- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 35
İnşallah canım, sağlıklıca hayırlıca alalım kucağımızaİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, sağlıklıca hayırlıca alalım kucağımızaİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım benim
Cok tesekkur ederim darisi basiniza insaAllahYok yok alttan baktırmak çok riskli. Kesinlikle 9. Haftaya dek süreç çok değişken eklemek lazım.
Ama bende sadece kese gözüktü..herhalde o yüzden 5 haftalık deniyor. Yolk sac bebek için 30 hazirana randevu aldım. Süreci perinatolog ile izleyecekler. Bakalim bize neler gösterecek kader
Bu arada hayırlı olsun duymussunuz çok sevindim.
Hayırlısı ama hemen kapılma umutsuzluğa vardır bir hikmet belkide bidahaki sefere herşey yolunda diecek iyi düşünÇok yoruldum ben Yaşım da ileri. Çok üzgünüm Anne olmayı dileyen herkes sağlıkla kucağına alsın Umarım sorunsuz ilerler sizin için süreç. İyi haberlerinizi bekliyorum
Normalmi benim beta sence, benim çevremdekiler boşuna gidip gelme kafana takma dedi o yüzden 2 günde bir gidip kan vermedim şimdide içime kurt düştü kötü mü ettim diye,pazartesi direkt randevum var gidicem ama kötü mü ettim ki ya korkuyorumda dış gebelik düşük vs olursa erken mi fark ederdim diye olursa kafamda 40 tilki,anne ve ablamda gebelik hikayesi yok kötü anlamda ama ne bileyim bizim nesil hormonlu olduğu için
İkinci gebeliğim. İlk gebeliğimde dış gebelik yaşadım malesef. Ameliyatla tüpüm alında ocak ayında. O yğzden pimpirik reis diyorum kendimeEvet birinde gördüm yorumunu, diğerinde görmedim. O yüzden dedim
Bu arada ilk hamileliğin, ilk bebeğin mi ?
Yok canım daha küçük 1000-2000 olması lazım anca ozaman görünür hayırlı olsun inşallahKızlar kese en erken ne zaman görünür yarın 4+5 olacam görme ihtimalim var mıdır (dün beta hcg 798 di)
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş canım. Ne yapsan haklısın. Ama yine de elinden geldiğince rahat ol, sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat oluyor. Sen stresli olursan bebeğin de anne karnında strese giriyorİkinci gebeliğim. İlk gebeliğimde dış gebelik yaşadım malesef. Ameliyatla tüpüm alında ocak ayında. O yğzden pimpirik reis diyorum kendime
Bunu kendime günde belki 50 kere söylüyorum.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş canım. Ne yapsan haklısın. Ama yine de elinden geldiğince rahat ol, sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat oluyor. Sen stresli olursan bebeğin de anne karnında strese giriyor
Doktora bir iki kez kontrole git, rahatlayacaksın eminimBunu kendime günde belki 50 kere söylüyorum.
Olacağı varsa olur. Doğacağı varsa doğar. Herşey allahtan.
Ama işte yine de içim net olarak rahat değil
Günaydın başladı mı bulantıların. Ben ağzımı açmaya bile korkuyorum ya su bile içemiyorum napıcam böyleGünaydın arkadaşlar
Çok yoğun değil , inceden var ama normalde kalkınca diş fırçalayıp su içerdim şimdi aç karna su içmek noğğğGünaydın başladı mı bulantıların. Ben ağzımı açmaya bile korkuyorum ya su bile içemiyorum napıcam böyle
Bendee çok su içen bi insanım uyanır uyanmaz su içerim ama şu an su içemiyorumÇok yoğun değil , inceden var ama normalde kalkınca diş fırçalayıp su içerdim şimdi aç karna su içmek noğğğ
Bemde 1 hafta oncesine kadar boyleydim sonra dedim napiyosun kizim kendine gel durduk yere aglamalar laf saymalar falan sonra kendimi sakinlestirdim kontrol etmeye basladim. Garibim adam da hic sesini cikarmiyoKızlar duygularım resmen ele geçirdi beni ve bu duruma sinir oluyorum eşimle bile tartışıyorum artık
Ben de bu sabah annemle dalaştımKızlar duygularım resmen ele geçirdi beni ve bu duruma sinir oluyorum eşimle bile tartışıyorum artık
Bende normalde çok su içerim şu saat oldu daha bi damla su içmedimBendee çok su içen bi insanım uyanır uyanmaz su içerim ama şu an su içemiyorum