2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bu arada hangi tencereyi kullanıyoruz ek gıda için? Çelik kullanıyorum da şu an iiyi midir? Granit döküm mü alsam diyorum çeliğe yapışabilir omlet pankek falan?

Bu arada hangi tencereyi kullanıyoruz ek gıda için? Çelik kullanıyorum da şu an iiyi midir? Granit döküm mü alsam diyorum çeliğe yapışabilir omlet pankek falan?
Çelik tencere kullanıyorum, omlet ve pankek için tefalin küçük boy tavasını aldım sadece kızıma kullanıcam

Seni cok iyi anliyorum bende de bu hisler oldukca fazla üstelik uykuya cok hasretim bu da benim sinirlerimi asiri geriyor. Ben arada bebisleri babaya birakarak disari cikiyorum kesinlikle cok iyi geliyor. Senin de birakabilecegin birileri varsa veya babaya birakabilirsen cık disari arada bi enerji depola. Inan bana cikmak bile zor geliyordu artik evde durmaktan disari cikmak istemiyordum. Fakat cikinca cok cok iyi geliyor.

Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı buna hiç hazır değilim şuan bana akil verin
Hayirli olsun cnm bunda da vardır bi hikmet. Tabii ki bu annenin karari ama aldirma konusu gecince benim icim bi cızz ediyor. Yillarca anne olmak icin ugrasmis biri olarak söylüyorum ki bir mucize icinde atan bir kalp. Evt cok zor hamileligi bakımı, sorumlulugu. Ikizlerime bakarken sinir harbi gecirdigimde bi tane embriyo mu koydurdursaydim diyorum tabi bu düsünce 0.2 saniye falan sürüyor. Iyi ki olmuşlar. Sen de kucagina aldiginda oyle soyleyeceksin. Saglikla gelsin insallah

Oyyyss masallah bambam ciddem bambam cıkti sen onu yakında ekmek almaya da yollarsın ben sana diyim

Kızlar heeeelp kızıma dün armut yedirmiştim bu sabah böyle uyandı ve hala geçmedi alerji mi egzama mı nedir bu?
Alerji gibi cnm vucudunun baska bi yerinde var mi? Bence gecince bi daha dene baska biseyden olmus da olabilir anne sütü aliyorsa senin yedigin bisey de yapabiliyor. Ben tursu yedidigimde kizimin birinde oluyordu ayni bu sekilde

Kızlar heeeelp kızıma dün armut yedirmiştim bu sabah böyle uyandı ve hala geçmedi alerji mi egzama mı nedir bu?
Benim kızın da böyle başladı ve sonra baya kabardı kaşındı. Hemen ek gıdayı kestim, söndükten sonra armutu koklatmadım bile :/ hayırlı olsun senin kız da armuta hassasmış

Amin cnm inşallah sağlıklı doğsun da

Sağlık ocağında iğne vurulmuştum korunmak için ben altı aylık biliyordum meğer üç ay koruyomus vuruldugum sormayida unutunca ne zaman geliyim iğneye die pat gebelik testi yaptım cif çizgi sanieyle çıktı damlatir damlatmaz hayırlısı olsun ne diyim zorluycsk ama olsun ama doğumdan sonra kesinlikle sprail taktiricam o korumustu ne güzel on yıl

Benim kızın da böyle başladı ve sonra baya kabardı kaşındı. Hemen ek gıdayı kestim, söndükten sonra armutu koklatmadım bile :/ hayırlı olsun senin kız da armuta hassasmış
Geçmiş olsun senin kızına da. O zaman bay baaay armut diyoruz İnşallah kabarmaz ya, komple ek gıdayı mı kestin iyileşene kadar?

Alerji gibi cnm vucudunun baska bi yerinde var mi? Bence gecince bi daha dene baska biseyden olmus da olabilir anne sütü aliyorsa senin yedigin bisey de yapabiliyor. Ben tursu yedidigimde kizimin birinde oluyordu ayni bu sekilde
Yok canım sadece yüz bölgesinde var, anne sütü alıyor evet dün farklı olarak mango ve Hindistan cevizi yemiştim ondan mı acaba hiç aklıma gelmemişti. Bakayım bir kaç gün sonra tekrar armut denerim

Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Dediğin doğru bak, bebişle çıkınca daha çok yoruluyorum. Deneyeceğim bu tavsiyeyi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…