• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhabalar kızlar :) benim de hiic belirtim yok bugün 6+0 im. Ama ilk kızımda da hiç belirtim olmamıştı.

Birsey sormak istiyorum. Afedersiniz cinsel iliskiden sonra lekelenmeniz oluyor mu? Bu durum beni biraz korkutuyor ama internette de normal diyor
Biz en son çocuk yaptık valla 🤣 ondan sonra kardeş kardeş 😀

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
Z ZeynepBetulll 9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
Cansu Merve Cansu Merve 27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
T tugce5934 4 mayıs8 şubat
Limonsekeri Limonsekeri 16 mayıs20 şubat
@bgm2117 mayıs21 Şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
@RenklirenkliOcak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
Selam 👋
Benide ekler misiniz? Sat 2 Mayıs
5 Şubat 2023 BDT 👼

Merhabalar kızlar :) benim de hiic belirtim yok bugün 6+0 im. Ama ilk kızımda da hiç belirtim olmamıştı.

Birsey sormak istiyorum. Afedersiniz cinsel iliskiden sonra lekelenmeniz oluyor mu? Bu durum beni biraz korkutuyor ama internette de normal diyor
Ben bir şey olur korkusuyla cinsel ilişkiden kaçınıyorum canım 🤗 ilk gebeliğim düşük olmuştu kendimce önlem amaçlı uzak duruyorum ☺️

Ben bir şey olur korkusuyla cinsel ilişkiden kaçınıyorum canım 🤗 ilk gebeliğim düşük olmuştu kendimce önlem amaçlı uzak duruyorum ☺️
Anladım canım bize de ayrılık yolu gözüktü gibi 🤭 aslında tedbir amaçlı sakınmak gerekiyor da, doktoruma sorup da sakıncası yok cevabını alınca rahattım biraz

Selam kızlar ben de tüp bebekle hamile kaldım. Transferden sonra 9. Gün test günümdü, 127.7 ile öğrendim. Bugün 11. Gün 273.1 e yükselmiş. Uygulamada 4+0 gözüküyor🙊 Allahım nasip ederse ben de şubat annesi olacağım inşallah🤲🏼
Hayırlı olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin☺️

Selam kızlar ben de tüp bebekle hamile kaldım. Transferden sonra 9. Gün test günümdü, 127.7 ile öğrendim. Bugün 11. Gün 273.1 e yükselmiş. Uygulamada 4+0 gözüküyor🙊 Allahım nasip ederse ben de şubat annesi olacağım inşallah🤲🏼
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 gözünüz aydın

Bize Dr ilişki yasak dedi size demedi mi

Back