2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İnşallah güzel güzel uykuları olur
Organik boya öneriyolar emzirirken tüy dökücü sarartıcı saç boyası hala noooo ben günde 3 bardak filtre 2 bardak türk kahvesi içiyorum ama tamamı kafeinsiz kafein 300mg geçmiceksin oda günde 1 bardak filtre1 bardak türk kahvesi ediyo. Üzerine çıkarsan bebişye uykusuzluk yapabilir. Alkol almadım hiç ama bir 33lük veya 1 kadeh şarap tolere ediyomuş. İçine sinmezse emzirdikten hemen önce veya hemen sonra alkol alıp sonra ki sütü sağım yapıp kullanmadan devam edebilirmişsin öyle araştırmıştım.

Merhaba ben boyatiyorum. Hamileyken de boyatiyordum son aylar disinda. Doktorum genelde rahat bu konuda ben de ona guveniyorum, isime geliyor acikcasi
Kahve ben de bi filtre bi turk khvesi aksama kalmadan iciyorum, uykusuzluk yapacaksa cogaltmak mantikli degil
Alkol icin de bi kadeh sarap sonrasi 2 saat emzirme demisti. Ayda bi o sekilde yapiyorum

Benim de bi sorum vardi. Ek gidaya basladik kasikla 3-4 kasik yiyor bebegim hic sorun yok. Ama eline verince yumusak seylerde resmen huylaniyor dokunmuyor. Avokado, haslanmis patates, havuc dokundugu an birakiyor , bi daha da almiyor. Blw yalan oldu normal mi acaba ya baska var mi boyle

Sabah sabah 5 yıl yaşlandım çocuk büyütmek böyle bir şey mi yataktan yere atladı deli oğlum dişi dudağını sıyırdı üstümüz başımız kan revan ağla ağla korkunçtu yaa. Şükür bişeyi yok ama çok hareketlendiler artık yüksek yerlerde daha dikkatli olmak lazım. Şahsen öyle bir hareket yapabileceğini bilmiyodum acı bi şekilde öğrenmiş oldum.

Hangi marka aldın.
Ben oyuncakcilarda baktım bulamadım.
Netten sipariş vereceğim de hangisi kararsizim
Ben Bim de gördüm aldım yani marka link yok içinde uzun parçaları var sadece onları verdim kırmızı renge özel ilgisi var resmen dün bayağı oyalandı bugün de abisi pişi istedi tam buğday almıştım onunla yaptım bir parça verdim bayağı oyalandı ve boğulmadan biraz yedi biraz parçaladı, bu arada bizim kız 11,5 kilo dönüyor falan filan ama hala emekleme pozisyonuna geçmek istemiyor diğerleri de böyleydi diye zorlamıyorum ağlıyor çünkü omuzlarının altından tutup gezdirmeye çalışıyorum adım atma hevesi de yok ayakta durmak istiyor ama adım no belli ki yürüme işi de yalan oldu yaşına kadar bekleyecek.
K Kayrens evet maalesef bebeler evde ki herşeyi bir şekilde taklit ediyor. Bunu çok deneyip gördüğüm için artık eminim abisi ablası yatsın o da hemen uykuya geçiyor. Bilmiyorum belki onlar ayaktayken benim hormonlarım uykuya geçmiyor ve bebedenondan uyumuyor olabilir ama bi şekilde herşey birbirine bağlı.

Buna duyu bütünleme iyi geliyor bazı bebeklerde oluyor işte ıslak şeye dokunmak istememe çime basamama vs vs bu konuda araştırma ve okumalar yapabilirsin.

Ya tüh geçmiş olsun deneyinleyerek öğreniyor insan ama senin oğlan hızlı gidiyor sen her ihtimali aklında bulundur çok şükür ki bişey olmamış

Kızlar yürüteç almayı hiç düşünmüyordum güvenli gelmiyor diye, e bebekte baya sağlam duran modeller gördüm bir sürü tekerleği var silikon kaymaz, bu uşak sürekli yürümek istiyor belim boynum kopuyor iki büklüm kaldım kas gevşetici kullanıyorum boyun fıtığımda var doktorumuz önermiyorum dedi ama gelsin baksın o zaman nerden keşfetti bu yürüme işini yere koyuyorum yerdede çılgınlar gibi dönüyor koltuğun altına yatağın altına hep kafasını vuracak yerleri buluyor itinayla yere koyunca da başını bekliyorum alıo alıp oyun matına koyuyorum ben yaşlı bir insanım bana yürüteç lazım tavsiyesi olan kullanan var mı, güvenlik açısından zaten başında bekliyorum en azından eğilip iki büklüm kalmam sürekli de koymam zaten arada bir

Gelmiş geçmiş olsun beterinden korusun Allah dikkat edin bebelerin ağırlık merkezi kafalarıymış bende ilk çocukta öğrenmiştim artık bir yere koyduğumda gözümün önüne ihtimaller geliyor hepsine önlem alıp öyle bırakıyorum ki genelde bırakamıyorum. Bu halleri çok güzel hem büyüsün hem büyümesin derken kafayı kırıyoruz.

O büyükten bize geldi kullanamadım çok hantal ve boyu kısa resmen dizi yere değecekti neyse gidip deneyerek alın bence bir de en fazla 15 dk duruyor içinde o da rahatsa onun yerine yürütme yardımcısı var sen elinde tutuyorsun eğilmşyorsun bulursam atayım

E bebekte sevi bebe yürüme yardımcısı diye geçiyor

Kızlar kızlar oyun çiti aldınız mı? Ben oyun alanı almıştım ama benim kıza küçük geldi sanırım sevmedi orayı. Bir süredir emekliyordu ama az az 2 gündür bir hızlandı ki sormayın bir saniye nefes alamıyorum. Çiti de sevmezse ne yapıcam ben heeelp Emekliyor olmasının tek iyi yanı çok yoruluyor daha uzun uyuyor

E bebekte sevi bebe yürüme yardımcısı diye geçiyor
Evet bu yürüme yardımcısını da aldım henüz gelmedi bugün belim iflas olunca yürüteçlere baktım ama hantal diyorsun yada basit bir şey alıp 5-10 dk bıraksam mı, ilkinde banada hediye gelmişti hiç kullanmamıştım zaten 10 aylık yürümüştü oğlum o bağımsızdı istemezdi tutup yürüteyim falan kucakta istemezdi bu yapışık geçen Pheepsin dediği aklımda sürekli g*tle don gibiyiz demişti ya

Benim ev evlikten çıktı heryerde bişey oyun çiti koyacak yer bile yok ihtiyarlık hevesi duyduğumu aldım gördüğümü aldım

Emekleyince çit içinde sınırlı kalması biraz sinir yaparmı acaba diye düşündüm ama kız senin ki belkide hoşuna gider bizim eşkiyaları orda tutmak zor, Emekleyince odadan dışarı çıkıyor mu benimki emeklemiyor ama fırıldak gibi dönerek heryere gidiyor gözü hep kapıda

Benim ev evlikten çıktı heryerde bişey oyun çiti koyacak yer bile yok ihtiyarlık hevesi duyduğumu aldım gördüğümü aldım
Ahhahah hepimiz aynıyız emin ol ne gördüysem alıyorum
oyun alanı içinde durmadı işte, çıkıp gezmek istiyor. Ama güvenli alan içinde bir yere ihtiyacım var. Benim peşimden ve kedinin peşinden her yere gidiyor şu an oda oda geziyoruz

Bide kedi varsa tamam kedi önde arkada bebiş en arkada sen kolay gelsin

Ya tüh geçmiş olsun deneyinleyerek öğreniyor insan ama senin oğlan hızlı gidiyor sen her ihtimali aklında bulundur çok şükür ki bişey olmamış
Yani zıpladı şaka gibi bişey hiç aklıma gelmezdi. Ki yatağın her köşesine battaniye serdim düşerse diye tek battaniye serili olmayan taraftan düştü

Hahahah bizimki de öyle görme radarından çıkınca başlıyor ağlamaya o yüzden iş yapamıyorum ana kucağında duruyor bir ayağım onu sallıyor ellerim yemek yapıyor bulaşık yıkıyor bazen durmazsa hiç bir şey yapamıyorum yürüteç eğer halı azsa işe yarıyor ama kış vakti bizim evde halısız oda yok halı üstünde gitmiyor ben bile itemiyorum. Ve gerçekten ağır bir şey yani gidiyorsan mağazaya bi eline alıp bakarsın bana göre ağır bebek daha kendini tartamıyor onu itmesi zor iş ama işte güvenlik diye büyük ihtimalle yani bebe eğilip takla atamaz onunla evde halı yoksa alınabilir. Bizim hanım kucakta gezmek keşfetmek istiyor kendi başına değil.

Amin bütün evlatlarımızı gerçekten geminin dümeni kafa ama bu çılgın zıpladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…