2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
12 inci haftaya kadar kullanılıyor folik asit. Fıstık ezmesini hatırlattığın için saol köşede bekliyordu garibim

Kizlar Şubat annesi olmak nasip değilmiş beta HCG 2 çıktı bir hafta içinde adet olursun dedi Dr bir önceki de doğduktan iki ay sonra vefat etti nasibim de yokmuş ins sizin yüzünüz güler
Canımmm ya Rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalıp, sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin sana da inş Var demek ki Rabbimin bi bildiği. Herkesin sınavı bambaşka. Allah sabır versin

Kontrollerde muhtemel doğum tarıhı ve bebegın haftası ya da günü değişir. Çünkü doktor o an nasıl denk gelirse anlık ölçüyor. Birebir mm’lik ölçülemez. Sağlıklı iyi demişse cok da seyyapmamak gerek

Alla alla. Ayy senin için cok zor olmuştur
Neyse kı iyi haberleri almışsın.
Devlet hastanesinin makinesi eskiyse fln duyamamışlardır belki ondan boş demişlerdir. Sen moralini bozma. Çocuğu da üzme bak. Kendini zorlama da dinlene dinlene geçir günlerini

Tüm günüm ziyan oldu işte maalesef..
Çok sağol canım renkli. Öyle yapacağım, artık içim biraz daha rahatladı

Tesekkurler economist yani hepimizi Allah işini layıkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın. Tüm umudumuzu onlara bağlıyoruz
Doktor işi şans işi gerçekten. Birçoğu mekanikleşmiş oluyor maalesef. Neyi, nasıl diyeceğine hiç dikkat etmiyor bile. Ama bizim için yıkıcı zamanlar olabiliyor .

Ne kadar kolay boyle pat pat yalan yanlis yorum yapip gondermek ay cok sinirlendim ya insani durduk yere strese sokuyorlar

Devlet acilleri çok fena ya bende ilk gebeliğinde lekelenmem olduğu için gitmiştim bana alttan plastik bi şeyle bakmışlardı o kadar canım yanmıştı ki daha 7 haftalıktım açılma var mı diye bakmışmış. Sanki 40 haftalığım

Canımmm ya Rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalıp, sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin sana da inş Var demek ki Rabbimin bi bildiği. Herkesin sınavı bambaşka. Allah sabır versin
Aynen öyle canım benim bu hayatta herşey yüzüme güldü çok şükür güzel bir aileye ve ise sahibim ama çocuk yönünden büyük bir sınavdan gectigimi düşünüyorum kırka merdiven dayamak üzereyim mevlam neylerse güzel eyler benimle beraber üzülen herkesten Allah razı olsun sizin kucaklarıniz bebiş dolsun inşallah

Kesinlikle bence de keseyi görün 8 temmuzdan önce inşallah sonra kalp atışı içinde gidersiniz naçizane fikrim bence gidin

Merhabalar ;
Ben de muhtemelen Şubat annesiyim. 17 Şubat gözüküyor ilişki tarihine göre ama emin değilim. Sürpriz bir gebelik oldu. Üçüncü bebek gelecek bizim. Her ne kadar üçüncüyü istemesek de öğrenince hemen sevinip benimsedik. Nasipte varmış dedik. İnşallah tüm bebeklerimizin gelişimleri yolunda ilerler. Topicten kimse ayrılmaz.

Kızlar ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde yani 4 haftalıkken gittim hastaneye. 5+5 iken mide bulantılarım başladı. Şimdi 6+1 olduk kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. 8 haftalık olunca kontrole gitmek istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum önce Bi gitmem gerekiyor mu ama yazanları okuyorum gidiyorlar 1 hafta sonra tekrar gel demiş doktorlar ne yapmak lazım kararsızım benim gibi düşünen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…