• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben idrar testinde pozitifi gördüm ertesi günü dra gittim oksapar 0,4 başladı. Yani adet tarihimden 1 gün sonra falan başladım
Benimde bugun battan 1 gun gecti. Pazartesi gidim diyorum çalışıyorum ben. Okul tatil oluyor sonunda. Gec olur mu diye korkuyorum. Coraspirin kullanıyorum simdi ama test yapılmadı önlem amaçlı
Benim 9 haftalik kalp durmam ve kimyasal sorunları oldu.

Benimde bugun battan 1 gun gecti. Pazartesi gidim diyorum çalışıyorum ben. Okul tatil oluyor sonunda. Gec olur mu diye korkuyorum. Coraspirin kullanıyorum simdi ama test yapılmadı önlem amaçlı
Benim 9 haftalik kalp durmam ve kimyasal sorunları oldu.
Pıhtılaşma testi yapılmamış mıydı? Bi şey olmaz inşallah allahın izniyle

Normalmi benim beta sence, benim çevremdekiler boşuna gidip gelme kafana takma dedi o yüzden 2 günde bir gidip kan vermedim şimdide içime kurt düştü kötü mü ettim diye,pazartesi direkt randevum var gidicem ama kötü mü ettim ki ya korkuyorumda dış gebelik düşük vs olursa erken mi fark ederdim diye olursa kafamda 40 tilki,anne ve ablamda gebelik hikayesi yok kötü anlamda ama ne bileyim bizim nesil hormonlu
Ya ben de buraları okudum böyle bi tedirgin oldum gereksiz benim ilk gebeliğim üç aydır deniyordum hamile kaldım Allah’a şükürler olsun son adet tarihim de 6 Mayıs. Ben 4 Haziran da gebelik testi yaptım evde pozitif sonra hemen kan verdim özel hastanede 339 çıktı 9 haziranda aile hekimine gittim durumu anlattım benden kan aldı ama genel beta ya bakmamış şeker Demir falan onlara baktı beta ya gerek yok dedi ben bakacak sanmıştım hatta sonuç çıktıktan sonra öğrendim bakmadığını gerek yok hamilesin zaten dedi. Ben de tamam dedim boşu boşuna da zaten kuruntu yapmaya gerek ypk dedim. Şimdi buraları okuyunca içime kurt düştü yaa 24 Haziran a randevu aldım o zaman gideceğim kadın doğuma acele etmedim yani ne bileyim

Beta hcg değerim 4+2 2250 4+5 ise 6190 çıktı (3gun arayla) sanıyorum ptrsi tekrar betahcg istenecek önceki gebelik kimyasal olduğu için takip edelim dendi. En erken haftaya cuma yani 5+6 da kadın doğum uzmanına gorunmem söylendi ancak bir hafta nasıl sabredecegim bilmiyorum.

B37CCF87-13B5-4E79-BBAE-FD68AA22E81F.png
Bakar mısınız sizce değerim nasıl artmış

Selam kızlar benim iki gün önce 303 çıkmıştı beta değerim bugün 545 çıktı %80 lik bir artış olmuş, nasıl sizce böyle bir durum yaşayan var mı?

Selam kızlar benim iki gün önce 303 çıkmıştı beta değerim bugün 545 çıktı %80 lik bir artış olmuş, nasıl sizce böyle bir durum yaşayan var mı?
Bence normal kuzum zaten bi sure takip edilecek normla olarak Allahin izniyle saglikla ilerlesin amin🤲

1000e kadar 48 saatte 2 kat
1000-6000 arasi yaklaşık 72 saatte 2 kat
10.000 üzeri ise yaklaşık 96 saatte 2 kat kadar artış olduğu, ilk hafta çok hızlı olan artışın gebelik ortasına kadar hız azalsa da artarak devam ettiği ve sabitlendigini biliyorum.

Bu doğrultuda artışınız normal görünüyor.
Ben de kaygıyla bekliyorum. Kalp atışını duyunca rahatlayacagiz insallah

Yüzde 60 yeterli diyorlar canim. Bence de gayet güzel artmış. En iyi doktorun bilir elbette.
Canim coraspirin yada sulandirici felan tavsiye etmedi mi. Kan koyu olursa da hızlı gelişmiyor

Back