Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben 5+6 da kalp atışını duydum 8 .haftada da duyan varKızlar kalp atıslarını ne zaman duydunuz, dün keseyi gördük 5-6 güne kalp atısı gelir gibi dedi neye istinaden bilmiyorum kendi doktoruma gitmedim evin yakınında bi doktora göründüm baya garip bi tipti güvenemedim 6+4 de yani haftaya cumartesi gideceğim bakalım
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba bende aranıza katıldım :)
Zofer adında bi mide bulantısı ilacı vermişti önceki gebeliğimde doktorum canım. İstersen araştırıp kullanabilirsin şıp diye kesiliyor. Geçmiş olsun.Baya zaman sonra esimle kahvalti yapicaz ama hazirladigim her seyden midem bulaniyor yani ilk kez bu kadar yogun bulanti hissi geldi. Esimi bekliyorum masada oturuyorum fistik ezmesinin kokusu beni benden aldi ya bu neydi boyle iştah miştah kalmadi![]()
GünaydınGünaydın bende de inanılmaz bir boğaz yanması vargece zor uyudum ne yapmak lazım
![]()
Ben 3 gündür zoferide kullanıyorum banamısın demiyor çok az da olsa azalttı,, ama hiçbişey yemeden duruyorum kokularada danamıyorum. Ama etkili bir ilaç bana olmasada başkasına etki eder inşaAllahZofer adında bi mide bulantısı ilacı vermişti önceki gebeliğimde doktorum canım. İstersen araştırıp kullanabilirsin şıp diye kesiliyor. Geçmiş olsun.
Folik asit kullanıyoruz ya , bu da gebeliğin etkilerini fazlaca hissetmemize sebebiyet veriyormuş. Ama sabret çünkü 11 inci hafta şıp diye kendiliğinden kesilecek tüm bulantı bas dnmelerinsen bile şaşıracaksın
Ben AVM’lerin yemek katından bile gecemezdimbulaşık makinesini açamazdım bile
şimdi cok hafif ve arada oluyo ama dayanılmıcak kadar diil
Kızlar hamilelikte hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ?
Yorulduğun için de olabilir canım ama doktoruna söyleyebiliyorsan sorabilirsin pembe veya kırmızı lekelenme sıkıntıBenim bugün 6 hafta tam bitmiş oluyor doktorun dediğine göre biraz kahverengi lekelenme oldu normal midir ?
Kasık ağrım yok misafir geldi yoruldum biraz ondan olabilir mi insan bir endişeleniyor .
Cuma doktora gittim düşük tehlisesi olsa söyler miydi ?
Herşey yolunda güzel dedi.
Ben kullanıyorum hem fitil hem iğne şeklinde. Tüp bebekle hamile kaldım diye kullanıyorumKızlar progestan kullanan var mı aranızda? Nasıl kullanıyorsunuz ?
Canım ilk hamileliğimdr boğaz yanması sonra faranjit ve bogaz reflüsünden asırı çektim 3 ay kadar diyeyim. Doktorum bi süre sonra nexium hap verdi, sana dokunan şeyleri belirle ; bana mesela domates, salça, gece geç yemek, baharatlar hamileliğimin başından itibaren dokundu .Günaydın bende de inanılmaz bir boğaz yanması vargece zor uyudum ne yapmak lazım
![]()
Banu ciftci ama haftalık yorumları ilk hamileliğimde de kullanmıstım bi de uygulaması güncel değil hep aynı uyarıları veriyor 2 yıldır gebelik festivaline katılın uyarısıKızlar hamilelikte hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ?
Teşekkürler canım yarın devam ederse ariyayim pembelik kırmızılık yok çok şükür kahverengi akinti şeklindeYorulduğun için de olabilir canım ama doktoruna söyleyebiliyorsan sorabilirsin pembe veya kırmızı lekelenme sıkıntı
Ben kullanıyorum hergun sabah akşam 1 er tane 100luk galiba lekelenme mi var sizde de ?Kızlar progestan kullanan var mı aranızda? Nasıl kullanıyorsunuz ?
Ay bunların hepsi en sevdiğim şeylerCanım ilk hamileliğimdr boğaz yanması sonra faranjit ve bogaz reflüsünden asırı çektim 3 ay kadar diyeyim. Doktorum bi süre sonra nexium hap verdi, sana dokunan şeyleri belirle ; bana mesela domates, salça, gece geç yemek, baharatlar hamileliğimin başından itibaren dokundu .
Darısı yarın bana inşallahBu pazartesi beta 3901 di doktora da bu sabah gittik![]()
Sabah aksam tok iciyorum doktorum oyle yazmis canim.Kızlar progestan kullanan var mı aranızda? Nasıl kullanıyorsunuz ?