- 30 Haziran 2023
- 660
- 463
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #34.601
Hala adet olmayan var mı benim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirmeden dolayidir benceBen hala olmadım adet
Allah kabul etsin canim oncelikle, emzirmeyi her istediginde mi veriyorsub yoksa 3 saatte 1 falan gibi bir duzeninjz var miOrucun ilk gününden selamlar
Susuzluk az biraz vuruyor. Bebe yatınca yatıyorum yemeği geceden hazırlamıştım.
Her gün tutmak kendi adıma çok mümkün gibi ama henüz daha 5 saat var iftara. Sütüm hala yoğun ve göğüsler dolu.
Allah mecburi açlıkla savaşla soğukla yoklukla imtihan olan insanlara yardım etsin![]()
MuhtemelenEmzirmeden dolayidir bence
Benim fiks iki ayda birKizlar siz dogumdan sora ne sıklıkla adet oluyorsunuz?
benim ilk gebeligimden sonra hep duzenliydi 30 gunde bir oluyordum simdi ise 40 gunde bir adet olmaya basladim bu 3 tur boyle 40 gunde bir
Sizin duzenlimi dogumdan sonra?
Hiç olmuyorumKizlar siz dogumdan sora ne sıklıkla adet oluyorsunuz?
benim ilk gebeligimden sonra hep duzenliydi 30 gunde bir oluyordum simdi ise 40 gunde bir adet olmaya basladim bu 3 tur boyle 40 gunde bir
Sizin duzenlimi dogumdan sonra?
BenHala adet olmayan var mı benim gibi
Yooo canımız sıkıldıkça emiyoz bizAllah kabul etsin canim oncelikle, emzirmeyi her istediginde mi veriyorsub yoksa 3 saatte 1 falan gibi bir duzeninjz var mi
8,5 ayı geçtik bugün oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 1, 5 seneden sonra kendimi ergenliğe girmiş gibi hissediyorum şuanHala adet olmayan var mı benim gibi
İlk çocuğumda bende 40 ımda olmuştum şimdi yaklaşık 9 ay olmak üzereydi bugün oldum ikisindede emziriyordum neye göre oluyorsa artıkBen tam 40inda regl oldum, sonrasında hep düzenli geldi, emziriyorum bende. Bu kadar erken gelmesine şaşırmıştım
Darısı banaİlk çocuğumda bende 40 ımda olmuştum şimdi yaklaşık 9 ay olmak üzereydi bugün oldum ikisindede emziriyordum neye göre oluyorsa artık
Yaşla ilgili bence bende hala olmadım ilkinde 6. Ayda 2. De 4. Ayda düzenli olmaya başlamıştım bu sefer 8 ay bitecek 2 güneİlk çocuğumda bende 40 ımda olmuştum şimdi yaklaşık 9 ay olmak üzereydi bugün oldum ikisindede emziriyordum neye göre oluyorsa artık
Anca giriyorum hamd olsun bisey cıkmadi bakacagim bende cok resekkırlerÇişini yapıyor olabilir mi?
Ya da bi şeye sinirlenip tepki veriyordur?
Benim ilk çocuğumda benzer bir şey vardı vahiy gelmiş gibi hafiften iki omzu silkip titriyordu ama saniyelik. Baya bir endişe ettim doktora götürmeye kalmadan bilen biri çişini yapıyor dedi o anda . Takip ettim Hakkaten öyle yaptığında bezini ıslatıyordu. Sonra bıraktı yapmayı çok uzun bir zaman dilimi değil bu arada bu olanlar. Yine de doktora gitmekte fayda var
He o olabilir aslında menopoza da girsem olurmuş 41 yaşındayımYaşla ilgili bence bende hala olmadım ilkinde 6. Ayda 2. De 4. Ayda düzenli olmaya başlamıştım bu sefer 8 ay bitecek 2 güne
Kramplar giriyorsa yakındır çünkü benimde aynı oldu 2 hafta önce meğer yumurtlamışım, aslında olmak iyi hem daha kolay zayıflarım artık ama olmamakta iyiydi ya erkek olmak vardıDarısı bana
Olmayı özlemedim ama kramplar ağrılar giriyor bazen. Olsam da kurtulsam diyorum.
Genç kızken de erkek olmaya özenirdim sonra evlendim erkeklik daha iyiymiş dedim, doğuma girdim vay ya erkek olmak varmış dedim ve nitekim hala erkekliğe özeniyorum.Kramplar giriyorsa yakındır çünkü benimde aynı oldu 2 hafta önce meğer yumurtlamışım, aslında olmak iyi hem daha kolay zayıflarım artık ama olmamakta iyiydi ya erkek olmak vardı![]()
1 yaşa kadar daha iyi olur uykusu inşallahHepımızınkı zor:) bızımde disler cıktı istah kapandı üst disleri yabastan cıkıyor emekleme yok yoemuyor kendını oyuncagını koyutorum heycanlabsın diye hic anca aglasıngece bes kere uyanıyor bu uykuyu nasıl duzenleyeceım kızlarım
ise baslamayı dusunutorum tam bır yası dolunca ama bu sekılde zor uykusuz olursam hemsireyim zaten stresli bıde uykusuzluk eklenırse
(
Çünkü tüm zorluklar bize erkeklere hayat güzel, her yönden hemde, erkek çalışır bayanda çalışır ama eve gelince erkek yatar kadın devam maratona yemek bulaşık temizlik çocuk bakımı vs keşke erkek olsam kocam kişisinin yerinde koltukta ben uyuyor olurdum toplanacak mutfağı uyuyacak çocukları düşünmeyip kendini bırakıyor bulduğu yerde uyuyor ya çok pis gıcık oldum şuanGenç kızken de erkek olmaya özenirdim sonra evlendim erkeklik daha iyiymiş dedim, doğuma girdim vay ya erkek olmak varmış dedim ve nitekim hala erkekliğe özeniyorum.
Cinsiyetimi seviyorum da bedenen çok yorucu ya. Trans kadın olanlar niye oluyo valla anlamıyorum, ırgatlıktan başka bişy diiilhiç özenilecek bir tarafı yok.
Sadece gülüşü yeter eheheh