- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Happy mom uygulaması indirdim şimdilik memnunum.Kızlar hamilelikte hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Happy mom uygulaması indirdim şimdilik memnunum.Kızlar hamilelikte hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ?
5+3 henüz çok erken. 8mm de çok küçük merak etmeyin. İkinci gebeligimde 25mmye kadar beklemistik ve yolk sac görunmustu :)Herkese merhaba, benim de SAT 13 Mayıs. 4+2 de Beta hcg 1811 ken vajinal ultrasonda çok küçük de olsa kese göründü. Bugün dr kontrolüm vardı.SAT’a göre bugün 5+3, vajinal ultrasonla kese 8 mm olmuş ama yolk sac görünmedi.beta hcg 8500 olmuş. Dr haftaya tekrar hem keseye hem de beta hcg bakalım dedi. Moralim çok bozuk. Böyle olup geç de olsa yolk kesesi ve embriyoyu gören var mı? Boş gebelik olmasından korkuyorum.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah benim de öyle olur. Arkadaşlar 5+4 te kalp atışını bile duymuşlar. Doktor da bekleyip göreceğiz dediği için iyice umutsuzluğa kapıldım. Beklemeye devam o zaman Kaçıncı haftada 25 mm olmuştu hatırlıyor musunuz?5+3 henüz çok erken. 8mm de çok küçük merak etmeyin. İkinci gebeligimde 25mmye kadar beklemistik ve yolk sac görunmustu :)
Ne demek rica ederim :) 7. Haftadaydi yanlış hatırlamıyorsam. Doktorlar her zaman temkinli olmak istiyor siz içinizi ferah tutun insallah :)Cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah benim de öyle olur. Arkadaşlar 5+4 te kalp atışını bile duymuşlar. Doktor da bekleyip göreceğiz dediği için iyice umutsuzluğa kapıldım. Beklemeye devam o zaman Kaçıncı haftada 25 mm olmuştu hatırlıyor musunuz?
Evet öyle oluyor haklısın ama ben öyle bi hale gelmiştim ki en sevdigim seylerin yüzüne bakmadan kacıyordum düşün ayy sımdı de hamıleyım inş reflü gazabından korurum kendimi:)Ay bunların hepsi en sevdiğim şeyler
Çok şükür sen şu an üst levelsin önce kese sonra yolk sac sonra bebek sonra kalp atışıYa bu yolk sac vs bana dr bişey demedi ne zaman gözüküyor bunlar? Ben. Kalp atışını duydum bugün, dr herşey yolunda dedi. Tamamdır dimi
Geçmiş olsun canım. Yapılabileceklerini yapmışlar zaten. Sen de dinlen. Suyunu iç. Ama o iğne çok işe yarıyormuş. Belki haftada 1 bile vururler sürekli hiç zararı da yokmuş rahat ol.Benim moralim çok bozuk birkaç saat önce kanamam oldu apar topar doktora gittim kendi doktorum da doğumdaymis başka doktora göründüm vajinal ultrason ile baktı kese gayet iyi dedi bazen regl gibi kanama olsada sağlıklı olabilir ama düşük tehliken var dedi hatta kalbini dinletti inanılmazdı ama etrafında kanama olduğunu söyleyerek bir iğne ve serum yaptılar ve kanamam devam ediyor sanki regl olmuşum gibi bunu yaşayan var mı düşük mu yapıyorum çok tedirginim
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim buraya iyiki yazmaya başlamışim diyorum .Git canım ihmal etme Allahım yardımcınız olsun üzülme. Azalsa bile yine git sen iğne tekrar verir belki erteleme geçse de hem için ferahlar görürsün rahatlarsın. Benim annem bana hamileyken 5 aylık olasıya kadar beni bilmemiş ve bildiğin adet görür gibi her ay olmuş parça parça hemde sonradan öğrenmiş yani Allahım ömür biçtiyse tutanacaksa tutunur sen iyi düşün Dualarım seninle bilirim bu korkuyu Allahım gönlünü ferahlatsın yardımcınız olsun
Tamamsın gülümYa bu yolk sac vs bana dr bişey demedi ne zaman gözüküyor bunlar? Ben. Kalp atışını duydum bugün, dr herşey yolunda dedi. Tamamdır dimi
Be egi görüp kalp atışini duydunuz mu pekiBen de iki gündür aynı şeyi yaşıyorum benim de tam 6 hafta bitti 7 haftaya girdim. Aynı şeyi yaşıyorum ama bir yandan da doktora yeni gittiğim için bir sıkıntı görseydi bunu söylerdi diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Ağrım sızım olmadığı için okuduklarıma göre bir sıkıntı olmadığını yazıyor. Akıntı da pembe veya kırmızı değil dediğin gibi pıhtılı kahve rengi ara ara geliyor. Korkma İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntısı yoktur bebişlerimizin
Yaaaa, ne ısmarlim sana beni çok mutlu ettin şuanÇok şükür sen şu an üst levelsin önce kese sonra yolk sac sonra bebek sonra kalp atışı
Bir kalp atışı duası alırım ben deYaaaa, ne ısmarlim sana beni çok mutlu ettin şuan
6+5 te duydum. Bir dış gebelik öylüm var keseyi görene kadar stresten kendimi yedimTamamsın gülüm
Önce keseyi ve yola sacı görüyorlar. Sonra kalp atışı. Ama vahinal dinlese de duyulur kalp aslında da. Beklemek daha iyi.
Canim arkadasimda oldu 6 haftasında 2 gun adet gibi oldu kendiliğinden kesildi. Yerlesme kanaması demis doktor hic ilac felan vermedi.Benim moralim çok bozuk birkaç saat önce kanamam oldu apar topar doktora gittim kendi doktorum da doğumdaymis başka doktora göründüm vajinal ultrason ile baktı kese gayet iyi dedi bazen regl gibi kanama olsada sağlıklı olabilir ama düşük tehliken var dedi hatta kalbini dinletti inanılmazdı ama etrafında kanama olduğunu söyleyerek bir iğne ve serum yaptılar ve kanamam devam ediyor sanki regl olmuşum gibi bunu yaşayan var mı düşük mu yapıyorum çok tedirginim