• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yüzde 60 yeterli diyorlar canim. Bence de gayet güzel artmış. En iyi doktorun bilir elbette.
Canim coraspirin yada sulandirici felan tavsiye etmedi mi. Kan koyu olursa da hızlı gelişmiyor
Ben kimyasaldan sonra coraspine başladım canım ama bilmiyorum ki yetersiz mi kalıyor 🤷‍♀️ Günde 1 tane içiyorum

1000e kadar 48 saatte 2 kat
1000-6000 arasi yaklaşık 72 saatte 2 kat
10.000 üzeri ise yaklaşık 96 saatte 2 kat kadar artış olduğu, ilk hafta çok hızlı olan artışın gebelik ortasına kadar hız azalsa da artarak devam ettiği ve sabitlendigini biliyorum.

Bu doğrultuda artışınız normal görünüyor.
Ben de kaygıyla bekliyorum. Kalp atışını duyunca rahatlayacagiz insallah
Allah razı olsun nasıl rahatladım okuyunca anlatamam kucağımıza alasıya kadar bu korku devam edecek sanırım 🥲 gerçekten bi kalbini duysak güzelce yerleşse bi nebze rahatlayacağım ilk tecrübemiz kötü olunca tedirgin oluyoruz 😔 inşallah güzel haberlerimiz olur çok sağol 🙏🏻 🥰 içim ferahladı

Ya ben de buraları okudum böyle bi tedirgin oldum gereksiz benim ilk gebeliğim üç aydır deniyordum hamile kaldım Allah’a şükürler olsun son adet tarihim de 6 Mayıs. Ben 4 Haziran da gebelik testi yaptım evde pozitif sonra hemen kan verdim özel hastanede 339 çıktı 9 haziranda aile hekimine gittim durumu anlattım benden kan aldı ama genel beta ya bakmamış şeker Demir falan onlara baktı beta ya gerek yok dedi ben bakacak sanmıştım hatta sonuç çıktıktan sonra öğrendim bakmadığını gerek yok hamilesin zaten dedi. Ben de tamam dedim boşu boşuna da zaten kuruntu yapmaya gerek ypk dedim. Şimdi buraları okuyunca içime kurt düştü yaa 24 Haziran a randevu aldım o zaman gideceğim kadın doğuma acele etmedim yani ne bileyim
Aile hekiminde kan verdim sonuç 282 çıktı. Bir daha bakmadı zorlada bakacaksın denmiyor. Randevum 20 Haziran. daha erken bulamadım. İnşallah sağlıklı bir süreç yaşarız.

Selam kızlar benim iki gün önce 303 çıkmıştı beta değerim bugün 545 çıktı %80 lik bir artış olmuş, nasıl sizce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben dün kan vermiştim, beta 57 çıkmış .
Senle günümüz aynı ama senin değerlerin benim değerlerimi döver 🤣

Kuzum değeri boşver artışı güzel olsun sağlıklı ilerlesin inşallah 🙏🤗🧿 seninle sat mı aynı bdt mı?
Sat bat bdt hepsi aynı seninle 🤗 benimki geç döllenme olabilir. Dr Pazartesi tekrar kan istedi. Pozitif olduğunu öğrendim ya, çok merak ediyordum sonucu, şükür pozitif geldi. Allahım sağlıklıca hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😊

Sat bat bdt hepsi aynı seninle 🤗 benimki geç döllenme olabilir. Dr Pazartesi tekrar kan istedi. Pozitif olduğunu öğrendim ya, çok merak ediyordum sonucu, şükür pozitif geldi. Allahım sağlıklıca hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😊
İnşallah ikimizde değeri katlanarak artar kuzum 🙏 bende Salı günü tekrar kan vericem inşallah 2000 lerde çıkarsa beta rahat edicem

Ya ben de buraları okudum böyle bi tedirgin oldum gereksiz benim ilk gebeliğim üç aydır deniyordum hamile kaldım Allah’a şükürler olsun son adet tarihim de 6 Mayıs. Ben 4 Haziran da gebelik testi yaptım evde pozitif sonra hemen kan verdim özel hastanede 339 çıktı 9 haziranda aile hekimine gittim durumu anlattım benden kan aldı ama genel beta ya bakmamış şeker Demir falan onlara baktı beta ya gerek yok dedi ben bakacak sanmıştım hatta sonuç çıktıktan sonra öğrendim bakmadığını gerek yok hamilesin zaten dedi. Ben de tamam dedim boşu boşuna da zaten kuruntu yapmaya gerek ypk dedim. Şimdi buraları okuyunca içime kurt düştü yaa 24 Haziran a randevu aldım o zaman gideceğim kadın doğuma acele etmedim yani ne bileyim
Sıkıntı etme hiç bende iki kere kan verdim ilki 90 diğer hafta 469 çıktı bundan sonra ikiye katlar artık kadın doğuma istediğin zaman başlayabilirsin dedi sağlık ocağı bende 24 hazirana aldım sizin gibi. Sebebi keseyi görme ihtimali yüksek oluyor diye geç randevu seçtim. Boşuna keseyi görmedik 1 hafta sonra 3 gün sonra gel muhabbetleri ile kendimi yıpratmak istemedim. Her günün tadını çıkaralım, dilerim de herkesler bebişlerine seneye şubat ayı kavuşsun. 🤗

Kızlar gereksiz strese gitmemeniz adına paylaşıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20220617-155343_Chrome.jpg
    Screenshot_20220617-155343_Chrome.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 45
Back