- Konu Sahibi mutlutablo
- #9.521
Kızlar merhaba, vajinal enfeksiyon geçirip temizleyebilen yani tamamen geçen var mı? Gebeliğin başından beri çekiyorum. Antibiyotik kullandığımda da en fazla 1 hafta 10 gün gidiyor sonra yine aynı. Bıktım resmen. Bu aralar iyice arttı. Duyduğum ne varsa denedim. Kekik çayıyla yıkadın, intim ürünler kullanıyorum. Şu airtienz pahalı pedden kullandım. Ama yok. Gün içinde işteyken aşırı terliyorum iç çamaşırım su gibi ıslak oluyor. Hatta ilk başıma geldiğinde su geldi sanıp aşırı korkmuştum
Bir kez değiştiriyorum ama sürekli değiştirme inkanım olmuyor. İki haftadır arttı bu terlemem ve enfeksiyonum da arttı. Çözüm de bulamadım buna. Evdeyken günde 3-4 defa değiştiriyorum. Çok canım sıkılıyor yaşam kalitemi düşürüyor. 10 yıllık evliyim bu ikinci gebeliğim, şimdiye kadar ne sistit geçirmiştim ne vajinal enfeksiyon hiç bilmezdim
Birde 3 lü test yaptırdınız mı? Benim o arada kaynadı. Sanırım o ara doktora gitmedim hiç söyleyen de olmadı. Buraya da girememiştim bir ara konuşulduysa görmedim. 26. Haftadayım sizce gerekli mi

Birde 3 lü test yaptırdınız mı? Benim o arada kaynadı. Sanırım o ara doktora gitmedim hiç söyleyen de olmadı. Buraya da girememiştim bir ara konuşulduysa görmedim. 26. Haftadayım sizce gerekli mi