1500 den sonrası diye biliyorum Canım ben yanlış olmasın amaKızlar kese en erken ne zaman görünür yarın 4+5 olacam görme ihtimalim var mıdır (dün beta hcg 798 di)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1500 den sonrası diye biliyorum Canım ben yanlış olmasın amaKızlar kese en erken ne zaman görünür yarın 4+5 olacam görme ihtimalim var mıdır (dün beta hcg 798 di)
Başka geup mu var ben bi tek bunu biliyorumTek bir tane grup olsa daha iyi olur sanki değil mi ?
Bende öyle düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Kabızlık var mı pekiHadi hayırlısı valla şuan bile ayaklarımı uzattım yastığa takılıyorum.Ben de şuan 4+3 teyim.Sen de mümkün mertebe dinlen.Ben bu ağrıların regl+yerleşme olduğunu düşünüyorum.
Evet canımBaşka geup mu var ben bi tek bunu biliyorum
Çok teşekkür ederim moral verdiniz. Kontrolüm çarşamba. Umarım bir mucize olur ve sağlıklıdırAma çok çabuk bıraktın kendini.Bol dua edelim hayırlısı olsun.Hele bir cumartesi kontrolün gelsin neler oluyor ne mucizeler gelişiyor bu hayatta.Sen umuduna tutun.Korkma bakalım ne olacak.
Bol bol dua edeceğim hepimiz için haber vermeyi unutma inşallah öyle olacakÇok teşekkür ederim moral verdiniz. Kontrolüm çarşamba. Umarım bir mucize olur ve sağlıklıdır
Ya ben oraya da yorum yazmışım ikisini aynı sanıyordum adjdja allahımEvet canım
Biri gebeliğe hazırlık( bu grup)
Diğeri Anne grupları içinde
Kabızlığın aksine rahat 3 kez falan tuvalete çıkıyorum ve bildiğin gaz doluyum sanki Regl olduğumda da böyle oluyorum çünkü.Kabızsan biraz zeytinyağı içebilirsin hem gebelikte zaten faydalı hem de kabızlığına iyi gelebilir.Bende öyle düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Kabızlık var mı peki
Selam Betty bugün benim de kontrolüm vardi. Dün ilk kez aile hekimine beta baktırdım 7700 küsür çıktı. Normalde 6+3 olmam gerekirken bugün ultrasonda 5 haftalık gözüktü. Doktor geç döllenme dedi. Keseyi gördük. İlk gebeligimde de geç döllenme olmuştu ve direkt dış gebelik iki gün sonra beta bakalım yoksa ilaca başlayalım diye saçma bir giriş yapmıştı doktorum.Bugün doktor kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışını duymak için gittik. 7+0 ancak bir terslik var maalesef 6 haftalık görünüyor. Kalp atışı gözle görülüyor ama duyulmuyor. Geç döllenme ihtimali olabilir mi dendi ama yok tarihi biliyorum çünkü . Ayrıca yolk kesesi büyük ve çeperi inceymiş. Yani sorunlu bir gebelik görüntüsü bu dedi doktor. Çook üzgünüm Bu 4. bekleyişim Bugün kontrolleri olan bir kaç arkadaş daha vardı. Sizde durumlar nasıl?
Kuzu senin sat ne zaman senle aynıyız sanırım benim sat 14 mayıs ,ilk kanı 9 haziranda verdim akşam 10da 101 çıktı ertesi gün 145 cıktı sen ilk kaçında vermiştin kan
Olabilir canim ha bana da vajinal bakmam lazim bu haftada falan dedi ben istemedim baya ugrasti sonunda duyduk kalp atisini 8. Haftada duyulan bile var normal kuzumBenim şuan kendimde şaşırdığım bu kadar yüksek beta değerim varken nasıl bebek kalp atışı vs duyulmadı. Mümkün mü böyle bişey ?
Evet birinde gördüm yorumunu, diğerinde görmedim. O yüzden dedimYa ben oraya da yorum yazmışım ikisini aynı sanıyordum adjdja allahım
Yok yok alttan baktırmak çok riskli. Kesinlikle 9. Haftaya dek süreç çok değişken eklemek lazım.Olabilir canim ha bana da vajinal bakmam lazim bu haftada falan dedi ben istemedim baya ugrasti sonunda duyduk kalp atisini 8. Haftada duyulan bile var normal kuzum
Normalmi benim beta sence, benim çevremdekiler boşuna gidip gelme kafana takma dedi o yüzden 2 günde bir gidip kan vermedim şimdide içime kurt düştü kötü mü ettim diye,pazartesi direkt randevum var gidicem ama kötü mü ettim ki ya korkuyorumda dış gebelik düşük vs olursa erken mi fark ederdim diye olursa kafamda 40 tilki,anne ve ablamda gebelik hikayesi yok kötü anlamda ama ne bileyim bizim nesil hormonlu olduğu içinCanım sat 15 Mayıs ama benim tüp bebek 13 Haziran 354 15 Haziran 798 çıktı
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım benimbgm21 günümüz aynı
Çok yoruldum ben Yaşım da ileri. Çok üzgünüm Anne olmayı dileyen herkes sağlıkla kucağına alsın Umarım sorunsuz ilerler sizin için süreç. İyi haberlerinizi bekliyorumSelam Betty bugün benim de kontrolüm vardi. Dün ilk kez aile hekimine beta baktırdım 7700 küsür çıktı. Normalde 6+3 olmam gerekirken bugün ultrasonda 5 haftalık gözüktü. Doktor geç döllenme dedi. Keseyi gördük. İlk gebeligimde de geç döllenme olmuştu ve direkt dış gebelik iki gün sonra beta bakalım yoksa ilaca başlayalım diye saçma bir giriş yapmıştı doktorum.
Bu arada benimki riskli gebelik şuanda. Çünkü maalesef sat 2 Mayıs ve 25 Mayıs'ta kafa tomografisi ve klindan iğne antibiyotik aldım. Bugün üç ayrı doktor şunu söyledi ya hep ya hiç mantığı var ilk haftalarda alınan radyasyon için. Ya bebek sikintilidir ve düşer, ya da sağlıklı olur devam eder. Fakat herşeye rağmen yine de umutsuz değillerdi ve ben de keseyi baya net ve rahat görünce karından, Allah ol derse olur diyip akışına bırakıyorum.
Canını sıkma. İlk gebeligimde de uzmuslerdi beni, iki sene önce düşük yaptım ya da kimyasaldi. Muamma kaldı o sürecim. Ama üzülmüyorum, çünkü nasibi olan gelecek.