- 12 Temmuz 2016
- 4.277
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.151
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.321
Sevgili anneler geçen hafta benim oğlanda uyumuyordu ruh gibiydim, bu hafta daha rahat uykuya dalıyor şükür, bakalım önümüzde ki hafta ne olacakböyle böyle büyüyorlar ya valla ne ara 7 aylık oldu ben anlamadım
Anneler, saç boyatmayi düşünen var mi? Aşırı aşırı aşırı beyazım var artık müdahale istiyor, uclara bi renk bi ışık biseylerde istiyorum ama sizce sorun olur mu? Yaptiraniniz var mi?
Birde günde ne kadar kahve içiyorsunuz? Ben bir filtre bir Türk kahvesi içiyorum ama artık arttirsak kafein miktarını biraz daha be olur ki?
Ve son olarak hiç alkol aldınız mi? Emzirme ve alkol arasında ki dengeyi nasıl yapabiliriz?
Çok soru sordum, şimdiden teşekkürler
Merhaba ben boyatiyorum. Hamileyken de boyatiyordum son aylar disinda. Doktorum genelde rahat bu konuda ben de ona guveniyorum, isime geliyor acikcasiSevgili anneler geçen hafta benim oğlanda uyumuyordu ruh gibiydim, bu hafta daha rahat uykuya dalıyor şükür, bakalım önümüzde ki hafta ne olacakböyle böyle büyüyorlar ya valla ne ara 7 aylık oldu ben anlamadım
Anneler, saç boyatmayi düşünen var mi? Aşırı aşırı aşırı beyazım var artık müdahale istiyor, uclara bi renk bi ışık biseylerde istiyorum ama sizce sorun olur mu? Yaptiraniniz var mi?
Birde günde ne kadar kahve içiyorsunuz? Ben bir filtre bir Türk kahvesi içiyorum ama artık arttirsak kafein miktarını biraz daha be olur ki?
Ve son olarak hiç alkol aldınız mi? Emzirme ve alkol arasında ki dengeyi nasıl yapabiliriz?
Çok soru sordum, şimdiden teşekkürler
Ben Bim de gördüm aldım yani marka link yokHangi marka aldın.
Ben oyuncakcilarda baktım bulamadım.
Netten sipariş vereceğim de hangisi kararsizim
Buna duyu bütünleme iyi geliyor bazı bebeklerde oluyor işte ıslak şeye dokunmak istememe çime basamama vs vs bu konuda araştırma ve okumalar yapabilirsin.Benim de bi sorum vardi. Ek gidaya basladik kasikla 3-4 kasik yiyor bebegim hic sorun yok. Ama eline verince yumusak seylerde resmen huylaniyor dokunmuyor. Avokado, haslanmis patates, havuc dokundugu an birakiyor , bi daha da almiyor. Blw yalan oldunormal mi acaba ya baska var mi boyle
Ya tüh geçmiş olsun deneyinleyerek öğreniyor insan ama senin oğlan hızlı gidiyor sen her ihtimali aklında bulundur çok şükür ki bişey olmamışSabah sabah 5 yıl yaşlandım çocuk büyütmek böyle bir şey miyataktan yere atladı deli oğlum dişi dudağını sıyırdı üstümüz başımız kan revan ağla ağla korkunçtu yaa. Şükür bişeyi yok ama çok hareketlendiler artık yüksek yerlerde daha dikkatli olmak lazım. Şahsen öyle bir hareket yapabileceğini bilmiyodum acı bi şekilde öğrenmiş oldum.
Gelmiş geçmiş olsun beterinden korusun Allah dikkat edin bebelerin ağırlık merkezi kafalarıymış bende ilk çocukta öğrenmiştim artık bir yere koyduğumda gözümün önüne ihtimaller geliyor hepsine önlem alıp öyle bırakıyorum ki genelde bırakamıyorum. Bu halleri çok güzel hem büyüsün hem büyümesin derken kafayı kırıyoruz.Sabah sabah 5 yıl yaşlandım çocuk büyütmek böyle bir şey miyataktan yere atladı deli oğlum dişi dudağını sıyırdı üstümüz başımız kan revan ağla ağla korkunçtu yaa. Şükür bişeyi yok ama çok hareketlendiler artık yüksek yerlerde daha dikkatli olmak lazım. Şahsen öyle bir hareket yapabileceğini bilmiyodum acı bi şekilde öğrenmiş oldum.
O büyükten bize geldi kullanamadım çok hantal ve boyu kısa resmen dizi yere değecekti neyse gidip deneyerek alın bence bir de en fazla 15 dk duruyor içinde o da rahatsa onun yerine yürütme yardımcısı var sen elinde tutuyorsun eğilmşyorsun bulursam atayımKızlar yürüteç almayı hiç düşünmüyordum güvenli gelmiyor diye, e bebekte baya sağlam duran modeller gördüm bir sürü tekerleği var silikon kaymaz, bu uşak sürekli yürümek istiyor belim boynum kopuyor iki büklüm kaldım kas gevşetici kullanıyorum boyun fıtığımda var doktorumuz önermiyorum dedi ama gelsin baksın o zamannerden keşfetti bu yürüme işini yere koyuyorum yerdede çılgınlar gibi dönüyor koltuğun altına yatağın altına hep kafasını vuracak yerleri buluyor itinayla yere koyunca da başını bekliyorum alıo alıp oyun matına koyuyorum ben yaşlı bir insanım bana yürüteç lazım tavsiyesi olan kullanan var mı, güvenlik açısından zaten başında bekliyorum en azından eğilip iki büklüm kalmam sürekli de koymam zaten arada bir
Kızlar yürüteç almayı hiç düşünmüyordum güvenli gelmiyor diye, e bebekte baya sağlam duran modeller gördüm bir sürü tekerleği var silikon kaymaz, bu uşak sürekli yürümek istiyor belim boynum kopuyor iki büklüm kaldım kas gevşetici kullanıyorum boyun fıtığımda var doktorumuz önermiyorum dedi ama gelsin baksın o zamannerden keşfetti bu yürüme işini yere koyuyorum yerdede çılgınlar gibi dönüyor koltuğun altına yatağın altına hep kafasını vuracak yerleri buluyor itinayla yere koyunca da başını bekliyorum alıo alıp oyun matına koyuyorum ben yaşlı bir insanım bana yürüteç lazım tavsiyesi olan kullanan var mı, güvenlik açısından zaten başında bekliyorum en azından eğilip iki büklüm kalmam sürekli de koymam zaten arada bir
O büyükten bize geldi kullanamadım çok hantal ve boyu kısa resmen dizi yere değecekti neyse gidip deneyerek alın bence bir de en fazla 15 dk duruyor içinde o da rahatsa onun yerine yürütme yardımcısı var sen elinde tutuyorsun eğilmşyorsun bulursam atayım
Evet bu yürüme yardımcısını da aldım henüz gelmedi bugün belim iflas olunca yürüteçlere baktım ama hantal diyorsun yada basit bir şey alıp 5-10 dk bıraksam mı, ilkinde banada hediye gelmişti hiç kullanmamıştım zaten 10 aylık yürümüştü oğlum o bağımsızdı istemezdi tutup yürüteyim falan kucakta istemezdi bu yapışık geçen Pheepsin dediği aklımda sürekli g*tle don gibiyiz demişti yaE bebekte sevi bebe yürüme yardımcısı diye geçiyor
Benim ev evlikten çıktı heryerde bişey oyun çiti koyacak yer bile yok ihtiyarlık hevesi duyduğumu aldım gördüğümü aldımKızlar kızlar oyun çiti aldınız mı? Ben oyun alanı almıştım ama benim kıza küçük geldi sanırım sevmedi orayı. Bir süredir emekliyordu ama az az 2 gündür bir hızlandı ki sormayın bir saniye nefes alamıyorum. Çiti de sevmezse ne yapıcam ben heeelpEmekliyor olmasının tek iyi yanı çok yoruluyor daha uzun uyuyor
Emekleyince çit içinde sınırlı kalması biraz sinir yaparmı acaba diye düşündüm ama kız senin ki belkide hoşuna gider bizim eşkiyaları orda tutmak zor, Emekleyince odadan dışarı çıkıyor mu benimki emeklemiyor ama fırıldak gibi dönerek heryere gidiyor gözü hep kapıdaKızlar kızlar oyun çiti aldınız mı? Ben oyun alanı almıştım ama benim kıza küçük geldi sanırım sevmedi orayı. Bir süredir emekliyordu ama az az 2 gündür bir hızlandı ki sormayın bir saniye nefes alamıyorum. Çiti de sevmezse ne yapıcam ben heeelpEmekliyor olmasının tek iyi yanı çok yoruluyor daha uzun uyuyor
Ahhahah hepimiz aynıyız emin ol ne gördüysem alıyorumBenim ev evlikten çıktı heryerde bişey oyun çiti koyacak yer bile yok ihtiyarlık hevesi duyduğumu aldım gördüğümü aldım
oyun alanı içinde durmadı işte, çıkıp gezmek istiyor. Ama güvenli alan içinde bir yere ihtiyacım var. Benim peşimden ve kedinin peşinden her yere gidiyor şu an oda oda geziyoruzEmekleyince çit içinde sınırlı kalması biraz sinir yaparmı acaba diye düşündüm ama kız senin ki belkide hoşuna gider bizim eşkiyaları orda tutmak zor, Emekleyince odadan dışarı çıkıyor mu benimki emeklemiyor ama fırıldak gibi dönerek heryere gidiyor gözü hep kapıda
Bide kedi varsa tamam kedi önde arkada bebiş en arkada sen kolay gelsinAhhahah hepimiz aynıyız emin ol ne gördüysem alıyorum
oyun alanı içinde durmadı işte, çıkıp gezmek istiyor. Ama güvenli alan içinde bir yere ihtiyacım var. Benim peşimden ve kedinin peşinden her yere gidiyor şu an oda oda geziyoruz
Yani zıpladı şaka gibi bişey hiç aklıma gelmezdi. Ki yatağın her köşesine battaniye serdim düşerse diye tek battaniye serili olmayan taraftan düştüYa tüh geçmiş olsun deneyinleyerek öğreniyor insan ama senin oğlan hızlı gidiyor sen her ihtimali aklında bulundur çok şükür ki bişey olmamış
Hahahah bizimki de öyle görme radarından çıkınca başlıyor ağlamaya o yüzden iş yapamıyorum ana kucağında duruyor bir ayağım onu sallıyor ellerim yemek yapıyor bulaşık yıkıyor bazen durmazsa hiç bir şey yapamıyorumEvet bu yürüme yardımcısını da aldım henüz gelmedi bugün belim iflas olunca yürüteçlere baktım ama hantal diyorsun yada basit bir şey alıp 5-10 dk bıraksam mı, ilkinde banada hediye gelmişti hiç kullanmamıştım zaten 10 aylık yürümüştü oğlum o bağımsızdı istemezdi tutup yürüteyim falan kucakta istemezdi bu yapışık geçen Pheepsin dediği aklımda sürekli g*tle don gibiyiz demişti ya
Amin bütün evlatlarımızıGelmiş geçmiş olsun beterinden korusun Allah dikkat edin bebelerin ağırlık merkezi kafalarıymış bende ilk çocukta öğrenmiştim artık bir yere koyduğumda gözümün önüne ihtimaller geliyor hepsine önlem alıp öyle bırakıyorum ki genelde bırakamıyorum. Bu halleri çok güzel hem büyüsün hem büyümesin derken kafayı kırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?