• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bebe burdayım diye çığırıyor fotoda da 😃
Anlıyorum seni tabi senin kararın ama geldiyse bir bildiği vardı demekki diye de düşünmeden edemiyorum
Ben büyük konuştum tükürdüğümü yaladım şahsen şimdi 3.ye Allah bilir diyorum 😃
Ben istemiyorsam bunun için korunup önlem alıyorsam ona rağmen geliyorsa başımın üstünde yeri var.
Şimdi çıldırıyoruz bebiş için bazen babayla paylaşamıyoruz sen çok sevdin ama banane kavgası var koca insanların bu evde.
Kritik karar 2.çocuk benim için yaşım senin gibi genç olsa 3.yü de düşünürdüm. 3.düşünüp doğuran 4.ye neden olmasın ki demez mi😃
Hakkında hayırlısı olsun bebek güzel şeydir evet zordur hamileliği ayrı dert doğurması büyümesi hastalığı ama ondan güzel bişeyde var mı bu dünyada.
Evet ondan güzel şey yok tabikide aileler hemen isim düşünmeye başladı bile insan buna sinir oluyor sanki kendileri tasiyolar karinlarinda bugün kötü oldum ya işte midem alt üst oldu birde mutfaktayim aşçılık yapıyorum Ramazan'a kadar sabır dedim sonra işi birakicam bazen ağır kaldırmak zorunda kalıyorum birşey olmasında istemiyorum Allah'ın verdiği canın zarar görmesini istemem vardır bundada bir hayir

Oy oy oy başıma gelenler bugün daha yeni kahvemi aldım kıçımın üstüne oturdum. Bambam ayağa kalkıyo nasıl oldu ne ara oldu hiç bir fikrim yok ama tutunuyo sehpaya koltuğa çekiyo kendini önce dizlerinin üstüne sonra ayağa kalkıyo eee denge 0 geriye devriliyo hemen kaç kere kafasını vurdu bugün bilmiyorum 😀 birde bababababa diye bağırmıyo mu deliricem onada bugün başladı dişleri rahatlayınca patladı gitti enerci 🤦🏻‍♀️ gerçekten peşine koşmaktan belim ağrıdı bugün iflahım kesildi bundan sonra hayat böyle mi benim için 😀 şunu sipariş verdim işe yararsa haber veririm
Markası nefir güzelse bizde alalım

Ben bu konuda anne ne istiyorsa o olmalı kafasındayım. Yani eşinin çok bi söz hakkı yok gözümde ki doğuracak bakacak olan sensin. Daha yeni atlattı beden hamilelik serüvenini şimdi sil baştan sen olacaksın. O sadece hoppala yapacak.
Eşini ikna edebilirsin istemiyorsan bebeği ama normalde de 4. Yü doğuracaktım diyorsan yazık bebişe:) doğur gitsin
Orası öyle üç dört sene sonra istiyordum ama nasip böyleymiş napalim Eylül ayında tekrar doğum yapicam tetrar yasiycam olsun evlatlarım sağlıklı ya bana yeter Allah'ım anlima yazdıysa tekrar anne olmayı tekrar anne olmayı kabul ediyorum inşallah kız veya erkek gerçi kız olursa çok güzel olur ozman 2 kızım 2 oğlum olucak

Kızlar bebeğim uyuduktan 5/10 dk sonra uyanıylr sürekli nedeni ne olabilir
Sakinleşip uyumadıysa, üzeri kalın/ince ise, oda sıcak/soğuk ise, diş çıkarıyosa, yeni bir şey öğrendiyse, atak haftasıysa, gündüz uyku süresini aştıysa/yeterli uyumadıysa kutucuklarını işaretle bakalım neden öyle oluyomuş 😀

Sakinleşip uyumadıysa, üzeri kalın/ince ise, oda sıcak/soğuk ise, diş çıkarıyosa, yeni bir şey öğrendiyse, atak haftasıysa, gündüz uyku süresini aştıysa/yeterli uyumadıysa kutucuklarını işaretle bakalım neden öyle oluyomuş 😀
Diş heralde ha son 1 aydır böyleyiz ama ortada diş filan yok , hayırlısı Allahtan 🙌

Evet ondan güzel şey yok tabikide aileler hemen isim düşünmeye başladı bile insan buna sinir oluyor sanki kendileri tasiyolar karinlarinda bugün kötü oldum ya işte midem alt üst oldu birde mutfaktayim aşçılık yapıyorum Ramazan'a kadar sabır dedim sonra işi birakicam bazen ağır kaldırmak zorunda kalıyorum birşey olmasında istemiyorum Allah'ın verdiği canın zarar görmesini istemem vardır bundada bir hayir
Şimdi senin hormonlar sıfırlamadan tekrar tavan oldu ya ondan herşey batar sana isim bile düşünseler. Mesleğinde çok zor Allah kolaylığını verir inşallah. Sürekli ayakta kalmak zorundasın ve hamilelikte yemek kokusu çok zor.

Orası öyle üç dört sene sonra istiyordum ama nasip böyleymiş napalim Eylül ayında tekrar doğum yapicam tetrar yasiycam olsun evlatlarım sağlıklı ya bana yeter Allah'ım anlima yazdıysa tekrar anne olmayı tekrar anne olmayı kabul ediyorum inşallah kız veya erkek gerçi kız olursa çok güzel olur ozman 2 kızım 2 oğlum olucak

Mehter hayırlı olsun kuzu ya, gerçekten büyük bir sürpriz ama bu dünyadan da nasibi varmış diyelim artık 👍 Hayırlı olsun, Rabbim yardımcınız olsun şimdiden 🤲

Gncgm28 Gncgm28 hayırlı olsun canım vardır bunda da bir hayır sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah. Ben o kadar korkuyorum ki hamile kalırım diye ilişkiye bile girmiyorum korkudan. Bu da yanlış ama napayım içimden gelmiyor. Çok zor geldi çocuk bakmak bana. Canım ciğerim tabi ki ama artık işe dönmek evden çıkmak istiyorum. Korunuyor muydun nasıl oldu

Kızlar ben de bu sabah regl oldum ya 😔1.5 yıldır olmuyodum iyiydi bu ağrıdan ne kadar nefret ettiğimi unutmuşum ağrı kesici olarak napıyosunuz
Valla bi kere oldum geçenlerde altı buçuk aylık bebeğim, ağrı olmadı bi baktım kan var çamaşırımda o da tam adet gibi olmadı ama ya iki güne kesildi bitti

Valla bi kere oldum geçenlerde altı buçuk aylık bebeğim, ağrı olmadı bi baktım kan var çamaşırımda o da tam adet gibi olmadı ama ya iki güne kesildi bitti
Benimki de 6.5 aylık. Benimki hep çok ağrılı geçiyor ya zaten anlamıştım olacağımı kaç gündür sabaha karşı ağrıyla uyanıyodum bugün daha beter. Endometriozis hastasıyım ben ondan çektiriyo 🥺

Ben adet sancısından işten izin alır evde ağlardım. Öyle bir sancım vardı 1. De çok bir değişiklik olmadı ama 2.den sonra gerçekten eski ağrılarım olmadı bilmiyorum belki o kadar sancı ve doğum acısı sayesinde ağrı eşiğimde yükselmiş olabilir. Çünkü eskiden canına çok düşkün biriydim şimdi elime bıçak saplansa ben bi dikiş attırıp geliyorum rahatlığı var üstümde 🤣 yani demem o ki normal doğurup sancıları devam eden varsa 2.yi de düşünüyorsa orada bir rahatlık var diyebilirim. Hadi yine iyisiniz müjdemi isterim 😂

Kızlar heeeelp kızıma dün armut yedirmiştim bu sabah böyle uyandı ve hala geçmedi alerji mi egzama mı nedir bu?

Eklentiler

• IMG_6545.webp
    IMG_6545.webp
    15 KB · Görüntüleme: 67
Back