• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Teşekkürler canım yarın devam ederse ariyayim pembelik kırmızılık yok çok şükür kahverengi akinti şeklinde

Ben kullanıyorum hergun sabah akşam 1 er tane 100luk galiba lekelenme mi var sizde de ?
Yok canım benim ilk gebeliğim düşük oldu şimdi yine gebe kaldığım için acaba başlatır mı diye merak ettim ilçede oturuyoruz o yüzden 1 hafta daha gidemeyeceğim doktora telefonu da olmayınca soramadım

Arkadaşlar bende 7 . Haftaya girdim üç gündür afedersinz ama peceteye silince kahverengi pihtili akıntı oluyordu az az çamaşıra bile çıkmıyordu ama bugun bir kaç damla akıntı çoğalmış çamaşırımda oecwteyle sildim yime pıhtı geldi bir parça acaba sizde olan var mı int baktım normal görünüyor kırmızı renkte olmadığı müddet ama size sorayalim dedm görsel atamiyirm maalesef

Hamile anneler herkese selamlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu ama ağrılarım sancılarım var korkuyorum sizlerde de var mi?Takvimime göre 6+6haftalik görünüyor

Ay kızlar çok fenayım ya. Böyle halim yok, midem kötü hatta midem ağzımda. Aklıma akşam yediğim yemek gelince tiksiniyorum normal mi?Akşam bulantısı olur mu?
Morning sickness denilen şeyi ben de akşamları öğlenleri yaşıyorum. Sabah bulantısı olmuyor. Ne öldürüyor ne yaşatıyor. Maalesef....

Morning sickness denilen şeyi ben de akşamları öğlenleri yaşıyorum. Sabah bulantısı olmuyor. Ne öldürüyor ne yaşatıyor. Maalesef....
Bayılacak gibiydim , odaya geldim karanlıkta yattım biraz da kendime geldim. Camı da açtım. Soda açmıştım içemedim. Yarın doktor kontrolüm var bi söyim bunları. 🥲

Bayılacak gibiydim , odaya geldim karanlıkta yattım biraz da kendime geldim. Camı da açtım. Soda açmıştım içemedim. Yarın doktor kontrolüm var bi söyim bunları. 🥲
Geçmiş olsun diyeyim şimdilik ama işte belli bir döneme dek eyvallah diyip çekeceğiz. Sor ya güzel önerileri olursa da bizimle paylaş ortak derde derman olsun 😇

Bu arada selamlar, diğer konu ile karıştırarak yazmışım selamsız sabahsiz.sat 2 Mayıs, 6 Şubat tahmini doğum fakat mutlaka değişecektir 😅. A aysemah

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
A aysemah 1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
Limonsekeri Limonsekeri 16 mayıs20 şubat
@bgm2117 mayıs21 Şubat
F Ftlyztrk 3 Mayıs7 şubat
R Renklirenkli Ocak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat

Benim bugün 6 hafta tam bitmiş oluyor doktorun dediğine göre biraz kahverengi lekelenme oldu normal midir ?
Kasık ağrım yok misafir geldi yoruldum biraz ondan olabilir mi insan bir endişeleniyor .
Cuma doktora gittim düşük tehlisesi olsa söyler miydi ?
Herşey yolunda güzel dedi.
Söylerdi canım merak etme. Evham yapıp üzme kendini. Yorulmamaya çalış, ayaklarını uzat dınlen. Dr süphelenseydı düşük önleyici bir iğne vardı adını hatırlayamadım şimdi, onu vururdu cınku hiçbir zararı olmayan bi iğneymiş. En ufak tehlikede vuruyorlar onu. Magnezyum da agrıları azaltır. Maden suyu içebilirsin ya da hapını alabılırsın ama doktoruna danış tabi

Kızlar progestan kullanan var mı aranızda? Nasıl kullanıyorsunuz ?
İlk gebeliğimde ağızdan kullandım sarhoş gibi oluyordum. Oğluma hamileyken vajinal aldım günde üç kez. Aşılamayla hamıle kalmıştım okısınde de çünkü.
Bu sefer kendılınden hamıle kaldım henüz doktor vermedi. Belki sonrasında kullanırım. Ama vajinal alınca daha etkili ve yan etkisi sıfır oluyor. Ama iç öamasırını sık sık degıstırıp makinede ayrı yıkaman gerekiyor ve yüksek derecede. Sık degıstırmezsen enfeksıyon rıskı olur

İlk gebeliğimde ağızdan kullandım sarhoş gibi oluyordum. Oğluma hamileyken vajinal aldım günde üç kez. Aşılamayla hamıle kalmıştım okısınde de çünkü.
Bu sefer kendılınden hamıle kaldım henüz doktor vermedi. Belki sonrasında kullanırım. Ama vajinal alınca daha etkili ve yan etkisi sıfır oluyor. Ama iç öamasırını sık sık degıstırıp makinede ayrı yıkaman gerekiyor ve yüksek derecede. Sık degıstırmezsen enfeksıyon rıskı olur
Teşekkür ederim 🙏🏻 daha doktora gitmedim ilki düşük olduğundan merak ediyorum

Ay kızlar çok fenayım ya. Böyle halim yok, midem kötü hatta midem ağzımda. Aklıma akşam yediğim yemek gelince tiksiniyorum normal mi?Akşam bulantısı olur mu?
Zaman farketmiyor pek maalesef ya. Hatta bulantının olduğu yemeğı coook uzun bi sure yiyemiyor insan hatta bence
Tez vakitte geçsin inş bulantıların 🙏🏻

İyi geceler hanimlar 6+2 haftalık hamileyim midem fena bulaniyo sabahtan akşama kadar hatta şuan bile çok fenayım bunun için bı çözümü olan var mı lütfen kafayı kaldıramıyorum gün içinde 2 buçuk yaşında oğlum var onunla ilgilenemiyorum bu yüzden kendimi daha da kötü hissediyorum.

Back