• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Orucun ilk gününden selamlar
Susuzluk az biraz vuruyor. Bebe yatınca yatıyorum yemeği geceden hazırlamıştım.
Her gün tutmak kendi adıma çok mümkün gibi ama henüz daha 5 saat var iftara. Sütüm hala yoğun ve göğüsler dolu.
Allah mecburi açlıkla savaşla soğukla yoklukla imtihan olan insanlara yardım etsin:KK43:
Allah kabul etsin canim oncelikle, emzirmeyi her istediginde mi veriyorsub yoksa 3 saatte 1 falan gibi bir duzeninjz var mi

Çişini yapıyor olabilir mi?
Ya da bi şeye sinirlenip tepki veriyordur?
Benim ilk çocuğumda benzer bir şey vardı vahiy gelmiş gibi hafiften iki omzu silkip titriyordu ama saniyelik. Baya bir endişe ettim doktora götürmeye kalmadan bilen biri çişini yapıyor dedi o anda . Takip ettim Hakkaten öyle yaptığında bezini ıslatıyordu. Sonra bıraktı yapmayı çok uzun bir zaman dilimi değil bu arada bu olanlar. Yine de doktora gitmekte fayda var
Anca giriyorum hamd olsun bisey cıkmadi bakacagim bende cok resekkırler

Hepımızınkı zor:) bızımde disler cıktı istah kapandı üst disleri yabastan cıkıyor emekleme yok yoemuyor kendını oyuncagını koyutorum heycanlabsın diye hic anca aglasın😂😂 gece bes kere uyanıyor bu uykuyu nasıl duzenleyeceım kızlarım:( ise baslamayı dusunutorum tam bır yası dolunca ama bu sekılde zor uykusuz olursam hemsireyim zaten stresli bıde uykusuzluk eklenırse:((

Kramplar giriyorsa yakındır çünkü benimde aynı oldu 2 hafta önce meğer yumurtlamışım, aslında olmak iyi hem daha kolay zayıflarım artık ama olmamakta iyiydi ya erkek olmak vardı 😃
Genç kızken de erkek olmaya özenirdim sonra evlendim erkeklik daha iyiymiş dedim, doğuma girdim vay ya erkek olmak varmış dedim ve nitekim hala erkekliğe özeniyorum.
Cinsiyetimi seviyorum da bedenen çok yorucu ya. Trans kadın olanlar niye oluyo valla anlamıyorum, ırgatlıktan başka bişy diiil 🥲hiç özenilecek bir tarafı yok.
Sadece gülüşü yeter eheheh

Hepımızınkı zor:) bızımde disler cıktı istah kapandı üst disleri yabastan cıkıyor emekleme yok yoemuyor kendını oyuncagını koyutorum heycanlabsın diye hic anca aglasın😂😂 gece bes kere uyanıyor bu uykuyu nasıl duzenleyeceım kızlarım:KK43: ise baslamayı dusunutorum tam bır yası dolunca ama bu sekılde zor uykusuz olursam hemsireyim zaten stresli bıde uykusuzluk eklenırse:KK43:(
1 yaşa kadar daha iyi olur uykusu inşallah

Genç kızken de erkek olmaya özenirdim sonra evlendim erkeklik daha iyiymiş dedim, doğuma girdim vay ya erkek olmak varmış dedim ve nitekim hala erkekliğe özeniyorum.
Cinsiyetimi seviyorum da bedenen çok yorucu ya. Trans kadın olanlar niye oluyo valla anlamıyorum, ırgatlıktan başka bişy diiil 🥲hiç özenilecek bir tarafı yok.
Sadece gülüşü yeter eheheh
Çünkü tüm zorluklar bize erkeklere hayat güzel, her yönden hemde, erkek çalışır bayanda çalışır ama eve gelince erkek yatar kadın devam maratona yemek bulaşık temizlik çocuk bakımı vs keşke erkek olsam kocam kişisinin yerinde koltukta ben uyuyor olurdum toplanacak mutfağı uyuyacak çocukları düşünmeyip kendini bırakıyor bulduğu yerde uyuyor ya çok pis gıcık oldum şuan 🤣

Back