- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #33.741
Öyle diyolar ya bilen arkadaşlar bizi aydınlatır mısınızKlasik tefal tavası, öyle miymiş çeliklere yapışır ki her şey ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle diyolar ya bilen arkadaşlar bizi aydınlatır mısınızKlasik tefal tavası, öyle miymiş çeliklere yapışır ki her şey ya
Resmen geleceği varmış işte bu bebişinSağlık ocağında iğne vurulmuştum korunmak için ben altı aylık biliyordum meğer üç ay koruyomus vuruldugum sormayida unutunca ne zaman geliyim iğneye die pat gebelik testi yaptım cif çizgi sanieyle çıktı damlatir damlatmaz hayırlısı olsun ne diyim zorluycsk ama olsun ama doğumdan sonra kesinlikle sprail taktiricam o korumustu ne güzel on yıl
Resmen geleceği varmış işte bu bebişinçift koruma yapsaymışsın aslında ben iğne olsam bile prezervatifsiz aslaaa
![]()
Çift korumalı bebeyle aranıza katılan benResmen geleceği varmış işte bu bebişinçift koruma yapsaymışsın aslında ben iğne olsam bile prezervatifsiz aslaaa
![]()
Evet. Zaten beden tepki verince biraz rahatsızlandı ishal karın ağrısı gurultular da oluştu. Onlar geçince (2-3 gün kadar) sonra tekrar tadım gibi başladım.Geçmiş olsun senin kızına da. O zaman bay baaay armut diyoruzİnşallah kabarmaz ya, komple ek gıdayı mı kestin iyileşene kadar?
Maşallah paşayaBiz doktora gittik bugün. Artık keklere kreplere makarnalara başlayabilirsiniz dedişükür boyu kilosu gayet güzel bu kadar harekete ve dişe rağmen ben kilo vermiştir diye gittim.
Nasıl vereceğiz onları minik minik parçalar yaparak mı? Ay yutabilecekler mi şimdi taneli veriyorum da ıslak gibi hep ya korktumBiz doktora gittik bugün. Artık keklere kreplere makarnalara başlayabilirsiniz dedişükür boyu kilosu gayet güzel bu kadar harekete ve dişe rağmen ben kilo vermiştir diye gittim.
İyice basalım enerjiyiMaşallah paşayayedir yedir kim tutar Bambamı bundan sonra
afiyet bal şeker olsun. Banada sanki hiç büyümüyor gibi geliyor ama kilo alıyorlar ek gıda da alınca görenler kocaman olmuş diyor eski fotolara bakıyorum ordan anlıyorum, benimki makarnaya çıldırıyor biz yerken bir kaç defa verdim ağlayarak istediği tek gıda oldu. Benimde aklımda kek var hurmayla mı tatlandırsam onu düşünüyordum.
Çok küçük genelde şerit gibi omlet krep sebze falan. Makarna mesela bir burgu makarnanın yarısı kadarı rahat yutarlar. Kek yumuşak zaten yanında su bulundurucaksın.Nasıl vereceğiz onları minik minik parçalar yaparak mı? Ay yutabilecekler mi şimdi taneli veriyorum da ıslak gibi hep ya korktum![]()
Havuçlu cevizli tarçınlı kek yapacam, 1 yumurta sarısı, 2 kaşık zeytin yağı, 2 kaşık yoğurt, tam buğday unu ile tam yulaf ununu karışık kullanacam hurma özü ile tat veririm kabartma tozu yerinede yoğurt veya peynir altı suyu kullanıyorum senin peynir altı sularının sahneye çıkma vakti geldiİyice basalım enerjiyiaynen yaa fotolara bakmasam anlamıyodum ama artık çok hızlı hareketlenmeye başladı anlaşılıyo büyüdüğü
tarif bakıyorum bende birkaç yabancı kaynağada bakıcam ona göre vericem ilk keki. Elma veya hurma özü olur dut kurusu olur
![]()
Ahahahha aynen öyle dağ taş peynir altı suyuHavuçlu cevizli tarçınlı kek yapacam, 1 yumurta sarısı, 2 kaşık zeytin yağı, 2 kaşık yoğurt, tam buğday unu ile tam yulaf ununu karışık kullanacam hurma özü ile tat veririm kabartma tozu yerinede yoğurt veya peynir altı suyu kullanıyorum senin peynir altı sularının sahneye çıkma vakti geldi![]()
Şu disler biraz büyüsün ben de yapayım böyle bi kek. hurmayi oglumda direkt minicik dograyip mamalarina koyoyordum özünü hic denemedim.Havuçlu cevizli tarçınlı kek yapacam, 1 yumurta sarısı, 2 kaşık zeytin yağı, 2 kaşık yoğurt, tam buğday unu ile tam yulaf ununu karışık kullanacam hurma özü ile tat veririm kabartma tozu yerinede yoğurt veya peynir altı suyu kullanıyorum senin peynir altı sularının sahneye çıkma vakti geldi![]()
Hayırlı olsun incisi minnoşunKizlar benim ikizlerden biri de bugün diş patlatmis cay kasigi ile cit cit sesi duydumsalı günü ateşi 39.5 -40 derece civarlarinda 24 saat boyunca sürdü hatta biraz daha fazla ama birden gecti sonra da dişi patlatti. Simdi diger bebegim ateşli ayni anda mi cikaracaklarbacaba bilemedim. Diş bu kadar yuksek ateş yapabiliyormus onu da tecrübe ettim. İstahi da o gün baya gitmisti. Diş bekleyenlere bilgi vermek istedim.
Aslında hurma püresi hurma özü diye yanlış yazdım og nin, yaptığım şeylere yakışacaksa 1 çay kaşığı koyuyorum hem faydalı hem lezzet veriyor. Hurma özü de güzel olabilir aslında pekmez gibi oluyor. Kabızlık yaşadığımız için normal hurmayı suda bekletip ezip yediriyorum kayısı ile birlikte hurma tam şifa kaynağıŞu disler biraz büyüsün ben de yapayım böyle bi kek. hurmayi oglumda direkt minicik dograyip mamalarina koyoyordum özünü hic denemedim.
Aslında hurma püresi hurma özü diye yanlış yazdım og nin, yaptığım şeylere yakışacaksa 1 çay kaşığı koyuyorum hem faydalı hem lezzet veriyor. Hurma özü de güzel olabilir aslında pekmez gibi oluyor. Kabızlık yaşadığımız için normal hurmayı suda bekletip ezip yediriyorum kayısı ile birlikte hurma tam şifa kaynağı
Tesekkurler cnmHayırlı olsun incisi minnoşungenelde yapmaz 38 i geçmez derler doktorlar oysa bak her çocuk farklı 1 gün yüksek ateş yapıp kendiliğinden düştüyse kesin diş yaptı demek. Seninkiler sıra sıra gelecek Allah kolaylık versin
Gecen trendyolda makarna lutfen markasinin bebek irmigini alirken toz hurma sekerini de gördüm. Bilmiyorum kullanan var mi aslinda tadlandirmak isteidgim seylerde kullanmak guzel olabilir. Evt kayisi da cok iyi bu arada siz ceviz findik ogütülmuş sekilde katiyormusunuz mamalara erken mi acaba?Aslında hurma püresi hurma özü diye yanlış yazdım og nin, yaptığım şeylere yakışacaksa 1 çay kaşığı koyuyorum hem faydalı hem lezzet veriyor. Hurma özü de güzel olabilir aslında pekmez gibi oluyor. Kabızlık yaşadığımız için normal hurmayı suda bekletip ezip yediriyorum kayısı ile birlikte hurma tam şifa kaynağı
Hurmanın kurutulup toz haline getirilmiş hali galiba hiç denemedim ama güzel olabilir, ben yeni başladım öğütülmüş ceviz fındık vermeye benimki nazlı yemek konusunda bir gün severek yediğini ertesi gün sevmiyor, deneye yanıla ne yer diye akşama kadar mutfakta denemeler yapıyorumGecen trendyolda makarna lutfen markasinin bebek irmigini alirken toz hurma sekerini de gördüm. Bilmiyorum kullanan var mi aslinda tadlandirmak isteidgim seylerde kullanmak guzel olabilir. Evt kayisi da cok iyi bu arada siz ceviz findik ogütülmuş sekilde katiyormusunuz mamalara erken mi acaba?
Aynı mı olur yaaa heh iştahlı yedi diyorum 4.kaşık suratımda üstümde üstündeHurmanın kurutulup toz haline getirilmiş hali galiba hiç denemedim ama güzel olabilir, ben yeni başladım öğütülmüş ceviz fındık vermeye benimki nazlı yemek konusunda bir gün severek yediğini ertesi gün sevmiyor, deneye yanıla ne yer diye akşama kadar mutfakta denemeler yapıyorum![]()