- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.401
İzmaritlerle arası iyi değildir umarım herşeye erken başlayınca yürüteçte çöptenBenim ev %80 parke yaa komşudan önce bana gelirlerbenim kardeş hep binerdi yürüteçe çok eğleniyodu ama çokta kurcalardı çöpü möpü hahah ağzı burnu yumurta kabuğu izmarit falan toplardık
Ay aman Allah korusunİzmaritlerle arası iyi değildir umarım herşeye erken başlayınca yürüteçte çöpten
Yok ya öyle bırakmıyorum salonda gözümün önünde tutuyorum birlikte koşuyoruz zaten yoruluyor terliyor kendi haline bıraksam tabi heryere gider
Zaten seninkine yürüteç lazım değil yürümeye başlaması çok uzak değil çünkü geçmiş olsun
Kaç dişi oldu hepsini çıkarmadan rahatlamayacak maşallah, bizim diş belirtisi dahi yok yani bu iyi günlerimiz biliyorum diş çıkartırken neler olduğunuAy aman Allah korusuniyi aman öyle "şirinliklere" dikkat yorulsun yorulsun oh efor iyidir bizim keko diş çıkarıyo yine üstlerin yanlarını yürümeye ara verdik
Birinin evine gitmek suç olsa keşke o kadar sevmiyorum misafiriSelam kızlar
2 haftalık ev ev üstüne maratonundan yıkılmadım ama ayakta da değilim şeklinde çıktım. Şuan yalnızlığın ve bebemle sevişmenin tadını çıkarıyorum.
Misafirim geldiiiii ve gitti. Güzel oldu pek hoş oldu amma velakin bir insan on insanmış bebekli evde. Gram iş yapamadım gram evime bakamadım. Dişimi bile şimdi fırçalicam.
Hı hı sevdiklerimiz kıza süreli gelsin sevmediklerimiz hiç gelmesin.
Bir mesaja ne kadar katılabilinirse o kadar katılıyorum sana Kayrens. Aynen valla canın parçan bile olsa insan eti ağır gelirmiş ya o misal.Birinin evine gitmek suç olsa keşke o kadar sevmiyorum misafiri
Çok geçmiş olsun
Şuan 4 tane var işte 6 olmak üzere. Yaa minnaklara kıyamıyorum asıl zor bişeymiş gerçekten birde derdini anlatamadan. İnşallah çok kolay çıkarırlar hepsiKaç dişi oldu hepsini çıkarmadan rahatlamayacak maşallah, bizim diş belirtisi dahi yok yani bu iyi günlerimiz biliyorum diş çıkartırken neler olduğunu
Ben kimseye gitmiyorum kimsede bana gelmesinBir mesaja ne kadar katılabilinirse o kadar katılıyorum sana Kayrens. Aynen valla canın parçan bile olsa insan eti ağır gelirmiş ya o misal.
Simetrik çıkıyor 2 de alttan gelir 8 ler inşallah kolayca çıkarır kıyamam ona benimki yaşlı nineler gibi dişsizŞuan 4 tane var işte 6 olmak üzere. Yaa minnaklara kıyamıyorum asıl zor bişeymiş gerçekten birde derdini anlatamadan. İnşallah çok kolay çıkarırlar hepsi
Evet evet sırasıyla geliyoSimetrik çıkıyor 2 de alttan gelir 8 ler inşallah kolayca çıkarır kıyamam ona benimki yaşlı nineler gibi dişsiz
Geçmişleeer olsun şimdi sana bir tatil lazımSelam kızlar
2 haftalık ev ev üstüne maratonundan yıkılmadım ama ayakta da değilim şeklinde çıktım. Şuan yalnızlığın ve bebemle sevişmenin tadını çıkarıyorum.
Misafirim geldiiiii ve gitti. Güzel oldu pek hoş oldu amma velakin bir insan on insanmış bebekli evde. Gram iş yapamadım gram evime bakamadım. Dişimi bile şimdi fırçalicam.
Hı hı sevdiklerimiz kıza süreli gelsin sevmediklerimiz hiç gelmesin.
Alt katım boşYürüteç çok ses yapmıyor mu ya benim komşu pıçaklar heralde beni yürüteç alsam
Biizz girdik 8e ama tomurcuklar var bi patlama etme yokKızlar 8. Aya girmeye sayılı gün kaldı ama hala diş çıkarmadık varmı biz gibi olan ?
Alayım o zaman çıkınca, teşekkürlerŞuanlık tam verimli olmuyor 1 aya daha iyi sağlam basar şuan çırpınıyor gibi hareketler yaptığı için ayağını dogru düzgün basmıyor bile özelikle yürümesine yakın çok faydalı oluyor dengesini ağlamasında kendine güveni gelmesi için yardımcı oluyor
Ne güzel yaa ben hep parmak ucundayım çok ses gidiyo ve yeni doğan bebekleri varAlt katım boşhalay çeke çeke gezdiğimiz oluyor bazen
Şuan çok kuruldum eş kısmasına. Bak seviliyorlar sayılıyorlar çok da güzel vakit geçiriliyor ama gerçekten bedenen ve zihnen yaşlandırıyorlar ya.Ben kimseye gitmiyorum kimsede bana gelmesin
Bebeyle extra extra zor oluyor eşimin kardeşi geliyor banada 2 çocuk var eşi var 1-2 gün kalıp gidiyorlar kafalarına esince arada bir ama feleğimiz şaşıyor ses gürültü uyku sıkıntısı oluyor emzirme sıkıntı oluyor yeme içme işi bitmiyor wc banyo o kadar insan evde olunca baya aktif oluyorkamu kurumlarındaki gibi saat başı wc yıkıyorum kafama tik atıyorum sonra gidiyorlar nevresimler yastıklar yorganlar yıkama evi kırklama işi ve bunların yanında yapışık bir bebe ihtiyaçlarını ekleyince kesinlikle ve kesinlikle suç değil günah olsa keşke misafirlik
Aynen öyle sen damdan düşmüş biri olarak damdan düşeni iyi anlıyorsun ama işte çoğu kişi o empatide değilJustAurora geçmiş olsun ben kucağımda bebekle gitmeye bile çekiniyorum valla misafirliğe, geçen haftalarda doğum yapan bi arkadaşa gittik benim kızı uyutup onu bebişle ilgilendim annesi nefes alsın diye ben çok sevinirdim biri bana nefes aldırınca, ay anılar canlandı
Çişini yapıyor olabilir mi?Selam kızlar giremyodum nezamandan beri umarım herkes bebısleriyle iyidir buzdede yumurtaya allerjı var trst yaptırdık cıkmadı ama nezaman yedirsem ozamab yüzümüz pul pul ve pişik olusuyor sonrasında el kulakdan ayrılmıyor zaten dişimiz ckti 7.5 ayligiz ama suan daha farklı bi durum var omuz silkiyor hep degik ama ara ara doktora yazdım cok onemlı bisey olmamakla beraber eeg cekelım dedi zaten pımpırıgım iyice tavan yaptı yarın goturecegız Allah ızin verirse ama hıc boyle durumla karsılasan varmı bı ıkı sanıye omuzunu yukarı cekıyor geri indriyor gun ıcınde dort bes kez yapıyor( hamd olsub anormal hareketlerı yok ama bılemıyorum dislerdenmı yksa nebıleym damaklar sert kaşınıyor sureklı boyle bisey duydunuzmu yada karsılastınzmı acaba hic
Sharm El Sheikh coming sonGeçmişleeer olsun şimdi sana bir tatil lazım
Canları sıkılmıyor mesela mutfaga gitsem pesimden geliyor evi kesfediyor bu arada ben de islerimi yapabiliyorum rahatcaYürüteçin nasıl bir faydası var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?