- 30 Haziran 2023
- 660
- 463
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.381
Kaç kilo almıştun canımYeni yeni güncellemeler geldi bizim bebişeemeklemeye başladı başlayacak böyle ufak ufak gidiyor ama tereddütlü, koltuk sehpa ayaklarını kemirmeye çalışıyor arada kafası çarpıyor ama bırakamıyorum geçen gün yıldım kocaman yorganı serdim salonun ortasına saldım bebeyi o günden beri iflah olmadı sürekli yerlerde sürünmek istiyor.
Örümcek almamak için çok direndim ama ebebekte eşim benden habersiz denetti, bana bak dediğinde bizim emeklemeye üşenen kız sağa sola gidiyordu örümcekle aldık mecbur, çok işe yarıyormuş onu anladım, yürüme hevesi artıyoryalnız tek başına bırakmıyorum bir de en yoğun günde bile 1 saati geçmiyor toplam bindiği süre, doktor parmak ucunda yürüme alışkanlığını ona bağladı ama bizim kız örümcekten önce de parmak ucunda taatii yapıyordu
İkinci çocuk konusu bizde de dönmeye başladı ama kilom daha gitmedi o yüzden yanaşmak istemiyorum hâlâ, ara ara nabzım yoklanıyor eşim tarafından
Benim ikizlerden biri de ayakta tutunca parmak ucunda durmaya calisiyor bastan beridir yani yurütecle alakasi oldugunu düsünmüyorum. Oglumda cok fazla yurutec kullanmisti hic parmaj ucuna basmadi. Yani yurutec cok ise yariyor bence, kesinlikle kullanacagim benYeni yeni güncellemeler geldi bizim bebişeemeklemeye başladı başlayacak böyle ufak ufak gidiyor ama tereddütlü, koltuk sehpa ayaklarını kemirmeye çalışıyor arada kafası çarpıyor ama bırakamıyorum geçen gün yıldım kocaman yorganı serdim salonun ortasına saldım bebeyi o günden beri iflah olmadı sürekli yerlerde sürünmek istiyor.
Örümcek almamak için çok direndim ama ebebekte eşim benden habersiz denetti, bana bak dediğinde bizim emeklemeye üşenen kız sağa sola gidiyordu örümcekle aldık mecbur, çok işe yarıyormuş onu anladım, yürüme hevesi artıyoryalnız tek başına bırakmıyorum bir de en yoğun günde bile 1 saati geçmiyor toplam bindiği süre, doktor parmak ucunda yürüme alışkanlığını ona bağladı ama bizim kız örümcekten önce de parmak ucunda taatii yapıyordu
İkinci çocuk konusu bizde de dönmeye başladı ama kilom daha gitmedi o yüzden yanaşmak istemiyorum hâlâ, ara ara nabzım yoklanıyor eşim tarafından
Yürüteçin nasıl bir faydası var kiBenim ikizlerden biri de ayakta tutunca parmak ucunda durmaya calisiyor bastan beridir yani yurütecle alakasi oldugunu düsünmüyorum. Oglumda cok fazla yurutec kullanmisti hic parmaj ucuna basmadi. Yani yurutec cok ise yariyor bence, kesinlikle kullanacagim ben
Aktivite masası bizde var çok memnunum ama şuan ayakta durarak oynamıyor ben kucağıma alıp oynatıyorum yürüme arkadaşı yok bende o yüzden ona yorumum yokKızlar sizce aktivite masası mı alsam yürüme arkadaşı mı bütçem kısıtlı ikisinden birini alıyım diyorum
Aktivite masası bana daha mantıklı geliyor ama arkadaşlar yorum yapsın ona göre alıyımAktivite masası bizde var çok memnunum ama şuan ayakta durarak oynamıyor ben kucağıma alıp oynatıyorum yürüme arkadaşı yok bende o yüzden ona yorumum yok
Ben yurume arkadasi aldim. Aktivite masasindan daha eglenceli geldi ama tabi denemedim farkina. Dolap uygulamasindan aldim bu arada ben cok cok uyguna. İyice fosur fosur yikadiktan somra harika oluyoKızlar sizce aktivite masası mı alsam yürüme arkadaşı mı bütçem kısıtlı ikisinden birini alıyım diyorum
Bende ikiside var şuan ayakta durmaya çalıştığı için aktivite masası daha çok iş görüyor oraya buraya salça olmuyor en azından. Yürüme çalışmalarına başlayınca kullanıcaz yürüme arkadaşını ama bi tık tehlikeli buluyorum yüz üstü kapaklanma ihtimali var. Bir çözüm bulucam bakalım tekerleklerini ağırlaştırmak lazımAktivite masası bana daha mantıklı geliyor ama arkadaşlar yorum yapsın ona göre alıyım
20 kiloKaç kilo almıştun canım
Katılıyorum valla rahatlatıyorBenim ikizlerden biri de ayakta tutunca parmak ucunda durmaya calisiyor bastan beridir yani yurütecle alakasi oldugunu düsünmüyorum. Oglumda cok fazla yurutec kullanmisti hic parmaj ucuna basmadi. Yani yurutec cok ise yariyor bence, kesinlikle kullanacagim ben
Etrafa olan merakı artıyor, yürüme hevesini tetikliyor benceYürüteçin nasıl bir faydası var ki
Ay o yürüme yardımcısını ben çok merak ediyorum ama kullanımı nasıl, sıkan ya da rahatsız eden bi yanı var mıYürüteç alsam mı diye kararsız kalmıştım hediye geldi bugün içine koyar koymaz çılgınlar gibi koşmaya başladı resmen yürümüyor koşuyor, max 10 dk ile sınırlı tutuyorum erkek bebek olduğu için gün içerisinde 3 kere koydum ama yanından hiç ayrılmadım devrilme tehlikesi olabilir bana hiç güvenli gelmiyor yanında olduğum sürecek sıkıntı yok ama en azından boyun fıtığım azmıyorher seferinde 1 saat uyudu sonrasında yoruldu galiba ama nasıl mutlu oldu anlatamam sevinçle çığlıkları atıyor.
Yürüme arkadaşıda bana güvenli gelmiyor büyük oğlum yüzüstü düşmüştü, yürüme yardımcısını çok beğendim sevi bebenin bir turda onunla koşuyoruz
bilemiyorum ama bebekle alakalı bir durum heves işleri bence, doktorlar önermediği için ben almadım. Emeklerken zor baş ediyorum yürüteçle asla baş edemem20 kilo
Katılıyorum valla rahatlatıyor
Etrafa olan merakı artıyor, yürüme hevesini tetikliyor bence
Kafeinden dolayı sıkıntı oluyo genelde ama günde 2 fincan normal sınırlar içindeMerhabalaarrr, emzirirken yeşil çay tüketimi sakıncalı mı acaba bilgisi olan var mı? Var diyen var, yok diyen var.. her ay doktora soracağım ama unutuyorum
Şuanlık tam verimli olmuyor 1 aya daha iyi sağlam basar şuan çırpınıyor gibi hareketler yaptığı için ayağını dogru düzgün basmıyor bile özelikle yürümesine yakın çok faydalı oluyor dengesini ağlamasında kendine güveni gelmesi için yardımcı oluyorAy o yürüme yardımcısını ben çok merak ediyorum ama kullanımı nasıl, sıkan ya da rahatsız eden bi yanı var mı
Parkede olursa sürekli ses yapar ama çoğunluk alan halı oluğunu düşününce max 10 dk lık kullanımda rahatsız edecek kadar aralıksız bir ses olmuyor bide bebek ayağını güzel bastıkça zaten ağırlığını vermedikçe ses epey azalır ondan sonrası yürütece gerek olmadan koşacağı için alt komşu acele etmesinYürüteç çok ses yapmıyor mu ya benim komşu pıçaklar heralde beni yürüteç alsam
Benim ev %80 parke yaa komşudan önce bana gelirlerParkede olursa sürekli ses yapar ama çoğunluk alan halı oluğunu düşününce max 10 dk lık kullanımda rahatsız edecek kadar aralıksız bir ses olmuyor bide bebek ayağını güzel bastıkça zaten ağırlığını vermedikçe ses epey azalır ondan sonrası yürütece gerek olmadan koşacağı için alt komşu acele etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?