2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Resmen geleceği varmış işte bu bebişin çift koruma yapsaymışsın aslında ben iğne olsam bile prezervatifsiz aslaaa

Geçmiş olsun senin kızına da. O zaman bay baaay armut diyoruz İnşallah kabarmaz ya, komple ek gıdayı mı kestin iyileşene kadar?
Evet. Zaten beden tepki verince biraz rahatsızlandı ishal karın ağrısı gurultular da oluştu. Onlar geçince (2-3 gün kadar) sonra tekrar tadım gibi başladım.
Şunu da söyleyeyim armutu ilk verdiğimde değil sonradan üçüncü denemede filan tepki verdi vücudu. tamam dedim vücut tolere edemeyecek 1 yaşa kadar hoççagal armut dedik.

Biz doktora gittik bugün. Artık keklere kreplere makarnalara başlayabilirsiniz dedi şükür boyu kilosu gayet güzel bu kadar harekete ve dişe rağmen ben kilo vermiştir diye gittim.
Maşallah paşaya yedir yedir kim tutar Bambamı bundan sonra afiyet bal şeker olsun. Banada sanki hiç büyümüyor gibi geliyor ama kilo alıyorlar ek gıda da alınca görenler kocaman olmuş diyor eski fotolara bakıyorum ordan anlıyorum, benimki makarnaya çıldırıyor biz yerken bir kaç defa verdim ağlayarak istediği tek gıda oldu. Benimde aklımda kek var hurmayla mı tatlandırsam onu düşünüyordum.

Biz doktora gittik bugün. Artık keklere kreplere makarnalara başlayabilirsiniz dedi şükür boyu kilosu gayet güzel bu kadar harekete ve dişe rağmen ben kilo vermiştir diye gittim.
Nasıl vereceğiz onları minik minik parçalar yaparak mı? Ay yutabilecekler mi şimdi taneli veriyorum da ıslak gibi hep ya korktum

İyice basalım enerjiyi aynen yaa fotolara bakmasam anlamıyodum ama artık çok hızlı hareketlenmeye başladı anlaşılıyo büyüdüğü tarif bakıyorum bende birkaç yabancı kaynağada bakıcam ona göre vericem ilk keki. Elma veya hurma özü olur dut kurusu olur

Nasıl vereceğiz onları minik minik parçalar yaparak mı? Ay yutabilecekler mi şimdi taneli veriyorum da ıslak gibi hep ya korktum
Çok küçük genelde şerit gibi omlet krep sebze falan. Makarna mesela bir burgu makarnanın yarısı kadarı rahat yutarlar. Kek yumuşak zaten yanında su bulundurucaksın.

Havuçlu cevizli tarçınlı kek yapacam, 1 yumurta sarısı, 2 kaşık zeytin yağı, 2 kaşık yoğurt, tam buğday unu ile tam yulaf ununu karışık kullanacam hurma özü ile tat veririm kabartma tozu yerinede yoğurt veya peynir altı suyu kullanıyorum senin peynir altı sularının sahneye çıkma vakti geldi

Ahahahha aynen öyle dağ taş peynir altı suyu süper tarif bende bunu yapayım

Kizlar benim ikizlerden biri de bugün diş patlatmis cay kasigi ile cit cit sesi duydum salı günü ateşi 39.5 -40 derece civarlarinda 24 saat boyunca sürdü hatta biraz daha fazla ama birden gecti sonra da dişi patlatti. Simdi diger bebegim ateşli ayni anda mi cikaracaklarbacaba bilemedim. Diş bu kadar yuksek ateş yapabiliyormus onu da tecrübe ettim. İstahi da o gün baya gitmisti. Diş bekleyenlere bilgi vermek istedim.

Şu disler biraz büyüsün ben de yapayım böyle bi kek. hurmayi oglumda direkt minicik dograyip mamalarina koyoyordum özünü hic denemedim.

Hayırlı olsun incisi minnoşungenelde yapmaz 38 i geçmez derler doktorlar oysa bak her çocuk farklı 1 gün yüksek ateş yapıp kendiliğinden düştüyse kesin diş yaptı demek. Seninkiler sıra sıra gelecek Allah kolaylık versin

Şu disler biraz büyüsün ben de yapayım böyle bi kek. hurmayi oglumda direkt minicik dograyip mamalarina koyoyordum özünü hic denemedim.
Aslında hurma püresi hurma özü diye yanlış yazdım og nin, yaptığım şeylere yakışacaksa 1 çay kaşığı koyuyorum hem faydalı hem lezzet veriyor. Hurma özü de güzel olabilir aslında pekmez gibi oluyor. Kabızlık yaşadığımız için normal hurmayı suda bekletip ezip yediriyorum kayısı ile birlikte hurma tam şifa kaynağı

Tesekkurler cnm evt gercekten oyle her cocukta farkli seyrediyormuş. Neyse ki ateşi cabuk normale döndü yoksa ateş yoruyor hem beni hem bebisi. Simdi siradaki gelsin

Gecen trendyolda makarna lutfen markasinin bebek irmigini alirken toz hurma sekerini de gördüm. Bilmiyorum kullanan var mi aslinda tadlandirmak isteidgim seylerde kullanmak guzel olabilir. Evt kayisi da cok iyi bu arada siz ceviz findik ogütülmuş sekilde katiyormusunuz mamalara erken mi acaba?

Hurmanın kurutulup toz haline getirilmiş hali galiba hiç denemedim ama güzel olabilir, ben yeni başladım öğütülmüş ceviz fındık vermeye benimki nazlı yemek konusunda bir gün severek yediğini ertesi gün sevmiyor, deneye yanıla ne yer diye akşama kadar mutfakta denemeler yapıyorum

Aynı mı olur yaaa heh iştahlı yedi diyorum 4.kaşık suratımda üstümde üstünde doktora sordum bugün yemiyo böyle yapıyor diye hala ek gıda olduğunu unutmayın anne sütü veya mama alması zaten yeterli zorlama asla devamlı teklif et sadece dedi birde artık sebzeyi yesin olayı bitti mevsim sebzesi neyse o verilicekmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…