• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
Pembesacli Rapunzel Pembesacli Rapunzel 14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
Limonsekeri Limonsekeri 16 mayıs20 şubat
@bgm2117 mayıs21 Şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
Canım beni de ekler misin 18 Mayıs 22 Şubat

Günaydın hamile olan arkadaşlar ağrılarınız nasıl benim geçmeyen karın sancim agrim var bide başım çok dönüyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
Pembesacli Rapunzel Pembesacli Rapunzel 14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
Limonsekeri Limonsekeri 16 mayıs20 şubat
@bgm2117 mayıs21 Şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
Merhaba beni de ekler misin son adet tarihi 8 Mayıs bdt 12 Şubat

Günaydın hamile olan arkadaşlar ağrılarınız nasıl benim geçmeyen karın sancim agrim var bide başım çok dönüyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.
Ağrılarım ara ara oluyor ama halsizlik mide bulantısı tüm gün yataktan çıkamıyorum sosyal hayat sıfır

Birşey olmaz endişelenme bunlar olağan şeyler benim de adet sancısı var baş ağrısı var bebeğin ilk haftalar tutunuyor annesi bol bol su iç ve dinlenmeye çalış 🙏🙏🙏

Birşey olmaz endişelenme bunlar olağan şeyler benim de adet sancısı var baş ağrısı var bebeğin ilk haftalar tutunuyor annesi bol bol su iç ve dinlenmeye çalış 🙏🙏🙏
İnşallah çok stres yaptım yıllardır olmuyordu mucizem oldu şimdi sadece onu düşünüyorum yumurtalık kistim vardi

Ağrılarım ara ara oluyor ama halsizlik mide bulantısı tüm gün yataktan çıkamıyorum sosyal hayat sıfır
Benimde hafif bulantim var kafama halsizligim uyku tutmaması takılmıyor ağrım sancim şiddetli yatakta dahi baş dönmem var bunlar olduğu için acaba sıkıntılı bi durum mu diye düşünüyorum

Günaydın hamik anneler bulantılarınız nasıl? Benim dün hiç bir şeyim yoktu o kadar iyidim ki gezdim tozdum bugün işe geldim kapıdan girmeden midem bulanmaya başladı 🤮 sanırım iş yernden tiksinmişim ya böyle olan var mı 😩 her yer kokuyoooor 🤮🔫
Mide bulantısı , gaz, midenin ağza gelmesi ne istersen var kardeş 😀 dün gece bi ara bayılcak gibiydim sonra toparlandım allaha şükür.

Kaçıncı haftadasınız? Bende yeni başladı diyebilirim. Bugün dr kontrolüm var ilacım yok henüz. İlaç işe yaramıyor mu omg 😢
6+6 yım bir haftayı geçti başlıyalı bulantılar inş erkenden de biter ilaç bastırıyor hatta çoğu insanda baya etkili ama ben ilk çocuğumdada böleydim ilaç bir nebze iyi geliyor

Back