- 10 Kasım 2022
- 5.114
- 4.217
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.701
Evet ondan güzel şey yok tabikide aileler hemen isim düşünmeye başladı bile insan buna sinir oluyor sanki kendileri tasiyolar karinlarinda bugün kötü oldum ya işte midem alt üst oldu birde mutfaktayim aşçılık yapıyorum Ramazan'a kadar sabır dedim sonra işi birakicam bazen ağır kaldırmak zorunda kalıyorum birşey olmasında istemiyorum Allah'ın verdiği canın zarar görmesini istemem vardır bundada bir hayirBebe burdayım diye çığırıyor fotoda da
Anlıyorum seni tabi senin kararın ama geldiyse bir bildiği vardı demekki diye de düşünmeden edemiyorum
Ben büyük konuştum tükürdüğümü yaladım şahsen şimdi 3.ye Allah bilir diyorum
Ben istemiyorsam bunun için korunup önlem alıyorsam ona rağmen geliyorsa başımın üstünde yeri var.
Şimdi çıldırıyoruz bebiş için bazen babayla paylaşamıyoruz sen çok sevdin ama banane kavgası var koca insanların bu evde.
Kritik karar 2.çocuk benim için yaşım senin gibi genç olsa 3.yü de düşünürdüm. 3.düşünüp doğuran 4.ye neden olmasın ki demez mi
Hakkında hayırlısı olsun bebek güzel şeydir evet zordur hamileliği ayrı dert doğurması büyümesi hastalığı ama ondan güzel bişeyde var mı bu dünyada.
Markası nefir güzelse bizde alalımOy oy oy başıma gelenler bugün daha yeni kahvemi aldım kıçımın üstüne oturdum. Bambam ayağa kalkıyo nasıl oldu ne ara oldu hiç bir fikrim yok ama tutunuyo sehpaya koltuğa çekiyo kendini önce dizlerinin üstüne sonra ayağa kalkıyo eee denge 0 geriye devriliyo hemen kaç kere kafasını vurdu bugün bilmiyorumbirde bababababa diye bağırmıyo mu deliricem onada bugün başladı dişleri rahatlayınca patladı gitti enerci gerçekten peşine koşmaktan belim ağrıdı bugün iflahım kesildi bundan sonra hayat böyle mi benim için şunu sipariş verdim işe yararsa haber veririm
Orası öyle üç dört sene sonra istiyordum ama nasip böyleymiş napalim Eylül ayında tekrar doğum yapicam tetrar yasiycam olsun evlatlarım sağlıklı ya bana yeter Allah'ım anlima yazdıysa tekrar anne olmayı tekrar anne olmayı kabul ediyorum inşallah kız veya erkek gerçi kız olursa çok güzel olur ozman 2 kızım 2 oğlum olucakBen bu konuda anne ne istiyorsa o olmalı kafasındayım. Yani eşinin çok bi söz hakkı yok gözümde ki doğuracak bakacak olan sensin. Daha yeni atlattı beden hamilelik serüvenini şimdi sil baştan sen olacaksın. O sadece hoppala yapacak.
Eşini ikna edebilirsin istemiyorsan bebeği ama normalde de 4. Yü doğuracaktım diyorsan yazık bebişe:) doğur gitsin
Ebebekte buldum valla bakmam lazım ama güzel bir noktaya değinildi ağırlık merkezini bozabilir diye. Ben almış bulundum deneyeyim ona göre yazarım alın almayın diyeMarkası nefir güzelse bizde alalım
Bende öyle bir sorun yok çok şükür illaki yaşıyan vardır benim kinin yanında bangır bangır müzik cal hayatta uyanmazKızlar bebeğim uyuduktan 5/10 dk sonra uyanıylr sürekli nedeni ne olabilir
Sakinleşip uyumadıysa, üzeri kalın/ince ise, oda sıcak/soğuk ise, diş çıkarıyosa, yeni bir şey öğrendiyse, atak haftasıysa, gündüz uyku süresini aştıysa/yeterli uyumadıysa kutucuklarını işaretle bakalım neden öyle oluyomuşKızlar bebeğim uyuduktan 5/10 dk sonra uyanıylr sürekli nedeni ne olabilir
Diş heralde ha son 1 aydır böyleyiz ama ortada diş filan yok , hayırlısı AllahtanSakinleşip uyumadıysa, üzeri kalın/ince ise, oda sıcak/soğuk ise, diş çıkarıyosa, yeni bir şey öğrendiyse, atak haftasıysa, gündüz uyku süresini aştıysa/yeterli uyumadıysa kutucuklarını işaretle bakalım neden öyle oluyomuş
Malesef uzun sürebiliyo azıcık sabır annesi çok çekiyolar gerçektenDiş heralde ha son 1 aydır böyleyiz ama ortada diş filan yok , hayırlısı Allahtan
Şimdi senin hormonlar sıfırlamadan tekrar tavan oldu ya ondan herşey batar sana isim bile düşünseler. Mesleğinde çok zor Allah kolaylığını verir inşallah. Sürekli ayakta kalmak zorundasın ve hamilelikte yemek kokusu çok zor.Evet ondan güzel şey yok tabikide aileler hemen isim düşünmeye başladı bile insan buna sinir oluyor sanki kendileri tasiyolar karinlarinda bugün kötü oldum ya işte midem alt üst oldu birde mutfaktayim aşçılık yapıyorum Ramazan'a kadar sabır dedim sonra işi birakicam bazen ağır kaldırmak zorunda kalıyorum birşey olmasında istemiyorum Allah'ın verdiği canın zarar görmesini istemem vardır bundada bir hayir
Orası öyle üç dört sene sonra istiyordum ama nasip böyleymiş napalim Eylül ayında tekrar doğum yapicam tetrar yasiycam olsun evlatlarım sağlıklı ya bana yeter Allah'ım anlima yazdıysa tekrar anne olmayı tekrar anne olmayı kabul ediyorum inşallah kız veya erkek gerçi kız olursa çok güzel olur ozman 2 kızım 2 oğlum olucak
Valla bi kere oldum geçenlerde altı buçuk aylık bebeğim, ağrı olmadı bi baktım kan var çamaşırımda o da tam adet gibi olmadı ama ya iki güne kesildi bittiKızlar ben de bu sabah regl oldum ya1.5 yıldır olmuyodum iyiydi bu ağrıdan ne kadar nefret ettiğimi unutmuşum ağrı kesici olarak napıyosunuz
Benimki de 6.5 aylık. Benimki hep çok ağrılı geçiyor ya zaten anlamıştım olacağımı kaç gündür sabaha karşı ağrıyla uyanıyodum bugün daha beter. Endometriozis hastasıyım ben ondan çektiriyoValla bi kere oldum geçenlerde altı buçuk aylık bebeğim, ağrı olmadı bi baktım kan var çamaşırımda o da tam adet gibi olmadı ama ya iki güne kesildi bitti
Hiçbir şeyKızlar ben de bu sabah regl oldum ya1.5 yıldır olmuyodum iyiydi bu ağrıdan ne kadar nefret ettiğimi unutmuşum ağrı kesici olarak napıyosunuz
Alerjiye benziyor benceKızlar heeeelp kızıma dün armut yedirmiştim bu sabah böyle uyandı ve hala geçmedi alerji mi egzama mı nedir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?