- 17 Nisan 2016
- 1.032
- 2.639
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.401
Sabah kaçta uyanıyor ve gündüz uykusu en son kaçta bitiyor bunlar önemli oluyor. İnan aynısını yaşadım 8 gibi tam uyutuyordum yarım saat sonra yine kalkıyordu. 11den önce asla uyumuyordu, gecemiz uyutmaya çalışmakla zehir oluyordu. Baktım ki sabahları çok uyuyor yani 7 8 gibi kalkıyordu ama 1 saat içinde yine uyuyordu ve 10a kadar falan uyuyordu. Bunun önüne geçtim, şimdi sabah 8de kalkıyor akşam en geç 9da uyuyor. Gündüz uykusunda en son uykusunu 6ya kadar bitirmiş oluyorBen hergün azimle 8-9 da uyutuyorum belki gece uykusuna geçer umuduyla ama 30 dk sonra uyanıyor odadan çıkarmadan tekrar uyutmaya çalışıyorum ama ne mümkün 12-1 oluncaya kadar uyumuyor 3-4 saat boyunca uyutmaya çalışmak çok yorucu oluyor psikolojik olarakta yıpratıcı, artık uyandı mı şansımı deniyorum ama o kadar ısrar etmiyorum kaldırıyorum elbet düzelecek büyüdükçe ya sabır diyelim
Çok geçmiş olsun canım maalesef salgın çok kötü o yüzden ben eve kapandım kimseyi de kabul etmiyorum. Bebek tarhanası varsa çorba yap istersen biraz bağışıklığını destekler şifa olur, en kısa zamanda iyileşsin inşallahkizlar ne yapiyorsunuz
benim oglum cok oksuruyo ya dun gene acile goturdum buhar verdi dun aksamda atesi cikti ne uyudu ne uyuturdu
Bu salgin cok fena dikat edin
Ben mama sandalyesinde yediriyorum ama hiç bağlamıyorum, benimki de kendi yemek istediği için her yemek sonrası üst baş değişiyoruz. Her yer kirleniyor ama önemsemiyorum açıkçası. Sofra bezi gibi bir şey koy önüne istersen bir arkadaşım öyle yapıyor daha az kirlenir. Egzama için geçmiş olsun bir bilgim yok ama geçer inşallahDelirerek geldim.Kızlar benim bebek mama sandalyesine oturmuyor,bağlanmayı sevmiyor.Ana kucağından yedireyim diyorum kafasını kaldırıyor her şey koynundan içine badisine kadar yemek oluyor.Sinirlerim tepeme çıktı artık bugün kahvaltıda.Etraf hep yemek tanesi.Her öğünde üst baş değiştirmekten ben yoruldum oda zaten soyunmaktan nefret ediyor.Siz nasıl yediriyorsunuz?
Artık bugün nasıl çığırından çıktıysam Hintliler gibi avuçlaya avuçlaya verdim burnuna kadar doldu.
Bide egzama olduk biz ya.Bebesi egzama olan var mı?Koltuk altında,dirseğinin iç tarafında çıkmış krem kullanıyoruz.Geçmeyecek diye üzülüyorum.
Sabah 8 e doğru uyanıyor en son uykuda 6 da uyanmış oluyor özelikle dikkat ediyorum 9 da uykusu gelmiş oluyor tam kıvamında kolay da uyuyor zaten buraya kadar herşey olması gerektiği gibi ama geri uyanıyor 30 dk max 45 dk sonra, alışkanlık haline getirmesin diye kaldırmıyorum gece sansın diye aynı emzirip piş pişleyip uyutmaya çalışıyorum lambayıda açmıyorum ama yine uyumuyor 3 saat hergün bunu yapmak çok yıpratıcı oluyor tahammülsüz olmaya başlayınca bu hafta artık yeter dedim gündüz uykusundan kalkar gibi uyanınca aramıza katılıyor şunuda düşünüyorum acaba baba ve abiyi görmek istediği için mi uyumak istemiyor onlar 6 da geliyor eve aklı kalıyor olamaz dimi küçük uşak daha buSabah kaçta uyanıyor ve gündüz uykusu en son kaçta bitiyor bunlar önemli oluyor. İnan aynısını yaşadım 8 gibi tam uyutuyordum yarım saat sonra yine kalkıyordu. 11den önce asla uyumuyordu, gecemiz uyutmaya çalışmakla zehir oluyordu. Baktım ki sabahları çok uyuyor yani 7 8 gibi kalkıyordu ama 1 saat içinde yine uyuyordu ve 10a kadar falan uyuyordu. Bunun önüne geçtim, şimdi sabah 8de kalkıyor akşam en geç 9da uyuyor. Gündüz uykusunda en son uykusunu 6ya kadar bitirmiş oluyor
Canım nasılsınSlm kızlar göruyorum ki neredeyse herkesde uyku problemi var. Biz de aynı sekıliz. Benim ikizler ne guzel önceden 9 da gece uykusuna gecerlerdi. Simdi 9 da yatiriyorum yine uyutuyorum ama biri 15 dqkika biri yarim saat sonra kalkil dikiliyor. Ben de artik cok yorgunum uyutmaya ugrasmiyorum tektardan ama sanirim alismasi icin oyle yapmak gerek.
Bu arada bebisine elma verenler elmayi pisiriyor musunjz? Bi uzman pisirelim ki asiti gitsin diye bisey yazmisti gecenlerde. Siz nasil yapıyorsunuz?
Ben mama sandalyesinde yediriyorum bağlamıyorum çünkü ikeanın mama sandalyesinden düşme imkanı yok büyüyünce kalkmasın diye bağlanacak şekilde alttan zaten bizimki, siizinki nasıl bebek arabası gibi üstten mi bağlanıyor. Silikon önlük kullanıyordum güzel düşen önüne geliyor ama kollarını sürüyor ağzına bu seferde, lcw den yorni markalı giydirilebilir önlüklerden aldım da kurtuldum onu giydirip üzerine silikon önlüğü takıyorum çift koruma, ikiside kolay yıkanıyor kuruyor bir dene istersen.Delirerek geldim.Kızlar benim bebek mama sandalyesine oturmuyor,bağlanmayı sevmiyor.Ana kucağından yedireyim diyorum kafasını kaldırıyor her şey koynundan içine badisine kadar yemek oluyor.Sinirlerim tepeme çıktı artık bugün kahvaltıda.Etraf hep yemek tanesi.Her öğünde üst baş değiştirmekten ben yoruldum oda zaten soyunmaktan nefret ediyor.Siz nasıl yediriyorsunuz?
Artık bugün nasıl çığırından çıktıysam Hintliler gibi avuçlaya avuçlaya verdim burnuna kadar doldu.
Bide egzama olduk biz ya.Bebesi egzama olan var mı?Koltuk altında,dirseğinin iç tarafında çıkmış krem kullanıyoruz.Geçmeyecek diye üzülüyorum.
Çok geçmiş olsun bu ara çok fena herkes, biz bir tur atlattık ödüm kopuyor tekrar olacak diye evden çıkmıyorum hiç büyük oğlana da tembih ettim kardeşini yüzünden elinden öpme kendini hasta hissedersen hemen söyle diye okuldan bulaşıyor 9 kişi gelmedi dedi dün, zaten biliyorsundur ama hastalık anında yorgunluktan algısı donuyor insanın burnunu temizle öksürüğe gerçekten geniz akıntısı olmayınca faydası oluyor hemde rahat nefes alır, soğana karanfil dikip yanına koy, topuk kısmına gelecek şekilde çorabına limon sıkmakta ateşe iyi geliyor netten bak istersenkizlar ne yapiyorsunuz
benim oglum cok oksuruyo ya dun gene acile goturdum buhar verdi dun aksamda atesi cikti ne uyudu ne uyuturdu
Bu salgin cok fena dikat edin
Aklı kalıyordur o zaman çünkü benim kızımda evde birisi varsa dedesi dayısı falan asla uyumuyor dediğin gibi hemen uyanıyor. Akşam zaten eşim ilgileniyor işten gelince sonrada eşim uyutuyor yeterince vakit geçiriyorlar birlikteSabah 8 e doğru uyanıyor en son uykuda 6 da uyanmış oluyor özelikle dikkat ediyorum 9 da uykusu gelmiş oluyor tam kıvamında kolay da uyuyor zaten buraya kadar herşey olması gerektiği gibi ama geri uyanıyor 30 dk max 45 dk sonra, alışkanlık haline getirmesin diye kaldırmıyorum gece sansın diye aynı emzirip piş pişleyip uyutmaya çalışıyorum lambayıda açmıyorum ama yine uyumuyor 3 saat hergün bunu yapmak çok yıpratıcı oluyor tahammülsüz olmaya başlayınca bu hafta artık yeter dedim gündüz uykusundan kalkar gibi uyanınca aramıza katılıyor şunuda düşünüyorum acaba baba ve abiyi görmek istediği için mi uyumak istemiyor onlar 6 da geliyor eve aklı kalıyor olamaz dimi küçük uşak daha bu
Başka bişey gelmiyor aklıma uyku saatlerine dikkat ediyorum özelikle o sizin iyiymiş babayla uyuması hele.Bizimkiler 6 da geliyor eve sonra yemek faslı vs su gibi akıp geçiyor yemekten sonra hep babayla oynuyor abi arada dahil oluyor, keşke uyutmada babada olsa 9 da gidip uyanınca da 3 saat gözüme görünmeselerAklı kalıyordur o zaman çünkü benim kızımda evde birisi varsa dedesi dayısı falan asla uyumuyor dediğin gibi hemen uyanıyor. Akşam zaten eşim ilgileniyor işten gelince sonrada eşim uyutuyor yeterince vakit geçiriyorlar birlikte
Kaldirincada cok huysuz oluyorlar yaGece bebeleri geç yatan kızlar çözüm basit kaldırın 5 30 6 da güne başlayın. Biz o civarda uyanıyoruz ilk uyku 7.30 ikinci 10 30 üçüncü 1 dördüncü 3.30 sonra ya beşinci bir uyku yapıyo 5.30 gibi o zaman 7.30da gece uykusuna götürüyorum yada son uykuyu atlayıp 6.30ta naynay gece uykusu uyuyor
Tecrübeli anneler benim bambam emekliyoryer temizliğini neyle yaptınız beyaz sirke yeterli olur mu
Çok geçmiş olsun canım maalesef salgın çok kötü o yüzden ben eve kapandım kimseyi de kabul etmiyorum. Bebek tarhanası varsa çorba yap istersen biraz bağışıklığını destekler şifa olur, en kısa zamanda iyileşsin inşallah
Saolun kizlar doktor antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum ama mecbur kullancamÇok geçmiş olsun bu ara çok fena herkes, biz bir tur atlattık ödüm kopuyor tekrar olacak diye evden çıkmıyorum hiç büyük oğlana da tembih ettim kardeşini yüzünden elinden öpme kendini hasta hissedersen hemen söyle diye okuldan bulaşıyor 9 kişi gelmedi dedi dün, zaten biliyorsundur ama hastalık anında yorgunluktan algısı donuyor insanın burnunu temizle öksürüğe gerçekten geniz akıntısı olmayınca faydası oluyor hemde rahat nefes alır, soğana karanfil dikip yanına koy, topuk kısmına gelecek şekilde çorabına limon sıkmakta ateşe iyi geliyor netten bak istersen
3 defa uyuyor canımGündüz toplam kaç uyuyor canım biz tam 6 aylık oldık bugün
Valla gece 12 1 dinlenmek değil ya gecede kalkıyosun emzirmeye hiç bitmiyo bakım üç beş gün huysuz olur en azındanKaldirincada cok huysuz oluyorlar ya
Maşşallah bambama bizimkiden tik yok hala
Merhaba ağustos annesiyim de o saatte uyuyup kaçta kalkıyor ilk emmeye diğer saatleri nasıl oluyor emzirip mi uyuyor yoksa yattığı yerde kendisi mi uyuyor bizim büyük bir uyku problemimiz varda çözüm bulamıyorumGece bebeleri geç yatan kızlar çözüm basit kaldırın 5 30 6 da güne başlayın. Biz o civarda uyanıyoruz ilk uyku 7.30 ikinci 10 30 üçüncü 1 dördüncü 3.30 sonra ya beşinci bir uyku yapıyo 5.30 gibi o zaman 7.30da gece uykusuna götürüyorum yada son uykuyu atlayıp 6.30ta naynay gece uykusu uyuyor
Tecrübeli anneler benim bambam emekliyoryer temizliğini neyle yaptınız beyaz sirke yeterli olur mu
Büyük oğlum güne 5 te başlardı aynı dediğin gibi akşam erken yatardı ama bunda henüz ayarlayamıyorum 5 te uyandığı günde oluyor ama akşam erken uyusa bile geri uyanıyor evde sessiz olmaya çalışsakta artık bizle vakit geçirmek istiyor herhalde diye kendimi ikna ediyorum ama büyüdükçe düzelir böyle kalmaz elbette.Gece bebeleri geç yatan kızlar çözüm basit kaldırın 5 30 6 da güne başlayın. Biz o civarda uyanıyoruz ilk uyku 7.30 ikinci 10 30 üçüncü 1 dördüncü 3.30 sonra ya beşinci bir uyku yapıyo 5.30 gibi o zaman 7.30da gece uykusuna götürüyorum yada son uykuyu atlayıp 6.30ta naynay gece uykusu uyuyor
O uyku herkesin problemi yaşamayan yok merak etmeMerhaba ağustos annesiyim de o saatte uyuyup kaçta kalkıyor ilk emmeye diğer saatleri nasıl oluyor emzirip mi uyuyor yoksa yattığı yerde kendisi mi uyuyor bizim büyük bir uyku problemimiz varda çözüm bulamıyorum
Yaaa çocuğu uyutup parti yapıyorsunuz içerde tabi aklı kalırBüyük oğlum güne 5 te başlardı aynı dediğin gibi akşam erken yatardı ama bunda henüz ayarlayamıyorum 5 te uyandığı günde oluyor ama akşam erken uyusa bile geri uyanıyor evde sessiz olmaya çalışsakta artık bizle vakit geçirmek istiyor herhalde diye kendimi ikna ediyorum ama büyüdükçe düzelir böyle kalmaz elbette.
Yer temizliğini arada beyaz sirkeyle genelde sadece silva mopla yapıyorum suyla yıkayıp, bazende anway loc ile başka yer için bişey kullanmıyorum. Emekledi mi heryere gider şimdi varya bambam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?