• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yani zıpladı şaka gibi bişey hiç aklıma gelmezdi. Ki yatağın her köşesine battaniye serdim düşerse diye tek battaniye serili olmayan taraftan düştü 🤦🏻‍♀️
Bundan sonra hoplayacak zıplayacak yatakta tutma bile hiç, altını yatakta değiştiriyordum anlık kafamı çevirdim son anda tuttum bende artık oyun matında değiştiriyorum kuduruk bunlar

Hahahah bizimki de öyle görme radarından çıkınca başlıyor ağlamaya o yüzden iş yapamıyorum ana kucağında duruyor bir ayağım onu sallıyor ellerim yemek yapıyor bulaşık yıkıyor bazen durmazsa hiç bir şey yapamıyorum 😵‍💫 yürüteç eğer halı azsa işe yarıyor ama kış vakti bizim evde halısız oda yok halı üstünde gitmiyor ben bile itemiyorum. Ve gerçekten ağır bir şey yani gidiyorsan mağazaya bi eline alıp bakarsın bana göre ağır bebek daha kendini tartamıyor onu itmesi zor iş ama işte güvenlik diye büyük ihtimalle yani bebe eğilip takla atamaz onunla evde halı yoksa alınabilir. Bizim hanım kucakta gezmek keşfetmek istiyor kendi başına değil. 🤣
Bizimde her yer halı alt katımız boş diye, benimki ama kucağında durmuyor yemek yaparken mama sandalyesine koyuyorum mama sandalyesini de yanıma temas edecek şekilde kıyafetimi tutuyor öyle duruyor ne pişerse kokuyor üzeri hep kavrulmuş soğan 🤣🤣

Bundan sonra hoplayacak zıplayacak yatakta tutma bile hiç, altını yatakta değiştiriyordum anlık kafamı çevirdim son anda tuttum bende artık oyun matında değiştiriyorum kuduruk bunlar
Kesinlikle yaa sabahları yanıma alıp yatıyodum onuda bırakmam lazım artık

Sevgili anneler geçen hafta benim oğlanda uyumuyordu ruh gibiydim, bu hafta daha rahat uykuya dalıyor şükür, bakalım önümüzde ki hafta ne olacak 😀 böyle böyle büyüyorlar ya valla ne ara 7 aylık oldu ben anlamadım 🥺

Anneler, saç boyatmayi düşünen var mi? Aşırı aşırı aşırı beyazım var artık müdahale istiyor, uclara bi renk bi ışık biseylerde istiyorum ama sizce sorun olur mu? Yaptiraniniz var mi?
Birde günde ne kadar kahve içiyorsunuz? Ben bir filtre bir Türk kahvesi içiyorum ama artık arttirsak kafein miktarını biraz daha be olur ki?
Ve son olarak hiç alkol aldınız mi? Emzirme ve alkol arasında ki dengeyi nasıl yapabiliriz?
Çok soru sordum, şimdiden teşekkürler ❤️
Bende anlamadım ne ara bu kadar büyüdü ve ben 2 aylikti saçımı boyattım dip boyası yaptırmadı sadece onun dışında bir sıkıntı yok ve ben bir fincan Türk kahvesi içiyorum genelde fazlasını canım istemiyor tek sıkıntı fazlası süte geçme ihtimali ve bebeginde uyarılara hareketinin artması gibi biliyorum uykusuzluğa neden olabilir ki daha ne kadar uyumayacaklar onuda bilemedim ve alkol alınmaz çünkü süte geçiyor ortama ayak uydurmaya amaç alkolsüz biralar ya da alkolsüz içkiler var onları tercih edebilirsin hem süt yaparlar😊😊

Kesinlikle yaa sabahları yanıma alıp yatıyodum onuda bırakmam lazım artık
Bende bazen yanımda uyutuyorum ama yan taraf yastıkla kapalı ufak bir ara var sadece ama baktım şu sabah o yastığı çekiyor ve oynatıyor kaldıracak gibi yani korktum Bende almayacak bir daha

Sabah sabah 5 yıl yaşlandım çocuk büyütmek böyle bir şey mi 🥲 yataktan yere atladı deli oğlum dişi dudağını sıyırdı üstümüz başımız kan revan ağla ağla korkunçtu yaa. Şükür bişeyi yok ama çok hareketlendiler artık yüksek yerlerde daha dikkatli olmak lazım. Şahsen öyle bir hareket yapabileceğini bilmiyodum acı bi şekilde öğrenmiş oldum. ☹️
Ayy ya cok gecmis olsun insan vicdan yapiyor ben de düstugünde coo vicdan yapmistim. Bunlar cok fena cokk hizları ısık hizi nasil kaşla göz arasında yapıyorlar anlamıyorum. Gecen dusmesinler doye yatagin kenarilaria büyük koltuklarin arka yastiklarini koymustum ciddi buyukler sen onu ayaklariyla ite ite asagi at tam kendini atacakken yakaladim 1 dakika gec gitsem kendi de inecekti buyuk ihtimal yasitgin uzerine dusecekti ama olsun🤣 macera seviyorlar cnm.

Sabah sabah 5 yıl yaşlandım çocuk büyütmek böyle bir şey mi 🥲 yataktan yere atladı deli oğlum dişi dudağını sıyırdı üstümüz başımız kan revan ağla ağla korkunçtu yaa. Şükür bişeyi yok ama çok hareketlendiler artık yüksek yerlerde daha dikkatli olmak lazım. Şahsen öyle bir hareket yapabileceğini bilmiyodum acı bi şekilde öğrenmiş oldum. ☹️
Çok gecmis olsun canım çok üzüldüm çok fenalardayım hiç burmuyorlar artık bende yorgan atıp yere atıyorum onda da done done sandalyeye vurdu kafasını valla emeklese daha iyi olacak diyorum böylesi daha fena sanki

Kızlar yürüteç almayı hiç düşünmüyordum güvenli gelmiyor diye, e bebekte baya sağlam duran modeller gördüm bir sürü tekerleği var silikon kaymaz, bu uşak sürekli yürümek istiyor belim boynum kopuyor iki büklüm kaldım kas gevşetici kullanıyorum boyun fıtığımda var doktorumuz önermiyorum dedi ama gelsin baksın o zaman 😃nerden keşfetti bu yürüme işini yere koyuyorum yerdede çılgınlar gibi dönüyor koltuğun altına yatağın altına hep kafasını vuracak yerleri buluyor itinayla yere koyunca da başını bekliyorum alıo alıp oyun matına koyuyorum ben yaşlı bir insanım bana yürüteç lazım tavsiyesi olan kullanan var mı, güvenlik açısından zaten başında bekliyorum en azından eğilip iki büklüm kalmam sürekli de koymam zaten arada bir
Ben oglumda yurutec kullanmistim inanilmaz rahat etmistim bunlarda da kesinlikle kullanmayi dusunuyorum. Hatta gecen e bebekte 2. Arac gerece %60 indirim vardi esim 2 yurutec alalim dedi. Ben de 1 tane yeter dedim yeter artik evde adim atacak yer kalmadi. 2 mama sabdalyesi 2 ana kucagi 2 yurutec de ev o trafigi kaldirmaz artik dedim 1 tane olsun ara ara binerler. Bu arada benimkilerde yuvarlanarak her yere gidiyolar odadan cikiyorum bi geliyorum biri masa altinda biri kapi arkasinda kedi gibi bi de ellerini yere koyup baslarini yukari kaldiriyolar asiri sevimli oluyorlar. Bu günlerin hizla gececgini bilmek biraz üzüyor beni.

Ben oglumda yurutec kullanmistim inanilmaz rahat etmistim bunlarda da kesinlikle kullanmayi dusunuyorum. Hatta gecen e bebekte 2. Arac gerece %60 indirim vardi esim 2 yurutec alalim dedi. Ben de 1 tane yeter dedim yeter artik evde adim atacak yer kalmadi. 2 mama sabdalyesi 2 ana kucagi 2 yurutec de ev o trafigi kaldirmaz artik dedim 1 tane olsun ara ara binerler. Bu arada benimkilerde yuvarlanarak her yere gidiyolar odadan cikiyorum bi geliyorum biri masa altinda biri kapi arkasinda kedi gibi bi de ellerini yere koyup baslarini yukari kaldiriyolar asiri sevimli oluyorlar. Bu günlerin hizla gececgini bilmek biraz üzüyor beni.
Senin ikiz bide sana yürüteç farz🤣birini toplarken diğeri kaçar, en sevimli halleri hele bide dillensinler ay seninkiler karşılıklı uykuda bile konuşurlar 😍

Bende bazen yanımda uyutuyorum ama yan taraf yastıkla kapalı ufak bir ara var sadece ama baktım şu sabah o yastığı çekiyor ve oynatıyor kaldıracak gibi yani korktum Bende almayacak bir daha
Alma alma gerçekten nerden ne ara düşecekleri belli olmuyo bak gözümün önünde düştü uyusam nerden bulurum Allah bilir

Ayy ya cok gecmis olsun insan vicdan yapiyor ben de düstugünde coo vicdan yapmistim. Bunlar cok fena cokk hizları ısık hizi nasil kaşla göz arasında yapıyorlar anlamıyorum. Gecen dusmesinler doye yatagin kenarilaria büyük koltuklarin arka yastiklarini koymustum ciddi buyukler sen onu ayaklariyla ite ite asagi at tam kendini atacakken yakaladim 1 dakika gec gitsem kendi de inecekti buyuk ihtimal yasitgin uzerine dusecekti ama olsun🤣 macera seviyorlar cnm.
Bak yaa bebek demiceksin işte canavar bunlar 😀 senin ona gücün yettide ittirdin he 🤦🏻‍♀️

Çok gecmis olsun canım çok üzüldüm çok fenalardayım hiç burmuyorlar artık bende yorgan atıp yere atıyorum onda da done done sandalyeye vurdu kafasını valla emeklese daha iyi olacak diyorum böylesi daha fena sanki
Sağolasın valla emeklese rahatlasam dedim emekledi peşine girmediğim delik kalmadı azıcık yürüse rahatlarım diyodum vazgeçtim ayakta duruyo ama nereye devrileceği kesin değil kafa göz yarmalık 😀

Sağolasın valla emeklese rahatlasam dedim emekledi peşine girmediğim delik kalmadı azıcık yürüse rahatlarım diyodum vazgeçtim ayakta duruyo ama nereye devrileceği kesin değil kafa göz yarmalık 😀
Emekleri mi seninki benimki hala dönerek gidiyor azıcıkta sürünüyor mesela şuan koltuğun atına kadar girdi abisinin oyuncağını bulmuş sinsi sinsi onu yiyor bende bıraktım aman diye

Back