- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.761
Az daha büyüseler şöyle 9-10 aylık olunca daha güzel yerler bide şimdi arada kaldılar sürekli aynı şeylerde sıkılıyorlar değişik yapıncada yemiyorlar 1 yaşından sonra ben kendi yemeklerimizi az tuzlu ve acısız yapıp ne yersek aynı yediriyordum bunda da öyle yaparım ama şimdi her gün düşünüyorum ne yapsam diyeAynı mı olur yaaa heh iştahlı yedi diyorum 4.kaşık suratımda üstümde üstündedoktora sordum bugün yemiyo böyle yapıyor diye hala ek gıda olduğunu unutmayın anne sütü veya mama alması zaten yeterli zorlama asla devamlı teklif et sadece dedi birde artık sebzeyi yesin olayı bitti mevsim sebzesi neyse o verilicekmişşşş
Kesinlikle bende evde ne pişiyosa onu yesin taraftarıyım. Zaten farklı bişey yiyecekse kahvaltıda yer ara öğünde öğle yemeğinde yer bizim evde bütün aile zaten bi akşam yemeğinde beraber yiyor onun dışında yemek pişmiyo evdeAz daha büyüseler şöyle 9-10 aylık olunca daha güzel yerler bide şimdi arada kaldılar sürekli aynı şeylerde sıkılıyorlar değişik yapıncada yemiyorlar 1 yaşından sonra ben kendi yemeklerimizi az tuzlu ve acısız yapıp ne yersek aynı yediriyordum bunda da öyle yaparım ama şimdi her gün düşünüyorum ne yapsam diye
Ya içerde eğlenirseniz onsuz kaçırsın mı yani partiyiBugün benim bebe kendi rekorunu kırdı sabah 8 de uyandı öğlen 12 de emerken uyukladı 10 dk kadar yerine koymadan uyandı sonra bidaha asla uyutamadım ne yaptıysam bu saate kadar 23.20 itibaren uyudu hastada da değil mızıklanmadı da kendini 7 aylık değilde 7 yaşında sanıyor herhalde bu neydi böyle
Hevesimi kırmaaaa yapmaaaaBlw cidden sabır istiyormuş arkadaşlaryere yumurta taneleri düşerken gülümseyerek 'hayır annecimmm, canım kızımmmm, onları yiyoruz bak böyleee' demek iki üç seferden sonra zorlayıcı oluyormuş mama sandalyesi altına serecek su geçirmez bir şey ayarlamam lazım ya da o rulo olanlardan alabilirim, önerisi olan var mı
Blw olayını çok istiyorum ama benim psikoloji kaldırmaz gibi bide benimki hiç anlamıyor normalde her oyuncağı kıyafeti ne bulursa ağzına götüren bebe yemekleri hiç götürmüyor alıp yere atıyor saçına yüzüne sürüyor yanlışlıkla bile ağzına denk gelmiyorKesinlikle bende evde ne pişiyosa onu yesin taraftarıyım. Zaten farklı bişey yiyecekse kahvaltıda yer ara öğünde öğle yemeğinde yer bizim evde bütün aile zaten bi akşam yemeğinde beraber yiyor onun dışında yemek pişmiyo evdeo yüzden blw yapmaya karar verdim zaten dişten dolayı yemiyodu şimdi alıştırdım alıştırdım sonra zor
Sorma bugünde patates partisine katıldıYa içerde eğlenirseniz onsuz kaçırsın mı yani partiyi
Ben Instagramda izlerken bile geriliyorum, e bebekte var o rulo örtülerdenBlw cidden sabır istiyormuş arkadaşlaryere yumurta taneleri düşerken gülümseyerek 'hayır annecimmm, canım kızımmmm, onları yiyoruz bak böyleee' demek iki üç seferden sonra zorlayıcı oluyormuş mama sandalyesi altına serecek su geçirmez bir şey ayarlamam lazım ya da o rulo olanlardan alabilirim, önerisi olan var mı
AhahahahaBlw olayını çok istiyorum ama benim psikoloji kaldırmaz gibi bide benimki hiç anlamıyor normalde her oyuncağı kıyafeti ne bulursa ağzına götüren bebe yemekleri hiç götürmüyor alıp yere atıyor saçına yüzüne sürüyor yanlışlıkla bile ağzına denk gelmiyor
Oh afiyet olsunSorma bugünde patates partisine katıldıBugün yemek yaptırmadı bebiş büyük oğlumda fırında patates istedi sobada yapılır ya kumpir gibi patatesi fırına attık inci taneleri izlicem güya bebeyi uyutup inci taneleri beni izledi bebişte patates yedi inşallah kabız olmaz
Instagramda takip ettiğim biri var bizimkilerden 10 gün büyük sadece ve kendi yiyor inanırmısın ilk günden beri kaşık tutuyor büyük insan gibi tabi eline yüzüne bulaştırıyor günde 3 sefer banyo yaptırıyor annesi ay ben yaptıramam öyle ama çocuktaki gelişim süper benimki yenidoğan gibi onun yanındaAhahahahaçocuk o zaman ne istemediğini biliyo annesi kendi kendine yemek istemiyor net
Şimdi extra dan bebeklere de yemek yapıyoruz ya bir avuç şey için aynı uğraşıyoruz ortak yemeğe geçince daha istikrarlı yaparsın benim büyük çocuk olduğu için yemek yapmaya çalışıyorum genelde olmasa bende yapmazdım valla bıktımOh afiyet olsunyarın biraz sulu şeyler verirsin olur biter. Bu yemek işleri hiç düzene oturmayacak galiba bende 2 3 gün yemek yapabiliyosam 2 3 gün yapamıyorum dışardan yemeğide hiç sevmem
Ağzında kaşıkla doğmak diye bi tabir varyaa bebe yaşamış onu ahaha amaaaaan valla her çocuk şahsına münhasır anladım onu ve bence çoğunluğu bişeyi vaktinde yapmıyosa gelişimsel değil bildiğin canları istemedikleri için yapmıyolarInstagramda takip ettiğim biri var bizimkilerden 10 gün büyük sadece ve kendi yiyor inanırmısın ilk günden beri kaşık tutuyor büyük insan gibi tabi eline yüzüne bulaştırıyor günde 3 sefer banyo yaptırıyor annesi ay ben yaptıramam öyle ama çocuktaki gelişim süper benimki yenidoğan gibi onun yanında
Doğru tabi şimdide aslında çorba falan yaparken yoğurt çorbası gibi baharat eklemeden ayrılabilir. Kısıtlı henüz tabi ama olsun bir öğün bir öğündürŞimdi extra dan bebeklere de yemek yapıyoruz ya bir avuç şey için aynı uğraşıyoruz ortak yemeğe geçince daha istikrarlı yaparsın benim büyük çocuk olduğu için yemek yapmaya çalışıyorum genelde olmasa bende yapmazdım valla bıktım
Dediğin gibi yapıyorum dün cennet çorbası yaptım ona ayırdım sarımsaklı sarımsaklı yediDoğru tabi şimdide aslında çorba falan yaparken yoğurt çorbası gibi baharat eklemeden ayrılabilir. Kısıtlı henüz tabi ama olsun bir öğün bir öğündür
Kesinlikle öyle hepsinin kendi zamanı var birazda alıştırmada var ben yenidoğan gibi devam ediyorum onun annesi ilk günden beri büyük gibi davranıyordu çocuk mecbur büyüdü benimkinin 40 ı çıkmadı sanarsınAğzında kaşıkla doğmak diye bi tabir varyaa bebe yaşamış onu ahaha amaaaaan valla her çocuk şahsına münhasır anladım onu ve bence çoğunluğu bişeyi vaktinde yapmıyosa gelişimsel değil bildiğin canları istemedikleri için yapmıyolar
Oh şifa olsun beee cila çekmiş resmenDediğin gibi yapıyorum dün cennet çorbası yaptım ona ayırdım sarımsaklı sarımsaklı yedieşim işten gelince aldı kucağına bu çocuk işkembeciye gitmiş gibi kokuyor diyor mercimek çorbası da içirdim bikere korktum gaz yapar mı diye ama yapmadı hiç en çokta mercimek çorbası sevdi
Zaten büyüyecek boşverKesinlikle öyle hepsinin kendi zamanı var birazda alıştırmada var ben yenidoğan gibi devam ediyorum onun annesi ilk günden beri büyük gibi davranıyordu çocuk mecbur büyüdü benimkinin 40 ı çıkmadı sanarsın
Adet sancısı geliyodu ara sıra ama bir süre sancı sürdü yokluyodu gün içinde olmadan önceki gün güzel ağrısı vardı adet olunca hafif geçirdim şükür çok ağrılı olur normalde. Doğumdan sonra 4.ayda oldum birde 6.ayda şimdi gelicek mi yine bakalım emziriyosan düzensiz gelir heralde.Adet olan anneler adet olacağınızı nasıl anladınız benim sol kasığımda bir ağrı var sanki yumurtalığımda adet mi olacağım acaba hem çok istiyorum olayım ödemim gitsin ama çok sancım oluyor o yüzden de istemiyorum
Yeniyim daha ya ilk denememde köy yumurtası malum ağır kokulu baya zorladı, ikincide kontrollü denedim, bugün mesela ekmek koydum önüne en temelden gidelim dedimHevesimi kırmaaaa yapmaaaao zaman baştan kabul edeyim yemeği yere duvara atacak ağzına sokmak yerine her yere sürecek ne kadardır blw yapıyosunuz
Heh işte ben buna hiç inanmazdım, bebiş sağolsun yaşattı ve inandırdıBlw olayını çok istiyorum ama benim psikoloji kaldırmaz gibi bide benimki hiç anlamıyor normalde her oyuncağı kıyafeti ne bulursa ağzına götüren bebe yemekleri hiç götürmüyor alıp yere atıyor saçına yüzüne sürüyor yanlışlıkla bile ağzına denk gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?