2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Az daha büyüseler şöyle 9-10 aylık olunca daha güzel yerler bide şimdi arada kaldılar sürekli aynı şeylerde sıkılıyorlar değişik yapıncada yemiyorlar 1 yaşından sonra ben kendi yemeklerimizi az tuzlu ve acısız yapıp ne yersek aynı yediriyordum bunda da öyle yaparım ama şimdi her gün düşünüyorum ne yapsam diye

Bugün benim bebe kendi rekorunu kırdı sabah 8 de uyandı öğlen 12 de emerken uyukladı 10 dk kadar yerine koymadan uyandı sonra bidaha asla uyutamadım ne yaptıysam bu saate kadar 23.20 itibaren uyudu hastada da değil mızıklanmadı da kendini 7 aylık değilde 7 yaşında sanıyor herhalde bu neydi böyle

Kesinlikle bende evde ne pişiyosa onu yesin taraftarıyım. Zaten farklı bişey yiyecekse kahvaltıda yer ara öğünde öğle yemeğinde yer bizim evde bütün aile zaten bi akşam yemeğinde beraber yiyor onun dışında yemek pişmiyo evde o yüzden blw yapmaya karar verdim zaten dişten dolayı yemiyodu şimdi alıştırdım alıştırdım sonra zor

Ya içerde eğlenirseniz onsuz kaçırsın mı yani partiyi

Blw cidden sabır istiyormuş arkadaşlar yere yumurta taneleri düşerken gülümseyerek 'hayır annecimmm, canım kızımmmm, onları yiyoruz bak böyleee' demek iki üç seferden sonra zorlayıcı oluyormuş mama sandalyesi altına serecek su geçirmez bir şey ayarlamam lazım ya da o rulo olanlardan alabilirim, önerisi olan var mı

Hevesimi kırmaaaa yapmaaaa o zaman baştan kabul edeyim yemeği yere duvara atacak ağzına sokmak yerine her yere sürecek ne kadardır blw yapıyosunuz

Blw olayını çok istiyorum ama benim psikoloji kaldırmaz gibi bide benimki hiç anlamıyor normalde her oyuncağı kıyafeti ne bulursa ağzına götüren bebe yemekleri hiç götürmüyor alıp yere atıyor saçına yüzüne sürüyor yanlışlıkla bile ağzına denk gelmiyor

Ya içerde eğlenirseniz onsuz kaçırsın mı yani partiyi
Sorma bugünde patates partisine katıldı Bugün yemek yaptırmadı bebiş büyük oğlumda fırında patates istedi sobada yapılır ya kumpir gibi patatesi fırına attık inci taneleri izlicem güya bebeyi uyutup inci taneleri beni izledi bebişte patates yedi inşallah kabız olmaz

Ben Instagramda izlerken bile geriliyorum, e bebekte var o rulo örtülerden

Ahahahaha çocuk o zaman ne istemediğini biliyo annesi kendi kendine yemek istemiyor net

Oh afiyet olsun yarın biraz sulu şeyler verirsin olur biter. Bu yemek işleri hiç düzene oturmayacak galiba bende 2 3 gün yemek yapabiliyosam 2 3 gün yapamıyorum dışardan yemeğide hiç sevmem

Ahahahaha çocuk o zaman ne istemediğini biliyo annesi kendi kendine yemek istemiyor net
Instagramda takip ettiğim biri var bizimkilerden 10 gün büyük sadece ve kendi yiyor inanırmısın ilk günden beri kaşık tutuyor büyük insan gibi tabi eline yüzüne bulaştırıyor günde 3 sefer banyo yaptırıyor annesi ay ben yaptıramam öyle ama çocuktaki gelişim süper benimki yenidoğan gibi onun yanında

Oh afiyet olsun yarın biraz sulu şeyler verirsin olur biter. Bu yemek işleri hiç düzene oturmayacak galiba bende 2 3 gün yemek yapabiliyosam 2 3 gün yapamıyorum dışardan yemeğide hiç sevmem
Şimdi extra dan bebeklere de yemek yapıyoruz ya bir avuç şey için aynı uğraşıyoruz ortak yemeğe geçince daha istikrarlı yaparsın benim büyük çocuk olduğu için yemek yapmaya çalışıyorum genelde olmasa bende yapmazdım valla bıktım

Ağzında kaşıkla doğmak diye bi tabir varyaa bebe yaşamış onu ahaha amaaaaan valla her çocuk şahsına münhasır anladım onu ve bence çoğunluğu bişeyi vaktinde yapmıyosa gelişimsel değil bildiğin canları istemedikleri için yapmıyolar

Doğru tabi şimdide aslında çorba falan yaparken yoğurt çorbası gibi baharat eklemeden ayrılabilir. Kısıtlı henüz tabi ama olsun bir öğün bir öğündür

Doğru tabi şimdide aslında çorba falan yaparken yoğurt çorbası gibi baharat eklemeden ayrılabilir. Kısıtlı henüz tabi ama olsun bir öğün bir öğündür
Dediğin gibi yapıyorum dün cennet çorbası yaptım ona ayırdım sarımsaklı sarımsaklı yedi eşim işten gelince aldı kucağına bu çocuk işkembeciye gitmiş gibi kokuyor diyor mercimek çorbası da içirdim bikere korktum gaz yapar mı diye ama yapmadı hiç en çokta mercimek çorbası sevdi

Kesinlikle öyle hepsinin kendi zamanı var birazda alıştırmada var ben yenidoğan gibi devam ediyorum onun annesi ilk günden beri büyük gibi davranıyordu çocuk mecbur büyüdü benimkinin 40 ı çıkmadı sanarsın

Adet olan anneler adet olacağınızı nasıl anladınız benim sol kasığımda bir ağrı var sanki yumurtalığımda adet mi olacağım acaba hem çok istiyorum olayım ödemim gitsin ama çok sancım oluyor o yüzden de istemiyorum

Oh şifa olsun beee cila çekmiş resmen
Zaten büyüyecek boşver Adet sancısı geliyodu ara sıra ama bir süre sancı sürdü yokluyodu gün içinde olmadan önceki gün güzel ağrısı vardı adet olunca hafif geçirdim şükür çok ağrılı olur normalde. Doğumdan sonra 4.ayda oldum birde 6.ayda şimdi gelicek mi yine bakalım emziriyosan düzensiz gelir heralde.

Hevesimi kırmaaaa yapmaaaa o zaman baştan kabul edeyim yemeği yere duvara atacak ağzına sokmak yerine her yere sürecek ne kadardır blw yapıyosunuz
Yeniyim daha ya ilk denememde köy yumurtası malum ağır kokulu baya zorladı, ikincide kontrollü denedim, bugün mesela ekmek koydum önüne en temelden gidelim dedim 10 parçadan birini ağzına götürdü tam mutlu oluyordum dudaklarını kapadı parça dışarda kaldı
Heh işte ben buna hiç inanmazdım, bebiş sağolsun yaşattı ve inandırdı

Bide mesela rulo bez bişi ayarladık koyduk ne kadar genişlik kurtaracak, zaten öğün sonrası mutfakta soyup öyle odaya geçiyoruz çünkü kırıntılar saçına kadar çıkıyor kirletme menzilini kestiremiyorum, bakalım deneye deneye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…