haberlerini bekliyorum burdan ben de çok heyecanla bekliyorum yarın sağlık ocağına gebeliğimi bildirmeye gideceğim.
Gerçekten oyleyim. Dün gidip turşu aldım ve hafif acı biber ama sanki ağızda tat orucluyken ki gibi
Ayvanin üzerine limon sık öyle yemeyi dene tavsiye ederimBen her yediğimi kusar oldum şu birkaç gündür yemek anında aç olduğum için galiba yiyorum ama ne yersem yiyim yedikten sonra aşırı rahatsız ediyo kokular aşırı rahatsız ediyo kusuyorum nolcak bu halim bilmiyorum günde on kere kusmaya başladım bı anda
Limonlu zencefil çayı gerçekten çok iyi geliyor bulantıya, ben bu hafta başladım, ayrıca c vitamini içeriyor zencefil gribe de iyi gelir, hemde sıvı almış olursunuz kızlarBen sabahtan 2 kere kustum bile yaşu an bulantım bir tık daha iyi ama canımı sıkmaya başladı bu durum
Tamam canım deniyim evde vardı grip olunca hep iciyodum inşallah bulantıya da iyi gelir gerçektenLimonlu zencefil çayı gerçekten çok iyi geliyor bulantıya, ben bu hafta başladım, ayrıca c vitamini içeriyor zencefil gribe de iyi gelir, hemde sıvı almış olursunuz kızlar
Onları da doktora sormadan kullanmak istemedimKıyamam sana ya ilaç kullanabiliyo musun peki vitamin olarak c vitamini falan
Rica ederim canım benim umarım faydasını görürsün sendeTamam canım deniyim evde vardı grip olunca hep iciyodum inşallah bulantıya da iyi gelir gerçektenteşekkür ederim çok
Oturarak anlatmaya çalış bari canım mümkün olduğunca branşın ne bilmiyorum ama grup çalışması falan filan gibi şeylerle çocukları biraz daha derse dahil etmeye çalış sen kendini bir tık daha dinlendirmeye çalış öğretmen değilim o yüzden ne kadar mümkün bu dediğim bilmiyorum tabi ama elinden geldiğince dinlendir kendiniOnları da doktora sormadan kullanmak istemedimbenim çözümüm yok ya. Bu hafta doktora gidene kadar böyle devam.
Bir de öğretmenim, ben gelmesem çocuklara bakacak başka öğretmen yok. Sürekli ayaktayım, ders anlatıyorum.
Ben oturarak anlatmaya çalışıyorum bir süredir, çok yorgunum zaten. Halsizlik mahvediyor beni. Eski enerjimden eser kalmamış. Sizde de öyle mi?Onları da doktora sormadan kullanmak istemedimbenim çözümüm yok ya. Bu hafta doktora gidene kadar böyle devam.
Bir de öğretmenim, ben gelmesem çocuklara bakacak başka öğretmen yok. Sürekli ayaktayım, ders anlatıyorum.
Aynen bakalım bir an önce geçer inşallahAnladım canımnemlendirici de iş görür ama
TSH T3 ve T4 e aile hekimi bakar. Eğer farklı bi değer çıkarsa o zaman dahiliyeye gitmen gerekebilir.Kızlar aile hekimlerinizle görüştünüz mü? Bana kalp atışını duyunca gel dosya açacağı dediler.acaba tahlil falan yapacaklar mı?bende şimdi TSH dan korktum olmadı aile hekimi bakmazsa dahiliye randevu alayım
3 ay önce TSH 3 küsurdu
Onların haberi olmuyor. Öyle bi sistemleri yok. Eğer tahlilleri aile hekiminde yaptırmadıysak tabi. Öyleyse de gözden kaçmış olabilir. Çok profesyonellik beklememek lazımBu arada gebelik bildirimini bizim mi yapmamız gerekiyo onların bizi araması gerekmiyo muydu biz hamile olunca
Sınıf öğretmeniyim canım ya, çok mümkün değilOturarak anlatmaya çalış bari canım mümkün olduğunca branşın ne bilmiyorum ama grup çalışması falan filan gibi şeylerle çocukları biraz daha derse dahil etmeye çalış sen kendini bir tık daha dinlendirmeye çalış öğretmen değilim o yüzden ne kadar mümkün bu dediğim bilmiyorum tabi ama elinden geldiğince dinlendir kendini
Ben de mahvolmuş durumdayımBen oturarak anlatmaya çalışıyorum bir süredir, çok yorgunum zaten. Halsizlik mahvediyor beni. Eski enerjimden eser kalmamış. Sizde de öyle mi?
Kıyamam sana ya inşallah bir an önce iyilesirsinSınıf öğretmeniyim canım ya, çok mümkün değil
Ben de mahvolmuş durumdayımeve gidince sızıyorum, hiçbir şey yapacak halim kalmıyor. Dersin 10 dakikası ancak oturabiliyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?