2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ah keşke şimdilik sabır diyelim

Valla gece 12 1 dinlenmek değil ya gecede kalkıyosun emzirmeye hiç bitmiyo bakım üç beş gün huysuz olur en azından bambam bide meraklı çıktı kedi gibi her yeri yokluyo
aynen ya bide benimki cok kotu rahatsiz gunduzleri atesi fazla yok ama iki aksamdir atesi cok cikiyor sesi bile kısılmış yavrucagimin sabah cocuk doktoruna gidecem randevusuz insallah bakar
benimkide cok merakli surekli etrafinanda donuyir herseye merakli ama emeklemedi daha

Ben ekonomik koşullardan dolayı ücretsiz izne ayrılamadım o yüzden gündüz annemler bakıyor fakat işten geldikten sonra ve gece bende ama ne yaptıysam oturtamadım şu düzeni bir de sırt üstü dönünce direk uyanıyorlar kalkmaya çalışıyorlar yüz üstünü de oyun sanıyorlar atak haftası mı diş mi bilemiyorum ben de

Geçmiş olsun canım bebekler hasta olunca çok üzülüyorum yaa , götür mutlaka bakmak durumunda mecbur

Verdiğin için üzüldüm ayrılmak çok zor mamasının olduğu odanın kapısını kapatacağım artık bebiş uyurken açarım sonra yine kapatırım gibi düşünüyorum. Kedim acıkınca ve suyunu yenilememi isteyince hep yanıma gelip kendini hatırlatıyor zaten o yüzden onun için bir sorun olacağını sanmıyorum. Zor olan kısmı tuvaletten çıkınca bir iki kum tanesi kalabiliyor patilerinde ve etrafta bırakıyor onları, onunla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum

Bende üzgünüm helede 10 yaşındaki kedim öldüğünde sahiplenmiştim bu kedimi bağımız başkaydı nasip işte valla o kadara yapacak bişey yok sanırım her gün süpürge şart zaten biz yüksekte oturuyoruz ona rağmen eve toz giriyor saç kıl tüy derken günlük bi geçmek gerekiyor

Bu sabah ilk düşme vakamızı yaşadık yataktan yüz üstü düştü hemde göz göre göre şükür bişey yok ama aklım gitti gerçekten. Anladım ki ne yaparsam yapayım olacak bunlar alışmak lazım ev kazalarına. Büyük bi tepki vermedim o yüzden çok ağlamadı hemen gülmeye başladı da ben bittim bittim

Merhaba canım benim kızımds bu ara erken uyumak istiyor 8 gibi fakat sonrasında çok sık uyanıyor nefen olabilşr bilemedim acaba aç mı kalıyot yeni 6 aylık olduk biz tok tutması için bir şeyket vereceğim çok az az veriyorum her şeyden ama doymuyor mı diye düşünüyorum. Ek gıda olarak ne kadar vermemis lazım yarım çay bardağı dedi ebe ama onla da doymuyor olabilir mü acabaaaa

Her gün tüm evi asla süpüremam sadece kızımın odasıyla salonu süpürebiliyorum o kadar enerjim yok
Çok geçmiş olsun aklın çıkmıştır tahmin edebiliyorum ama yaşayacağız böyle durumlar sağlıklı olsunlarda

Açlıktan olacağını sanmıyorum çünkü benim kızımında sık sık uyandığı zamanlar olmuştu ama kendi kendine düzeldi, yani inan sebebini bilmiyorum ama düzeliyor. Ek gıda olarak günde bir öğün veriyorum ben henüz ama doktor sınırlama koymadı ne kadar yerse yesin dedi ama bir çay bardağı kadar bile yemiyordur. Hala süt kuzuları, anne sütü bebeklerimiz için yeterli amaç sadece yemeğe alıştırmak tadımlar yapmak karın doyurmak değil şuanlık

Kızlar bebekleriniz genelde kaç kilo biz 6 ay 1 haftalığız ve etrafımdaki insanların aaaa ne kadar zayıf bebek, sütun yaramıyor bilmem ne demesi artık sinirlerimi bozuyor. Bebeğim beslenmeyi çok sevmiyor ama gerçekten sürekli uğraşıyorum bir şeyler yemesi için. 7300 gr. Benim için önemli olan bilişsel ve fiziksel gelişimi çok şükür emekliyor. Onlarda sıkıntı yok ama yine de çok üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum.

6,5 aylığız kız bebek 6500 kilomuz gayet iyi 7300 bizimki 2400 el taburcu erken doğum zayıf yaşıtlarına göre ne yapalım herkes konuşur kilolu olsa çok yediriyorsun zayıf olsa sütün yaramıyor hiç susmuyorlar ki sağlıklı mı değil mi o önemli doktorum sıkıntı yok diyor doğum kilosu düşük olduğundan normalmiş gidişat bende alıştım gecede kaldırıp besliyorum ben ama kapasite denilende bir durum var böyle kabul ettim kulak tıkıyorum az insan çok huzur

insallah bakar canim
ben infulenzadan supheleniyorum
rsvde fazla ates olmaz takip ettigim doktordan biliyorum

Canım ne yaptın götürdün mü? Bu ara okula giden de evde çocuk varsa acayip salgın var her yerde inşallah influnze değildir (benim büyük kız geçirdi o hastalığı ateşini düşürmekte zorlandık o ise ateşi kontrol altına almakta zorlanıyoruz)

Amin evet alışmak lazın

7300 gr nasıl zayıf olabilir gayet olması gerektiği gibi sen canını sıkma boşyere. Ne demişler elalemin ağzı torba değil ki büzesin, hiç aldırış etme

Ben de iki gün önce nerdeyse mama sandalyesinden düşürüyodum artık kaçınmak çok zor gerçekten çok hareketliler

Benim bebeğim de 7600 çıktı son kontrolde biz de 6 ay bir haftalığız hiç de zayıf değil bence gayet normal sen hiç canını sıkma

Mesajlarınız için çok teşekkürler kızlar rahatladım biraz gerçekten girdiğim her yerde çıldırtıyorlar beni. Geçen biri diyor ki canım katı gıda yiyebilir artık bebeğin çorba yapıp versene. Yapmadığımı nereden biliyorsun dedim. Yani bilmiyorum zayıfta ondan dedim diyor. Böyle sanki benim aklım yokmuş gibi sürekli akıl veriyorlar kriz geçiriyorum. Yoğurt yedirmeye çalışıyorum ve yemiyor hemen oradan biri diyor ki bilmem kim çocuğuna zorla da olsa yediriyordu. Uzun yazdım birazcık sinirliyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…