• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Kızlar öksürükten perişan oldum gece yatirmiyor kuru öksürük değil doktoruma ulaşamıyorum yani bitki çayı yasak ama alternatif ne yapabilirim süt ısıtıp iciyorum nane limon asla fayda etmiyor önerebileceginiz bişey var mı
Süt de afedersiniz balgamı arttırdığı için öksürüğü azdırır derler ama net de bişey diyemiyorum ki. Hiçbişey içemiyoruz çareyi sütte vs. arıyoruz

Merhaba kızlar ben de inşallah tahmini 18 Ekim’de doğum yapacağım. Tüp bebek tedavisi görmüştüm devlette, şimdi doğum takibine özelde devam edeceğim. Doğum paketleri doğum fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Ankaradayım.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin benim de tahmini doğum 18 ekim 🥹🥹🥹

Şu zaman azalır bu zaman kesilir falan bir şey dedi mi? Ben pazartesi kalp atışı dinlemeye gideceğim soracağım ilk sorulardan biri de bu.
Ne zaman bu şikayetlerim biter diye sormak aklıma gelmedi. Bildiğim kadarı ile 2.trimester daha rahat geçiyormus

Süt de afedersiniz balgamı arttırdığı için öksürüğü azdırır derler ama net de bişey diyemiyorum ki. Hiçbişey içemiyoruz çareyi sütte vs. arıyoruz
Gerçekten öyle ilk aklıma gelen süt oluyor 🙈 ılık su limon birde ıhlamur deneycegim yalacak bisey kalmadı artık

Merhaba kızlar ben de inşallah tahmini 18 Ekim’de doğum yapacağım. Tüp bebek tedavisi görmüştüm devlette, şimdi doğum takibine özelde devam edeceğim. Doğum paketleri doğum fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Ankaradayım.
Medicana ankarada dogum paketleri prof 97000, doçent 87000, operatör 77000'mis.
Sadece doğum ucreti ise 57000.

Selam kızlar, gebelikte TSH 2,5 altında olması gerekiyormuş. Benim 2,5 idi geçen hafta. Bu hafta devlet hastanesinde kan verdim 4,2 çıktı. Dahiliyeye git tiroit hapı yazsin dedi. Benimle aynı durumda olan var mı TSH'iniz kaç mesela. Çok şaşırdım tüm degerlerimin normal çıkacağını zannediyordum
Merhaba, benm de tsh 4.29 çıktı. Euthrox 50 mg verdi doktor bana. Size nasl bir tedavi uyguladılar acaba

Kızlar öksürükten perişan oldum gece yatirmiyor kuru öksürük değil doktoruma ulaşamıyorum yani bitki çayı yasak ama alternatif ne yapabilirim süt ısıtıp iciyorum nane limon asla fayda etmiyor önerebileceginiz bişey var mı
Taze zencefil bal limon iç zencefilleri ye biraz acı ama en iyisi

Herkese merhaba iyi pazarlar
Sürekli olarak uyku halinde olan, uyuyup uyanınca da sersem gibi olan bütün günü o şekilde geçiren var mı benim gibi 🥺🥺
Sersem halde olmaktan çok sıkıldım hiçbir şey yapasım gelmiyor

Sürekli olarak uyku halinde olan, uyuyup uyanınca da sersem gibi olan bütün günü o şekilde geçiren var mı benim gibi 🥺🥺
Olmaz mı ne halsizlik hemde kafamı kaldıramıyorum bütün gün ayakta uyuyorum uyuma şansım olsa uyurum :(

Merhaba, benm de tsh 4.29 çıktı. Euthrox 50 mg verdi doktor bana. Size nasl bir tedavi uyguladılar acaba
Aynı ilacın 25 mg olanını verdi, 2 hafta ictim anca 2,53e düşmüş. Dozu arttırılarak 50 mg içiyorum şimdi. İyi olmuş siz direkt 50den baslamissiniz

Ben de öyleyim sürekli uyku hali ve sersemlikle yatıyorum hatta beslenemiyorum bile doğru düzgün sürekli halsizim

Olmaz mı ne halsizlik hemde kafamı kaldıramıyorum bütün gün ayakta uyuyorum uyuma şansım olsa uyurum :(
Ben de öyleyim sürekli uyku hali ve sersemlikle yatıyorum hatta beslenemiyorum bile doğru düzgün sürekli halsizim

Ben uyudukça daha da kötü oluyorum sersemleşiyorum midem başım bir tuhaf oluyor napacağımı şaşırdım ya 🥹

Back