- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.721
O zaman armut alerjisi mi var, ne kadar da severek yemişti yavrum üzüldümAlerjiye benziyor bence
Çelik tencere kullanıyorum, omlet ve pankek için tefalin küçük boy tavasını aldım sadece kızıma kullanıcamBu arada hangi tencereyi kullanıyoruz ek gıda için? Çelik kullanıyorum da şu an iiyi midir? Granit döküm mü alsam diyorum çeliğe yapışabilir omlet pankek falan?
Banada alerji gibi geldi canım. Normalde Ağustos annesiyim bende bebişim temmuzda doğdu. Maşallah yha kuzuya. Bi dr a danisirsin olmadı alerjiler icinO zaman armut alerjisi mi var, ne kadar da severek yemişti yavrum üzüldüm
Seni cok iyi anliyorum bende de bu hisler oldukca fazla üstelik uykuya cok hasretim bu da benim sinirlerimi asiri geriyor. Ben arada bebisleri babaya birakarak disari cikiyorum kesinlikle cok iyi geliyor. Senin de birakabilecegin birileri varsa veya babaya birakabilirsen cık disari arada bi enerji depola. Inan bana cikmak bile zor geliyordu artik evde durmaktan disari cikmak istemiyordum. Fakat cikinca cok cok iyi geliyor.Ya biraz dert dökmek gibi olacak ama tahammülü azalmış hisseden sadece ben miyim
İçinden çıkamadığım bi kısır döngüye mecburum gibi hissediyorum bir kaç aydır, kendim için birşeyler yapmayı özledim, yani kendim için derken mesela yemek yerken bebişe de tattır, su içerken bebişe de tattır, vermezsem zaten ağlamalar başlıyor. Bebiş uyudu çamaşır bulaşık hallet hâlâ uyanmamışsa biraz uyu ya da ses çıkarmadan takıl yoksa uyanıyoreşim ilgili birisi şükürler olsun ama beni görmüyor gibi ya da her şey üstüme gelmeye başladı bilmiyorum, bebeğimi tabi ki çok seviyorum sadece kendim olmayı unuttum gibi böyle şeyler yaşayıp atlatanlar nasıl atlattınız acaba
Hayirli olsun cnm bunda da vardır bi hikmet. Tabii ki bu annenin karari ama aldirma konusu gecince benim icim bi cızz ediyor. Yillarca anne olmak icin ugrasmis biri olarak söylüyorum ki bir mucize icinde atan bir kalpSlm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı buna hiç hazır değilim şuanbana akil verin
Oyyyss masallah bambam ciddem bambam cıktiOy oy oy başıma gelenler bugün daha yeni kahvemi aldım kıçımın üstüne oturdum. Bambam ayağa kalkıyo nasıl oldu ne ara oldu hiç bir fikrim yok ama tutunuyo sehpaya koltuğa çekiyo kendini önce dizlerinin üstüne sonra ayağa kalkıyo eee denge 0 geriye devriliyo hemen kaç kere kafasını vurdu bugün bilmiyorumbirde bababababa diye bağırmıyo mu deliricem onada bugün başladı dişleri rahatlayınca patladı gitti enerci gerçekten peşine koşmaktan belim ağrıdı bugün iflahım kesildi bundan sonra hayat böyle mi benim için şunu sipariş verdim işe yararsa haber veririm
Alerji gibi cnm vucudunun baska bi yerinde var mi? Bence gecince bi daha dene baska biseyden olmus da olabilir anne sütü aliyorsa senin yedigin bisey de yapabiliyor. Ben tursu yedidigimde kizimin birinde oluyordu ayni bu sekildeKızlar heeeelp kızıma dün armut yedirmiştim bu sabah böyle uyandı ve hala geçmedi alerji mi egzama mı nedir bu?
Olur valla faydası olsun eveOyyyss masallah bambam ciddem bambam cıktisen onu yakında ekmek almaya da yollarsın ben sana diyim
Yani o dönem sadece armut verdiysen yeni olarak öyle görünüyorO zaman armut alerjisi mi var, ne kadar da severek yemişti yavrum üzüldüm
Teflon önermiyorlar ama teflon mu aldığın nasıl bir şeyÇelik tencere kullanıyorum, omlet ve pankek için tefalin küçük boy tavasını aldım sadece kızıma kullanıcam
Benim kızın da böyle başladı ve sonra baya kabardı kaşındı. Hemen ek gıdayı kestim, söndükten sonra armutu koklatmadım bile :/ hayırlı olsun senin kız da armuta hassasmışKızlar heeeelp kızıma dün armut yedirmiştim bu sabah böyle uyandı ve hala geçmedi alerji mi egzama mı nedir bu?
Amin cnm inşallah sağlıklı doğsun daHayirli olsun cnm bunda da vardır bi hikmet. Tabii ki bu annenin karari ama aldirma konusu gecince benim icim bi cızz ediyor. Yillarca anne olmak icin ugrasmis biri olarak söylüyorum ki bir mucize icinde atan bir kalp. Evt cok zor hamileligi bakımı, sorumlulugu. Ikizlerime bakarken sinir harbi gecirdigimde bi tane embriyo mu koydurdursaydim diyorum tabi bu düsünce 0.2 saniye falan sürüyor. Iyi ki olmuşlar. Sen de kucagina aldiginda oyle soyleyeceksin. Saglikla gelsin insallah
Sağlık ocağında iğne vurulmuştum korunmak için ben altı aylık biliyordum meğer üç ay koruyomus vuruldugum sormayida unutunca ne zaman geliyim iğneye die pat gebelik testi yaptım cif çizgi sanieyle çıktı damlatir damlatmaz hayırlısı olsun ne diyim zorluycsk ama olsun ama doğumdan sonra kesinlikle sprail taktiricam o korumustu ne güzel on yılGncgm28 hayırlı olsun canım vardır bunda da bir hayır sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah. Ben o kadar korkuyorum ki hamile kalırım diye ilişkiye bile girmiyorum korkudan. Bu da yanlış ama napayım içimden gelmiyor. Çok zor geldi çocuk bakmak bana. Canım ciğerim tabi ki ama artık işe dönmek evden çıkmak istiyorum. Korunuyor muydun nasıl oldu
Geçmiş olsun senin kızına da. O zaman bay baaay armut diyoruzBenim kızın da böyle başladı ve sonra baya kabardı kaşındı. Hemen ek gıdayı kestim, söndükten sonra armutu koklatmadım bile :/ hayırlı olsun senin kız da armuta hassasmış
Klasik tefal tavası, öyle miymiş çeliklere yapışır ki her şey yaTeflon önermiyorlar ama teflon mu aldığın nasıl bir şey
Yok canım sadece yüz bölgesinde var, anne sütü alıyor evet dün farklı olarak mango ve Hindistan cevizi yemiştim ondan mı acaba hiç aklıma gelmemişti. Bakayım bir kaç gün sonra tekrar armut denerimAlerji gibi cnm vucudunun baska bi yerinde var mi? Bence gecince bi daha dene baska biseyden olmus da olabilir anne sütü aliyorsa senin yedigin bisey de yapabiliyor. Ben tursu yedidigimde kizimin birinde oluyordu ayni bu sekilde
7.ay kontrolü haftaya o zaman gidicem artık sorarım bakalım, teşekkür ederimBanada alerji gibi geldi canım. Normalde Ağustos annesiyim bende bebişim temmuzda doğdu. Maşallah yha kuzuya. Bi dr a danisirsin olmadı alerjiler icin
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağlık ocağında iğne vurulmuştum korunmak için ben altı aylık biliyordum meğer üç ay koruyomus vuruldugum sormayida unutunca ne zaman geliyim iğneye die pat gebelik testi yaptım cif çizgi sanieyle çıktı damlatir damlatmaz hayırlısı olsun ne diyim zorluycsk ama olsun ama doğumdan sonra kesinlikle sprail taktiricam o korumustu ne güzel on yıl
Dediğin doğru bak, bebişle çıkınca daha çok yoruluyorum. Deneyeceğim bu tavsiyeyi teşekkürlerSeni cok iyi anliyorum bende de bu hisler oldukca fazla üstelik uykuya cok hasretim bu da benim sinirlerimi asiri geriyor. Ben arada bebisleri babaya birakarak disari cikiyorum kesinlikle cok iyi geliyor. Senin de birakabilecegin birileri varsa veya babaya birakabilirsen cık disari arada bi enerji depola. Inan bana cikmak bile zor geliyordu artik evde durmaktan disari cikmak istemiyordum. Fakat cikinca cok cok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?