- 12 Temmuz 2016
- 4.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.147
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.361
Benimki emekliyo tutunup sıralıyor yakındır yürüme işine başlarEmekleri mi seninki benimki hala dönerek gidiyor azıcıkta sürünüyor mesela şuan koltuğun atına kadar girdi abisinin oyuncağını bulmuş sinsi sinsi onu yiyor bende bıraktım aman diye
Merhaba. Anne sütü içmediği için hem probiyotik ve preniyotik. Bağışıklığı güçlü olsun diye doktorumuz önerdiMerhaba, siz niçin bu mamayi kullanıyorsunuz? Benim oğlum da sadece bunu içiyor anne sütü yok maalesef
Köşelere felan ne aldın, sandalye ayaklarına falan bir şeyler aldın mı? Sürekli kafasını vuracak diye peşinde gezmekten perişan oldum her yerim ağrıyorBenimki emekliyo tutunup sıralıyor yakındır yürüme işine başlaryedik
Tam robot süpürge desenebırak yaa saat olmuş kaç
Köşelere ebebekten silikon aldım sadece sivri yerlere artık biraz sağa sola vurarak öğrendi mesafe vermeyiKöşelere felan ne aldın, sandalye ayaklarına falan bir şeyler aldın mı? Sürekli kafasını vuracak diye peşinde gezmekten perişan oldum her yerim ağrıyor
Gecen benim yaramaz tutmuş ucunu emiyordu priz dügmeli Allah tan dügmeyi kapatiyorum mutlaka. Acayi meraklilar kablolara ne var anlamadim gitti o kablolardaKızlar aklıma gelmişken yazayım haberde gördüm bebeler hareketlendi bugünün konusuydu bazen telefon şarjdayken aceleyle alıyoruz şarj fişte kalıyor ya aman dikkat edelim gidip ucunu ağzına alabilir kaşla göz arasında çok hızlılar
Ya bak iyki düğmeliymiş, oyuncak harici herşeye aşırı merak var benimkide robot süpürgeye takık, yanına gidiyor çalışmıyor diye sinirleniyor ıh ıh ıh diyor çalış çalış diyor yani, bıraksam keşfedip çalıştırır da fırsat vermiyorumGecen benim yaramaz tutmuş ucunu emiyordu priz dügmeli Allah tan dügmeyi kapatiyorum mutlaka. Acayi meraklilar kablolara ne var anlamadim gitti o kablolarda
Öğreniyorsa iyi bari yoksa tüm evi köpük döşücemKöşelere ebebekten silikon aldım sadece sivri yerlere artık biraz sağa sola vurarak öğrendi mesafe vermeyiprizlere kapak aldım bazı boyunun yettiği çekmecelere kilit aldım kapılara stoper aldım hepsi e bebekte var birde yeni geldi ama bikaç gündür beni biraz rahatlattı fisher price aktivite masası var. Sürekli koltuğa sehpaya kitaplığa tutunup kalkıyodu o aktivite masası aklını çeldi gitmiyo oralara masasının etrafında dönüp duruyo ayaklanınca tavsiye ederim. Ben dolaptan ikinci el aldım temiz az kullanılmış yarı fiyatınaydı
Böyle aklınıza gelen ve ya şöyle bir durum yaşadım bak oraya dikkat edin gibi durumlarda yazın lütfen, birimizin aklına gelmemiştir belki iyi olur dikkat edilirKızlar aklıma gelmişken yazayım haberde gördüm bebeler hareketlendi bugünün konusuydu bazen telefon şarjdayken aceleyle alıyoruz şarj fişte kalıyor ya aman dikkat edelim gidip ucunu ağzına alabilir kaşla göz arasında çok hızlılar
Yok yok öğreniyorlar yoksa ömür geçmezÖğreniyorsa iyi bari yoksa tüm evi köpük döşücemgeçen indirim vardı sipariş verdim o ürünlerden bakalım gelince kullanıcam. Bakayım o masayada ayağa kalkmak çok istiyor beni kullanıyor masa olarak sağolsun 7.ay beni mahvetti diş emekleme düşme derken hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak çoook bitiğim. Bu arada üstten diş gelecek sanıyordum daha şiş gibiydi ama alttan geldi
Cnm benim sütun tadı değişince emmemeye başlayınca anladım zaten sonra mide bulantısı felan başlayınca daha emmiyor emsin die uğraştım ama olmadı mamaya geçtik bizde ek gda derken gün geçiyor 10 haftalık olduk 20 sinde randevum var bakalım ne diycek doktor
Ben Multi vitamine ve demire devam ediyorum folikasit var içinde.Eğer oğlan bırakmazsa emzirmeye devam ederim yaa öyle bırakayım diye bir düşüncem yok
Ne güzel bebis seni dusunuyo sana yardim icin robot supurgeyi calisitrcak birakmiyosunYa bak iyki düğmeliymiş, oyuncak harici herşeye aşırı merak var benimkide robot süpürgeye takık, yanına gidiyor çalışmıyor diye sinirleniyor ıh ıh ıh diyor çalış çalış diyor yani, bıraksam keşfedip çalıştırır da fırsat vermiyorum
İkincinin olucagi varsa oluyor cnm bizim kide yurutecle evin her yerine gidiyor artık dur durak bilmiyor kumandalar yerden yere gidiyor artıkYeni yeni güncellemeler geldi bizim bebişeemeklemeye başladı başlayacak böyle ufak ufak gidiyor ama tereddütlü, koltuk sehpa ayaklarını kemirmeye çalışıyor arada kafası çarpıyor ama bırakamıyorum geçen gün yıldım kocaman yorganı serdim salonun ortasına saldım bebeyi o günden beri iflah olmadı sürekli yerlerde sürünmek istiyor.
Örümcek almamak için çok direndim ama ebebekte eşim benden habersiz denetti, bana bak dediğinde bizim emeklemeye üşenen kız sağa sola gidiyordu örümcekle aldık mecbur, çok işe yarıyormuş onu anladım, yürüme hevesi artıyoryalnız tek başına bırakmıyorum bir de en yoğun günde bile 1 saati geçmiyor toplam bindiği süre, doktor parmak ucunda yürüme alışkanlığını ona bağladı ama bizim kız örümcekten önce de parmak ucunda taatii yapıyordu
İkinci çocuk konusu bizde de dönmeye başladı ama kilom daha gitmedi o yüzden yanaşmak istemiyorum hâlâ, ara ara nabzım yoklanıyor eşim tarafından
Ayyy sorma hiç bir şeyi ortada bırakamıyorumİkincinin olucagi varsa oluyor cnm bizim kide yurutecle evin her yerine gidiyor artık dur durak bilmiyor kumandalar yerden yere gidiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?