- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben idrar testinde pozitifi gördüm ertesi günü dra gittim oksapar 0,4 başladı. Yani adet tarihimden 1 gün sonra falan başladımKizlar kan sulandiriciya ne zaman başladınız. Kac gunlukkken
Bende öyleyim iş yerinde sürekli içten içe insanlara kuruluyorum yaKızlar duygularım resmen ele geçirdi beni ve bu duruma sinir oluyorum eşimle bile tartışıyorum artık
Benimde bugun battan 1 gun gecti. Pazartesi gidim diyorum çalışıyorum ben. Okul tatil oluyor sonunda. Gec olur mu diye korkuyorum. Coraspirin kullanıyorum simdi ama test yapılmadı önlem amaçlıBen idrar testinde pozitifi gördüm ertesi günü dra gittim oksapar 0,4 başladı. Yani adet tarihimden 1 gün sonra falan başladım
Pıhtılaşma testi yapılmamış mıydı? Bi şey olmaz inşallah allahın izniyleBenimde bugun battan 1 gun gecti. Pazartesi gidim diyorum çalışıyorum ben. Okul tatil oluyor sonunda. Gec olur mu diye korkuyorum. Coraspirin kullanıyorum simdi ama test yapılmadı önlem amaçlı
Benim 9 haftalik kalp durmam ve kimyasal sorunları oldu.
Yok canım pıhtılaşma testine gerek gormedi. Bu da kimyasal diye stres seviyemi gormeliydiniz ama. Allah kimseyi bedeniyle sınamasın.Pıhtılaşma testi yapılmamış mıydı? Bi şey olmaz inşallah allahın izniyle
Amin sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziYok canım pıhtılaşma testine gerek gormedi. Bu da kimyasal diye stres seviyemi gormeliydiniz ama. Allah kimseyi bedeniyle sınamasın.
Ya ben de buraları okudum böyle bi tedirgin oldum gereksiz benim ilk gebeliğim üç aydır deniyordum hamile kaldım Allah’a şükürler olsun son adet tarihim de 6 Mayıs. Ben 4 Haziran da gebelik testi yaptım evde pozitif sonra hemen kan verdim özel hastanede 339 çıktı 9 haziranda aile hekimine gittim durumu anlattım benden kan aldı ama genel beta ya bakmamış şeker Demir falan onlara baktı beta ya gerek yok dedi ben bakacak sanmıştım hatta sonuç çıktıktan sonra öğrendim bakmadığını gerek yok hamilesin zaten dedi. Ben de tamam dedim boşu boşuna da zaten kuruntu yapmaya gerek ypk dedim. Şimdi buraları okuyunca içime kurt düştü yaa 24 Haziran a randevu aldım o zaman gideceğim kadın doğuma acele etmedim yani ne bileyimNormalmi benim beta sence, benim çevremdekiler boşuna gidip gelme kafana takma dedi o yüzden 2 günde bir gidip kan vermedim şimdide içime kurt düştü kötü mü ettim diye,pazartesi direkt randevum var gidicem ama kötü mü ettim ki ya korkuyorumda dış gebelik düşük vs olursa erken mi fark ederdim diye olursa kafamda 40 tilki,anne ve ablamda gebelik hikayesi yok kötü anlamda ama ne bileyim bizim nesil hormonlu
Amin inşallah canım. Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinAmin sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
Gecen de ben dalastimBen de bu sabah annemle dalaştım
Bence normal kuzum zaten bi sure takip edilecek normla olarak Allahin izniyle saglikla ilerlesin aminSelam kızlar benim iki gün önce 303 çıkmıştı beta değerim bugün 545 çıktı %80 lik bir artış olmuş, nasıl sizce böyle bir durum yaşayan var mı?
Gayet guzel kuzum gonlunu ferah tutEki Görüntüle 3085257 Kızlar değerim nasıl sizce bi düşüğüm olduğu için korkuyorum
Yüzde 60 yeterli diyorlar canim. Bence de gayet güzel artmış. En iyi doktorun bilir elbette.Selam kızlar benim iki gün önce 303 çıkmıştı beta değerim bugün 545 çıktı %80 lik bir artış olmuş, nasıl sizce böyle bir durum yaşayan var mı?
Aminn kuzum bende geç elde edince bir de tedavi ile olunca biraz korkuyorumBence normal kuzum zaten bi sure takip edilecek normla olarak Allahin izniyle saglikla ilerlesin amin