2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim cok sukur atesi dustu
ama oksurugu devam
doktor antibiyotik yazmisti vermedim basta baktim dusmuyor duzelmiyo kullandik mecburi antibiyotikle biraz daha iyi oldu

Millet doktordan daha biliyor demek
Bizim bebisede diyolar şunu ver kilo alsin falan takmiyorum artik

Kizlar korunma yontemi olarak aylik yada 3 aylik igne kullananlar oldumu?

Geçmiş olsun cnm çok şükür ki bişey olmamış artık bundan sonra dahada dikkatli olmamız lazım

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız biz oglusla 10 gündür hastayız ikimiz de domuz gribi olmuşuz yeni yeni kendimize geliriyoruz. Oğluşun burnu tıkalı, serum fizyolojik damlatip aspiratörle çekmeye çalışıyorum ama çok rahatsız ediyor belli. Bu buhar makinelerinden kullanan var mı aranızda ondan alayım diyorum artık çocuk rahat bir nefes alsın. Faydası olur mu hiç kullanmadım bilmiyorum o yüzden

Geçmiş olsun bizde domuz gribi olduk 2 hafta oldu ama öksürüğümüz hala kaldı. Biz Omron marka aldık. Memnunuz doktor önerisiyle almistik. Ventolin falan verdik gece uyurken rahatlatıyordu.

Millet doktordan daha biliyor demek
Bizim bebisede diyolar şunu ver kilo alsin falan takmiyorum artik
Gerek yok ya cidden bir anneye kendini yetersiz hissettirilmemi. Bakıcı geldi bize iki uç gun ama sürekli beni eleştirdi. Mesela çok fazla dışarı çıkıp gezdiğimiz için oğlumu hasta ettiğimi onun bir düzeni olmadığını işte bebekli kadinin evde oturup düzen kurması gerektiğini falan söyledi. Direkt ayırdım yolları kadinla. Evde oturan çocukta uyaran eksikliği oluyor falan diyorum yoo ben çocuklarımı hiç çıkarmadım hiçte eksiklik olmadı diyor

Valla biz hasta oldugumuzda sadece aşıya gitmiştik o hafta soguk diye çıkarmalısın güya yani olacağı varsa oluyor:) Böyle düşünen bir bakici da çok tuhafmış

Geçmiş olsun cnm çok şükür ki bişey olmamış artık bundan sonra dahada dikkatli olmamız lazım
Aynen öyle pimpirikli değilimdir emekliyo mesela koltuk köşesine gitmesine müsaade ediyorum kafasını çarpıyo yüzünü sürtüyo mesela ama düşmekle aynı değil çok korktum

Bence sizin etrafınızda haset kimseler var
özellikle böyle cümle kuran kardeşim olsa kıskançlıktan yapıyor diye düşünürüm
Bilmiyorum hayatınız nasıl ama hiçbir yerden eksi göremiyorlarsa e bari bebekten girelim diye niyet etmişler
Bebişinşze maşallah benm kızım 7700 şuanda. Ve gören 6 aylık olduğuna inanmıyor, maşallah diyip geçiyor.
Boyu da 69 cm han öyle tostoparlak değil boyu da var. 7 kg ve üzerine zayıf diyen bi gözlerini doktora göstersin

Hepimiz aynı şeyleri duyuyor yaşıyoruz bence
Bazen düşünüyorum acaba bende bilmeden milletin çocuğuna mudahele ediyor muydum.

Canım benim kızımda 7200 , 6 ay 4 günlüğüz bence gayet iyi, takma başkalarını

Kızlar böyle kilo ile ilgili üzüntü geldiğinde SMA hastası olup bebeğini aç bırakmak zorunda kalanları düşünün birazda, Rabbim başka dert vermesin o bebeler anne açım diyor, kilo alırsa yavrusu ilacı alamayacak diye bugün ki kalori doldu diyorlar. Yani bunu yazmak istemezdim ama gerçekten yapmayın dertsiz başa dert arıyorsunuz gibi geliyor. Bu konuda konuşana da dr kontrol ediyor bir durum olsa akıl alacağım kişi var diyin. Gerçekten böyle insanları çıkarın ya da hayatınızdan. JustAurora doğru söylüyor yani bir yerden bir çomak sokmak istiyorlar belli ki izin vermeyin.

Canim cok sukur atesi dustu
ama oksurugu devam
doktor antibiyotik yazmisti vermedim basta baktim dusmuyor duzelmiyo kullandik mecburi antibiyotikle biraz daha iyi oldu

Canım bizde 4.5 aylık iken antibiyotik kullanmak durumunda kalmıştık, doktorada demiştim doktor bey çok küçük değil mi antibiyotik verilir mi diye doktor da duruma göre yeni doğana Bike veriyoruz, bilinçsiz kullanımı yanlış yoksa antibiyotik tabiki kullanılmalı demişti ve sonrasında kullanmıştım ona rağmen zor toparlmıştık birde kullanmasak ne olurdu diye düşünmüştüm,
İnşallah hızlıca toparlar bir daha hasta olmazsınız

Çok haklısınız kızlar inanin takmamaya çalışıyorum ama gerçekten çıldırtıyorlar bu arada bu şekilde konuşan kişiler 60 yaş üstü akrabalar p yüzden kalp kirmakta istemiyorum. Susunca da kendi kendimi yiyip bitiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…