- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.421
Maşallah bambamaGece bebeleri geç yatan kızlar çözüm basit kaldırın 5 30 6 da güne başlayın. Biz o civarda uyanıyoruz ilk uyku 7.30 ikinci 10 30 üçüncü 1 dördüncü 3.30 sonra ya beşinci bir uyku yapıyo 5.30 gibi o zaman 7.30da gece uykusuna götürüyorum yada son uykuyu atlayıp 6.30ta naynay gece uykusu uyuyor
Tecrübeli anneler benim bambam emekliyoryer temizliğini neyle yaptınız beyaz sirke yeterli olur mu
Benim eşim 7 gibi anca geliyor, zaten yemek yiyoruz saat 7.30 oluyor. Kızımızı alıp odasına geçiyorlar biraz oyun derken Ada başlıyor göz kaşımaya eşimde hemen uyutuyor. Ben anca mutfak topla kahve yap faslında oluyorum. Bir de uyku öncesi uyaran olmamasına çok dikkat ediyoruz oyuncakları kaldırıyoruz kitap falan gösteriyoruz sadece, ışıkta loş oluyor. Sonra zaten uyuyor mesela şu an uykusu gelmeye başladı bu akşam en geç 8de uyumuş olurBaşka bişey gelmiyor aklıma uyku saatlerine dikkat ediyorum özelikle o sizin iyiymiş babayla uyuması hele.Bizimkiler 6 da geliyor eve sonra yemek faslı vs su gibi akıp geçiyor yemekten sonra hep babayla oynuyor abi arada dahil oluyor, keşke uyutmada babada olsa 9 da gidip uyanınca da 3 saat gözüme görünmeseler
Pek uzun sürmedi yaa 10 gün önce falandı sallanıyodu sadece iki üç gündür pata küte gidiyorMaşallah bambamaEmekleme pozisyonu aldıktan ne kadar sonra emeklemeye başladı ve bir de emeklemesini destekleyecek bir şey yaptın mı, benim kız pozisyonu alıyor ama henüz emeklemedi
Maşallah AdayaBenim eşim 7 gibi anca geliyor, zaten yemek yiyoruz saat 7.30 oluyor. Kızımızı alıp odasına geçiyorlar biraz oyun derken Ada başlıyor göz kaşımaya eşimde hemen uyutuyor. Ben anca mutfak topla kahve yap faslında oluyorum. Bir de uyku öncesi uyaran olmamasına çok dikkat ediyoruz oyuncakları kaldırıyoruz kitap falan gösteriyoruz sadece, ışıkta loş oluyor. Sonra zaten uyuyor mesela şu an uykusu gelmeye başladı bu akşam en geç 8de uyumuş olur
Bende işte sirke kokusunu sevmediğim için arada bir kullanırım sade suyla devam benimki zaten emeklemiyor hiç niyeti de yok dönmeye dönüyor ama normal yatırınca asla dönmüyor sevdiği bişeyi koyuyorum dönüp onu alıyor geri dönüp yatıyor sırt üstü uzağa koyuyorum 2 tur dönüyor alıyor geri yatıyor uzak diye de dönerken homurdanıyor senin gibi ananın diyor herhaldeYaaa çocuğu uyutup parti yapıyorsunuz içerde tabi aklı kalırtabi yaa 2 ay önceki uyku düzenimiz nerdeee şimdi ki nerde her ay değişik şeyler oluyor
Sirke iyi hoşta kokuyu sevmiyorum bitkisel temizlik malzemeleri var evde hamilelikte almıştım da mikrop yerleri yalaya yalaya geziyor emin olamadımsirkeye devam o zaman yapacak bişey yok
Ahahahaha yormasana çocuğu annesiBende işte sirke kokusunu sevmediğim için arada bir kullanırım sade suyla devam benimki zaten emeklemiyor hiç niyeti de yok dönmeye dönüyor ama normal yatırınca asla dönmüyor sevdiği bişeyi koyuyorum dönüp onu alıyor geri dönüp yatıyor sırt üstü uzağa koyuyorum 2 tur dönüyor alıyor geri yatıyor uzak diye de dönerken homurdanıyor senin gibi ananın diyor herhalde
Bizim ilk 2 ay müthişti uykusu düzeni sonra her ay yeni bişey çıktı ama eninde sonunda düzelecek en geç 2 yaşında baya iyi duruma gelir
Seninki herşeyi erken yapıyor maşallah sana 1 yıl veriyorumAhahahaha yormasana çocuğu annesihadi bakalım kaldı 1.5 yıl hahsjskaha
3 yıl uyumuyomuş bideSeninki herşeyi erken yapıyor maşallah sana 1 yıl veriyorum
Çok geçmiş olsunHastaliktan selamlar, antibiyotik surubu 5 gundur icmedi. Ya kustu ya tukurdugu icin hirilti ve öksuruk gecmedi. Doktor igneye basladiinsallah gecer igne ile
Ay hadi hayırlısı bakalım benim evde bir de kedi var artık nasıl temizlikle baş edeceğim bilmiyorumPek uzun sürmedi yaa 10 gün önce falandı sallanıyodu sadece iki üç gündür pata küte gidiyorbaşlar başlar önce ileri atılma sonra sürünme sonra ellerini kullanarak
Benimde kedim vardı ama vermek zorunda kaldımAy hadi hayırlısı bakalım benim evde bir de kedi var artık nasıl temizlikle baş edeceğim bilmiyorum
Mama sandalyesine koyuyorum mama sandalyesi oyuncağı var iki tane onları koyuyorum önlük giydiriyorum kollu olanlardan aldım müzik açıyorum karşısına geçiyorum bazen birlikte yiyoruz bazen sadece o yiyor mama sandalyesinin altına kullan atlardan aldım her zaman koymuyorum ama önlüğü yedekli biri kirlenince öteki suya tutuyorum kirlenince yemek yedirmeden öncede oturtturuyorum ben mutfakta iş yaparken falan alışmasına fayda sağladı oyuncak veriyordum yemek yemesede orada vakit geçiriyorDelirerek geldim.Kızlar benim bebek mama sandalyesine oturmuyor,bağlanmayı sevmiyor.Ana kucağından yedireyim diyorum kafasını kaldırıyor her şey koynundan içine badisine kadar yemek oluyor.Sinirlerim tepeme çıktı artık bugün kahvaltıda.Etraf hep yemek tanesi.Her öğünde üst baş değiştirmekten ben yoruldum oda zaten soyunmaktan nefret ediyor.Siz nasıl yediriyorsunuz?
Artık bugün nasıl çığırından çıktıysam Hintliler gibi avuçlaya avuçlaya verdim burnuna kadar doldu.
Bide egzama olduk biz ya.Bebesi egzama olan var mı?Koltuk altında,dirseğinin iç tarafında çıkmış krem kullanıyoruz.Geçmeyecek diye üzülüyorum.
Hey maşallah dayıya benim büyük gibi o da gelişim aşamaları da 18 aylıkken bezi bırakıp bez stoğumuzu elimizde patlamıştı3 yıl uyumuyomuş bideanlamadım bu çocuk niye böyle anası babası gayet tıkırında büyümüşüz diyodum ki sonradan çaktım çocuk 1.97 150 kg fazla gelişmiş dayısına çekmeyi tercih etmiş ahahaha dayısı her haltı erkenden yapmıştı dişinden tut yürümeye tuvalete kadar bakalım neler bekliyo beni
Ahahahah ay çok kötü yaa yani sevinsen mi üzülsen miiiiHey maşallah dayıya benim büyük gibi o da gelişim aşamaları da 18 aylıkken bezi bırakıp bez stoğumuzu elimizde patlamıştıO zaman sen dayıyı baz al stok yapma dedeye söyle 3 no bitti mi
Iyiyim cnm biraz zorlaniyorum bu ara uyku konusunda diş mi cikariyorlar acaba cok cabuk uyaniyorlar, siz de durumlar nasil sen nasilsın? Bu arada kalp kalbe karsidir gecen sen geldin aklıma cildirdigim bi andı dedim mesaj atayim napiyor acaba zorlaniyor mu diyeCanım nasılsınkızlar büyüdükçe tutmak zorlaşıyo ne zaman zorlansam aklıma geliyosun acaba ne yapıyor diye :) ben elmayı cam rendede doğrayıp veriyorum
Delirerek geldim.Kızlar benim bebek mama sandalyesine oturmuyor,bağlanmayı sevmiyor.Ana kucağından yedireyim diyorum kafasını kaldırıyor her şey koynundan içine badisine kadar yemek oluyor.Sinirlerim tepeme çıktı artık bugün kahvaltıda.Etraf hep yemek tanesi.Her öğünde üst baş değiştirmekten ben yoruldum oda zaten soyunmaktan nefret ediyor.Siz nasıl yediriyorsunuz?
Artık bugün nasıl çığırından çıktıysam Hintliler gibi avuçlaya avuçlaya verdim burnuna kadar doldu.
Bide egzama olduk biz ya.Bebesi egzama olan var mı?Koltuk altında,dirseğinin iç tarafında çıkmış krem kullanıyoruz.Geçmeyecek diye üzülüyorum.
Uyku ve uyanma saatleri uyanma aralikları tamamen bizi anlatmissin cnm. Bu arada 1. Sinifa giden abi de var bizdeSabah 8 e doğru uyanıyor en son uykuda 6 da uyanmış oluyor özelikle dikkat ediyorum 9 da uykusu gelmiş oluyor tam kıvamında kolay da uyuyor zaten buraya kadar herşey olması gerektiği gibi ama geri uyanıyor 30 dk max 45 dk sonra, alışkanlık haline getirmesin diye kaldırmıyorum gece sansın diye aynı emzirip piş pişleyip uyutmaya çalışıyorum lambayıda açmıyorum ama yine uyumuyor 3 saat hergün bunu yapmak çok yıpratıcı oluyor tahammülsüz olmaya başlayınca bu hafta artık yeter dedim gündüz uykusundan kalkar gibi uyanınca aramıza katılıyor şunuda düşünüyorum acaba baba ve abiyi görmek istediği için mi uyumak istemiyor onlar 6 da geliyor eve aklı kalıyor olamaz dimi küçük uşak daha bu
Sağlık olsunda yemek olsada olur olmasada, yemek bazen bende yapamıyorum makarna ton balığı elimin altında tutuyorum öyle günler içinUyku ve uyanma saatleri uyanma aralikları tamamen bizi anlatmissin cnm. Bu arada 1. Sinifa giden abi de var bizdebizimkilerde 6.5 da geliyor eve hemen yemege oturuyoruz deemek isterdim ama ikizlerden dolayi bazen yemek oluyor bazen olmuyor bazen ocaga yeni koymus oluyorum.
Aminn cnm Allah kolayligini veriyor bi taraftan. Oglandan yana bi sıkıntım olmadi okumayla alakali şükür yoksa cok zorlanacaktim. Şu uyku işini cözersen bana da bilgi ver 1 e kadar araliklarla uyut uyansin yapiyorum artik uyutmaktan usandım resmenSağlık olsunda yemek olsada olur olmasada, yemek bazen bende yapamıyorum makarna ton balığı elimin altında tutuyorum öyle günler içinen zor günleri birer gün geride bırakarak ilerliyoruz senin yükün bizimkinin 2 katı Allah kolaylığını versin inşallah üstelik 1.sınıf annesi olmakta ayrıca zor ama o da kolaylar bundan sonra okumaya geçmiştir muhtemelen ilk yazma harf öğrenmesi sancılı oluyor ahaa diyorsun tam bu çocuk asla okuyamayacak dediğin gün okumaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?