- 14 Aralık 2021
- 222
- 78
- 18
- 32
Ben de progestan 200 mg kullanıyorum günde bir fitil olarakKızlar progestan kullanan var mı aranızda? Nasıl kullanıyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de progestan 200 mg kullanıyorum günde bir fitil olarakKızlar progestan kullanan var mı aranızda? Nasıl kullanıyorsunuz ?
Yok canım benim ilk gebeliğim düşük oldu şimdi yine gebe kaldığım için acaba başlatır mı diye merak ettim ilçede oturuyoruz o yüzden 1 hafta daha gidemeyeceğim doktora telefonu da olmayınca soramadımTeşekkürler canım yarın devam ederse ariyayim pembelik kırmızılık yok çok şükür kahverengi akinti şeklinde
Ben kullanıyorum hergun sabah akşam 1 er tane 100luk galiba lekelenme mi var sizde de ?
Morning sickness denilen şeyi ben de akşamları öğlenleri yaşıyorum. Sabah bulantısı olmuyor. Ne öldürüyor ne yaşatıyor. Maalesef....Ay kızlar çok fenayım ya. Böyle halim yok, midem kötü hatta midem ağzımda. Aklıma akşam yediğim yemek gelince tiksiniyorum normal mi?Akşam bulantısı olur mu?
Bayılacak gibiydim , odaya geldim karanlıkta yattım biraz da kendime geldim. Camı da açtım. Soda açmıştım içemedim. Yarın doktor kontrolüm var bi söyim bunları.Morning sickness denilen şeyi ben de akşamları öğlenleri yaşıyorum. Sabah bulantısı olmuyor. Ne öldürüyor ne yaşatıyor. Maalesef....
Geçmiş olsun diyeyim şimdilik ama işte belli bir döneme dek eyvallah diyip çekeceğiz. Sor ya güzel önerileri olursa da bizimle paylaş ortak derde derman olsunBayılacak gibiydim , odaya geldim karanlıkta yattım biraz da kendime geldim. Camı da açtım. Soda açmıştım içemedim. Yarın doktor kontrolüm var bi söyim bunları.
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET A aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @bgm21 17 mayıs 21 Şubat F Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat R Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat
Söylerdi canım merak etme. Evham yapıp üzme kendini. Yorulmamaya çalış, ayaklarını uzat dınlen. Dr süphelenseydı düşük önleyici bir iğne vardı adını hatırlayamadım şimdi, onu vururdu cınku hiçbir zararı olmayan bi iğneymiş. En ufak tehlikede vuruyorlar onu. Magnezyum da agrıları azaltır. Maden suyu içebilirsin ya da hapını alabılırsın ama doktoruna danış tabiBenim bugün 6 hafta tam bitmiş oluyor doktorun dediğine göre biraz kahverengi lekelenme oldu normal midir ?
Kasık ağrım yok misafir geldi yoruldum biraz ondan olabilir mi insan bir endişeleniyor .
Cuma doktora gittim düşük tehlisesi olsa söyler miydi ?
Herşey yolunda güzel dedi.
İlk gebeliğimde ağızdan kullandım sarhoş gibi oluyordum. Oğluma hamileyken vajinal aldım günde üç kez. Aşılamayla hamıle kalmıştım okısınde de çünkü.Kızlar progestan kullanan var mı aranızda? Nasıl kullanıyorsunuz ?
Teşekkür ederim daha doktora gitmedim ilki düşük olduğundan merak ediyorumİlk gebeliğimde ağızdan kullandım sarhoş gibi oluyordum. Oğluma hamileyken vajinal aldım günde üç kez. Aşılamayla hamıle kalmıştım okısınde de çünkü.
Bu sefer kendılınden hamıle kaldım henüz doktor vermedi. Belki sonrasında kullanırım. Ama vajinal alınca daha etkili ve yan etkisi sıfır oluyor. Ama iç öamasırını sık sık degıstırıp makinede ayrı yıkaman gerekiyor ve yüksek derecede. Sık degıstırmezsen enfeksıyon rıskı olur
Zaman farketmiyor pek maalesef ya. Hatta bulantının olduğu yemeğı coook uzun bi sure yiyemiyor insan hatta benceAy kızlar çok fenayım ya. Böyle halim yok, midem kötü hatta midem ağzımda. Aklıma akşam yediğim yemek gelince tiksiniyorum normal mi?Akşam bulantısı olur mu?
Beni de ekleyin SAT 17 mayıs BT 21 şubatTabiki ekliyorum :)
Bende eklemeyi bilmiyorum yapamadım anlayan birisi yapar inşallah